Söndag

Vaknade kl 6 och kände mig pigg. Gick upp och satte på lite kaffe. Solen skiner och fåglarna kvittrar,härligt! Blir nog en fin dag idag. Är påklädd och har tom varit ute och kastat lite sopor. Vilket härligt väder det är redan. Imorgon ska jag tyvärr jobba igen men guuu va skönt det har varit med 3 dagars ledighet. Ha en underbar dag alla ni fina där ute! Pussi pussi!

God Morgon


Fredag = semester

Så blev det fredag och jag har haft semester idag. Tog en lång och skön frukost.  Sen knallade jag iväg till Gränby Centrum och gick runt i lite butiker. Köpte en BH och tre par trosor. Väl hemma igen dansade jag runt med snabeldraken och småplockade lite. När jag hade ställt undan dammsugaren kände jag att jag ville ut och ta en promenad. Tog en uppfriskande promenad i ca 20-25 minuter. Härligt! Satte på kaffet när jag kom hem och satte mig i fåtöljen och läste. Tror jag läste i nästan 3 timmar,boken är bra!  Boken som jag läser nu heter "Helgonet" av Carin Gerhardsen. Hon skriver skitbra böcker!!!  Nu har jag precis ätit och ska nu kolla lite på TVn. Har haft en underbar skön dag!

Hej hopp på er

Måndagen har gått och nu jobbar jag bara 3 dagar sen är jag ledig på fredag. Har så många veckor semester att ta ut så jag måste jag ut lite då och då. Håller på att laga mat nu. Det blir torsk med creme fraiche och grön paprika i tärningar och lite finhackad dill plus lite citronvätska och kokt potatis. Gott gott!  Ha en fin måndagskväll!

God Morgon


Lite veckouppdatering...

Måndag: Jobbade. Var till HVC efter jobbet och fick en laserbehandling. Åkte till Gränby Centrum efter det
och handlade. Kom hem strax efter 18 så man var lite trött.
Tisdag: Jobbade. Efter jobbet följde jag med Eva till Gränby Centrum.
Onsdag: Jobbade. Åkte hem direkt,skönt att komma hem tidigt.
Torsdag: Jobbade. Var på stan ett tag efter jobbet.
Fredag: Jobbade. Åkte till Gränby Centrum efter jobbet och handlade. Var bla in på Systemet och köpte lite vitt
vin. Köpte Florentina. Första gången jag smakade på det och det var helt ok.
 
Det var lite va jag pysslade med nu i veckan. Idag när jag vaknade så regnade det och sen började det snöa. Vart tog vårvädret vägen???
Har bara småpysslat lite idag. Bäddat rent i sängen,plockat undan ren disk,dammsugit osv. Ska fixa lite kaffe nu och sen ska jag sätta mig och läsa lite. Läser nu " Änglavakter " av Kristina Ohlsson. En deckare. Väldigt bra är
den. Ha en fortsatt fin lördag! Pussi pussi!

Lördag idag

God förmiddag. Det har redan blivit lördag och igår var det min sista semesterdag. På måndag är det dags igen,vill inte vill inte vill inte. Det har varit himmelsk att vara ledig,fy va skönt alltså! Sen har det varit ett underbart väder. Plusgrader och sol! Våren är på väg...  Ha en fin dag alla!

God Morgon


Gomorron på er alla glada

Idag hade jag tänkt gå och strosa i affärer. Och om jag hitta nåt jag vill ha tänker jag köpa det. Gå i affärer i lugn och ro. Jag vaknade visserligen väldigt tidigt och kunde inte somna om men jag slapp ju gå till jobbet så då gör det inget. Härligt med SEMESTER! Solen skiner och det ser så skönt ute så jag hoppas att det är så också. Ska kanske börja att rensa lite i linneskåpet när jag kommer hem. Kasta lite dukar och handdukar,ska bli skönt att få det gjort. Ha en fin dag! Pussi pussi!

Gomorron Gomorron


RSS 2.0