Hej

Gomorron på er! Vaknade för en halvtimme sen och mår bra. Har slutat med voltaren och har bara lite lite ont i ryggen. Har inte ont nån annanstans och jag känner mig utvilad. Sitter här med en cappuccino,gott! Idag ska jag på stan med Ivette. Ska äta lunch och gå och strosa lite,mysigt! Det är ännu en härlig dag med sol och värme...


Mums

Nu ska jag ut till gärdet och lägga mig där en stund med kaffe,vatten jordgubbar och melon och naturligtvis med en bok.  Härligt härligt!


Boktips

"Pepparkakshuset" AV: Carin Gerhardsen. 
En riktig bra bok. Läste den på en dag,kunde inte sluta läsa den. LÄS DEN!


Härlig dag

Idag vaknade jag faktist kl 8 och det var skönt. Vaknade av att solen sken rakt på mig så det verkar va ännu ensolig och varm dag som igår. Igår gick jag till gärdet med filt,kaffe och en bok och låg där en stund. Efter en stund kom även Ivette och höll mig sällskap. Hon hade med sig vattenmelon vilket inte va helt fel,gott gott. Morden i Midsomer igår...nja. Inte va det samma sak  men avsnittet va bra. Fast jag saknar John Nettles. Få se hur andra avsnittet är... Har bara strosat runt här nu på morgonen så jag får väl ta och klä på mig nu...kanske. Pussi pussi!


Morden i Midsomer

Ikväll börjar en ny säsong av "Morden i Midsomer". Nu med kusinen Barnaby. Få se om det blir lika bra för jag har tyckt att John Nettles ÄR just Morden i Midsomer. Tror inte att det blir samma sak men jag ska iallafall sitta framför TVn ikväll kl 21.00 på SVT1 och kolla på Midsomer. Ska ni det också?

Gomorron på er

Här vaknade man kvart över 6 i morse och kunde inte somna om. Gick upp och satte på kaffe istället. Nu när man får sova några timmar längre så vaknar man tidigt istället. Men jag känner mig pigg och utvilad så ...Har väl inte gjort så mycke nu på morgonen,tagit en skön dusch,druckit kaffe,suttit på balkongen och läst liten stund och bäddat sängen. Ni anar inte vad det är skönt att slippa stressa och slippa tänka på allt. Mår oförskämt bra. Vädret är på topp så allt är så härligt. Hoppas ni också mår lika bra som jag... Ha en fin dag! Pussi pussi!


Hemma igen

Har kommit hem nu. Halv 11 skulle jag vara hos Matilda och denna gång gjorde det riktigt ont,usch. Hon trodde att det kunde vara för att jag har ont i ryggen. Om man har ont nånstans på/i kroppen så gör det extra ont med laserbehandlingen sa hon. Vid 11 så var jag klar. Gick till Mamsell och kollade om det fanns några änglar som jag kunde inskaffa till mig men tyvärr... Halv 12 skulle jag möta upp Hanna så jag gick till vårt mötställe och där satt hon och väntade. Vi gick till Panini och åt lunch,mmm gott! Satt och pratade och hade det trevligt och skönt. Nu är jag hemma och har varit det ca 1 timme. Har legat och läst och druckit lite kaffe. Ska börja tänka på vad jag ska ha för mat till middag... få se vad det blir. Pussi pussi!

Min första semesterdag...

Gomorron på er! Så skönt att få sova lite längre idag men jag vaknade tidigt iallafall. Vaknade kl 6... Idag ska jag till Matilda på HVC. En laserbehandling. Efter det ska jag möta upp Hanna för vi ska äta lunch. Var vet jag inte men det blir väl nånstans. Imorgon åker hon,Stefan och barnen till Gotland. Dom har ett hus där så dom åker dit ofta. När jag kommer hem ska jag fixa mina räkningar...inte kul men tvunget. Solen lyser och det ser fint ut,härligt! Ha en bra dag! Pussi pussi!

Gomorron

Söndag igen men nu gör det ju inget att det är det för jag är ju ledig i morgon. Vaknade för ca 20 minuter sen och känner mig pigg. Idag har jag tvättstugan och sen ska jag väl kanske gå och handla lite,har varken frukt eller grönsaker. Solen lyser så det kanske blir en fin dag idag. Nu ska jag dricka lite kaffe. Pussi pussi!

Så gott

Nu har man ätit middag. Gjorde iordning Kyckling Faijitas,vilket är så gott så gott. Åt 2 st så nu är man proppmätt. Drack vitt vin till,mmm!


Sommar


Nu har man firat midsommar

Nu så har man firat midsommar. Oj vad man har ätit. Det fanns mycke gott. Bla Janssons frestelse (som jag gjorde),lax,sill och potatis,pajer,grillat,jordgubbstårta,ägghalvor med fyllning och mycke mycke mera. Vi var inte lika många som vi bruka va för Hanna och Stefan bodde i Storvreta förrut i villa med stor tomt me har nu flyttat tillbaks till Uppsala till lägenhet alla skulle inte få plats. Vi brukade mest va ute när vi både åt och hade smålekar men det gick inte nu. Men vi hade det trevligt och roligt iallafall.  Idag ska jag ta de lugnt. Pussi pussi!


Trevlig midsommar

Nu ska jag fira midsommar hos Hanna och Stefan. Plus några till. Ska äta mycke gott bla sill och färsk potatis,janssons frestelse,grillat,potatissallad,jordgubbstårta,lax och mycke annat. Hoppas ni får en fin midsommar! Pussi pussi!


Grattis

GRATTIS PONTUS SOM FYLLER 21 ÅR IDAG. HAN LEVE...HURRA HURRA HURRA!

SEMESTER

NU HAR JAG SEMESTER! Vi skulle få sluta kl 1 idag men jag och Solweig var kvar till strax efter halv 2. Odette och ungdomarna stack kl 1. Vi var inte klara så vi fick minsann vara kvar... NU JÄVLAR SKITER JAG I VAD ALLT SOM HAR MED JOBB ATT GÖRA. nU SKA JAG BARA TÄNKA PÅ MIG SJÄLV OCH INTE TÄNKER JAG STRESSA HELLER. NU SKA JAG HA DET SKÖNT OCH BARA NJUTA. Ha de bra! Pussi pussi!

Sista tidiga morgon på länge

Nu är det bara några timmar kvar...

Ha Ha

Nu är det så att nu har jag bara 1 dag kvar...! Nu räknar jag bara timmar tills jag får 4 härliga sköna veckor. Hoppas man får bra väder också,fast det spelar faktist ingen roll alls. Bara jag är ledig...

Sisodär...

Sådärja,nu  har jag bara 2 dar kvar tills jag får den ljuvliga semestern. Om jag längtar? Nädå,inte ett dugg...not.
Jag längtar så jag går åt.
Imorse åkte jag och Johanna (en av sommarungdomarna) till 10:an,Ottelin och ROK. William (den andra ungdomen fick följa med Solweig). Vi kunde inte lämna dom ensamna på Fyris. Det blir så på torsdag också. På Fyris håller vi på med storstäd fortfarande. Vi blev klara med bibblan i fredags så vi håller på med klassrummerna nu.
Storstäd är inte bra för min rygg känner jag...
Sk hoppa in i duschen nu innan jag börjar med maten. Ha de bra!


Sov på soffan en stund

Råkade somna på soffan och sov ca tre kvart. Är så trött och seg. Har inte orkat göra nåt alls här hemma ikväll. Hoppas verkligen att veckan går fort för jag känner att jag behöver vila. Både knoppen och kroppen. Ska snart gå och lägga mig ska bara fixa lite saker först. Go natt! Pussi pussi!

Vill inte...

Imorse när jag vaknade så kände jag att nä jag vill inte jobba,vill vara kvar i sängen. Men jag var ju tvungen att gå upp. Nu är det bara 3 dar kvar till semestern...längtat längtar! Gick väldigt trögt och segt att jobba idag. Hoppas man känner sig piggare imorgon. Nu ska jag äta lite middag och till efterrätt blir det jordgubbar med glass. Ha de!

Citat

"Ingen är så blygsam att han inte gärna hör beröm"

Dags igen


Boktips

"Finns inte på kartan"
AV: Carin Hjulström


Tacos

Åt tacos till middag,så gott! Så nu är jag så mätt så jag kan knappt röra mig.


Tvättdag

Satt och läste så jag nästan höll på att glömma att jag skulle tvätta idag. Har extra mycke idag för förra gången jag skulle tvätta så var en maskin trasig. Vill gärna få bort smutstvätten nu.


Godmorgon

Gomorron! Redan söndag...vart fog lördan vägen??? Nu har jag bara 4 dar kvar att jobba så det känns skönt. Nästa vecka är det bara jag och sommarungdomarna där,dom andra ar gått på semester. Få se hur det går för jag ska iväg  till andra ställen också. Igår träffade jag Ivette. Hon kom helt oväntat så det var bara att sätta på kaffet. Alltid kul att träffa henne.


Gomorron

Så blev det lördag,är nyvaken. Har precis satt på kaffe så man vaknar ordentligt.
Få se vad som händer idag,har inga planer alls föe idag.
Skulle behövas städas lite här hemma bla.
Och vad ska man ha för middag idag? Ska ta mig en funderare på det.
Ska hoppa in i duschen nu och sen vankas kaffe. Pussi pussi!


Varit på bio

Har nu kommit hem från bion. Har alltså varit på bio med Malin och Ellinor. Vi såg "Super 8" som hade premiär ikväll. Den var bra! Filmen var nästan 2 timmar lång men tiden gick fort.Hände mycke hela tiden så man hade inte långtråkigt. Nu ska jag bara ta de lungt framför TV ett tag. Är så trött och har lite ont i ryggen. Har börjat äta Voltaren för ryggen nu. Hoppas det blir bättrre. Ha en fortsatt trevlig helg! Pussi pussi!

Äntligen äntligen fredag

Så skönt att det är fredag. Efter en veckas storstäd så ska det bli skönt med helg.
Ikväll blir det bio med Ellinor och Malin. Filmen som vi ska se heter "Super 8" och det är premiär för den ikväll. Hoppas den är bra för den skulle visst vara 2 timmar lång. Jag som har ont i ryggen...
Nu är det bara 5 arbetsdar kvar tills semestern. Ska bli så skönt med lite ledighet. Läsa läsa läsa...
Ska göra mig iordning nu för att gå till bussen om en stund. Ha en fin fredag alla! Pussi pussi!


Mätt och trött

Varit och ätit på Luckan med Inger och Eva. Inget nytt ställe tyvärr men men. Åt iallafall Toast skagen  som förrätt. Varmrätt blev fläskfile plus en köttbit till som jag inte kom ihåg just nu vad det va,sen beasås och pommes frites till. Det var gott! Sen blev det kaffe. Tog en snabbdusch när jag kom hem och nu ska jag se på Her och Fru på 4:an. Imorgon kväll blir det bio med Malin och Ellinor. Vi ska se på Super 8 som har premiär imorgon.

Ut och äta nåt gott

Efter jobbet ska vi ut och äta,det ska bli både trevligt och gott! Problemmet är bara var vi ska gå. Vore kul med en "ny" restaurang. Vi har gått till samma hela tiden. Grekiskt och kina,grekiskt och kina hela tiden. Sen öppnar dom flesta ca 16.30-17.00 och vi slutar kl 15. Vi får vänta så länga. Nåja vi kommer säkert gå till en som vi har gått till hela tiden till slut,men som sagt...det vore kul med nån annan restaurang nu... Ha de så bra alla!

Inga nya böcker idag


God eftermiddag! Känner mig riktigt duktig för att jag inte smet in på bokhandeln utan jag bara gick förbi. Fast jag måste erkänna att det var svårt. Vill ha fler men det får nog räcka för ett tag nu.
Idag blev vi bjudna på glass.vispgrädde,maränger och chokladsås på jobbet av en arbetskamrat för hon fyllde år. Det var gott gott!
Nu är det bara 6 dagar kvar...suck jag längtar!


Böcker igen

Nä nu får jag sluta gå in i nån bokhandel... Det blev 4 böcker idag igen. Man kan ju ta 4 och betala för 3 på Akademinbokhandeln. Det är ju liksom livsfarligt för mig. Men visst är det härligt med böcker? Nu har jag bara 7 arbetsdagar kvar tills ...


Usch så trött jag är...

Är så trött. Men jag får skylla mig själv,låg och läste till kl 1 i natt och sen skulle jag upp kl 4 så inte undra på att jag är trött. Ville läsa ut boken. Så ikväll blir det väl tidigt i säng...kanske.


Nu regnar det

Så skönt att det kommer lite regn nu. Igår regnar det väl i ca 5-10 minuter och det är ingenting. Nu öser det ner och jag hoppas att det kan regna i nån timme nu. Det rensar luften och det är så torrt i marken.
Har nu smällt i mig jordgubbar...visst är det gott? Jag älskar jordgubbar! Jordgubbar och vattenmelon hör liksom sommarn till,gott. Nu ska jag se lite på TV ett tag. Ha de gott!


Nedräkning har börjar...

Nedräkning har börjat,har nu 8 arbetsdagar kvar att jobba innan man har semester...
Storstäd har vi börjat med idag,på bibblan. Idag fick vi 2 ungdomsjobbare.Johanna som går på Fyris,ska börja i 2:an och sen William som ska börja i 3:an. Dom verkar duktiga. Williams mamma jobbar på Fyris så...
Nästa vecka blir jag ensam med dom,dom andra går på semester då.
Var in på Akademin Bokhandeln idag och fick med mig 4 böcker hem. Har en riktig läsperiod nu,köpte 2 i förra veckan.
Ha en skön måndagskväll på er! Pussi pussi!


Helgen är över...

Helgen är över... Nu har jag bara 9 arbetsdar kvar tills man har semester. Längtar jag eller längtar jag??? Idag börjar storstäden så ikväll är man väl mörbultad över hela kroppen. Ha en fin dag alla! Pussi pussi!


Boktips

"Livet på en kylskåpsdörr" AV: Alice Kuipers

Regnar

Jiippii,det regnar ute!


Citat

"Så om du står vid målet för din färd,låt inte resan sluta där."

Sol ute

Gomorron på er! Ska snart iväg,ut till solen och värmen. Hoppas detta håller i sig när man ska ha semester om 2 veckor. Tänk att om 2 veckor har man semester i hela 4 veckor. Det ska bli otroligt skönt. Ha en fin dag!


Äntligen helg

Nu är det äntligen helg. Idag har jag varit på Lötens och Von Bahrs förskola. Ligger alldeles bredvid mig så jag har sluppit bussen idag,skönt. Vi har haft gruppmöte idag på förmiddan så Inger har varit så snäll och kommit å hämtat mig och skjutsat tillbaka mig. Vi fick jordgubbar,vaniljglass och vispgrädde. Så gott det var. På Löten fick jag mat,så idag bjöd dom på spagetthi med köttfärssås vilket var mums. När jag kom till Von Bahr så fick jag kaffe och kladdkaka med vispgrädde,gott gott! Nu har jag precis kommit hem så jag sitter här med ett glas öl,mmm. Ska börja med maten snart. Det blir lax,sparris,kokt potatis och grönsallad. Ska bli gott. Ha en trevlig fredagkväll. Pussi pussi!

Härliga fredag

Idag ska jag till Lötens och Von Bahrs förskola för Ylva är ledig. Förskolorna ligger alldeles i närheten så jag går dit. Sen så är det ju FREDAG. Härligt härligt! Ha en ljuvlig dag alla. Pussi pussi!

Happy Birthday to you Johnny

Grattis på 48 årsdagen,Johnny Depp

Skattepengarna

Jiippii! Idag fick jag mina skattepengar. Dom är mycke välkomna!!


Vaknade innan väckarklockan slog på...

Vaknade imorse innan klockan förde oväsen. Gick upp och gjorde mig iordning så nu är jag färdig. 50 minuter innan jag ska gå till bussen så jag satte mig här vid datorn. Yrseln är borta iallafall och det är skönt. Fy vad kvavt det är,det är så svårt att andas. Speciellt när man har astma som jag har. På eftermiddan åker jag till Lötens förskola och hämtar nycklarna,ska vara där imorgon hela dan. Ylva är ledig. Ha en bra dag. Pussi pussi!


Lill-lördag

Har mått bra hela dan men för en liten stund sen blev jag yr igen. Jag både dricker och äter ordentligt så varför blir jag yr...? Hoppas det går över snart...

Mår bättre idag

Idag mår jag bättre. Mår inte illa längre och yrseln är borta,skönt. Det var så läskigt igår när det bara snurrade hela tiden,ibland fick jag hålla i mig för jag trodde jag skulle ramla. Igår var det varmt,nästan för varmt. Det var så kvavt också. Hoppas det blir lite bättre idag. Ha en fin dag alla. Pussi pussi!

Yr och illamående

Usch,mår så konstigt. Efter lunch blev jag helt plötsligt yr i huvudet. Det bara snurrar. Lite senare börja jag må illa. Har druckt mycke vatten i dag så det kan inte va vätskebrist. När jag kom hem tog jag mig en dusch. Jag mår lite illa fortfarande men är yr,det bara snurrar. Ryggen har jag fortfarande ont i...

Dags igen

Så var det dags att jobba igen... Om man har längtat? Nä fy alltså! Na en bra dag. Pussi pussi!

Sveriges Nationaldag idag


Söndagkväll

Det är redan söndag. Dom här dagarna har gått otroligt fort men det brukar ju dom göra. Men imorgon är det ju en röd dag så man är ju ledig. Det är ju också Sveriges Nationaldag. Det har varit så jätteskönt att vara ledig dom här dagarna,nånting som jag behövde. Vädret har varit underbart så man har varit ute mycke och jag har träffat lite människor som man inte har träffat på länge så det har varit härligt. Ryggen har jag fortfarande ont i så... Nu ska jag kolla lite på TV. Pussi pussi!

Boktips

"Jag är Ozzy" AV: Ozzy Osbourne.
"Min far sa alltid att jag skulle bli nåt stort en vacker dag.
Jag känner det på mig.John Osbourne,brukade han säga efter några öl. Du kmmer antingen bli nåt alldeles extra eller så kommer du hamna i fängelse. Farsan hade rätt.
Jag hamnade i fängelse innan jag fyllt arton år."


Jag hör och glömmer...

Jag hör och glömmer.
Jag ser och minns.
Jag gör och förstår.


Godmorgon

Idag är det lördag det är tredje dagen som man är ledig. Jag riktigt njuter av ledigheten. Har sovit lite mer än 7 timmar i natt och så många timmar brukar jag inte sova. Är utvilad när jag vaknar och på kvällarna är jag inte megatrött som jag brukar vara. Brukar somna så jag missar alla TV-programmen jag vill se. Men igår kväll såg jag det ville se. Ute är det härligt väder så jag tänker tillbringa dagen ute,nice! Det enda negativa är att jag fortfarande ont i ryggen. Inte lika mycke men... Ha en underbar dag alla! Pussi pussi!

Glass

Fan vad jag saknar Igloo! En av mina favoriter.


Hemma

Nu har man kommit hem. Vad kul det var att träffa Hanna,det var så länge sen sist. Vi åt lunch på Cupido. Satt och tittade på folk (det är alltid kul),gick till Svandammen,åt mjukglass och vi pratade och pratade. Vädret var på topp. Innan vi åkte hem fikade vi. Jag drack cappuccino,gott! När vi kom hem till mig satte vi oss på balkongen och drack varsin Smirnoff Ice,gott gott! Nu har Hanna åkt hem och jag ska börja med maten. Pussi pussi!

Vintips

"Rolling" .  Ett Australiskt vitt vin. Gott att bara sitta och smutta.


Ledig fredag

Sov till 8 idag och det var jätteskönt! Idag blir det stan med Hanna. Vi ska bla äta lunch,mysigt. Det var länge sen vi sågs så det ska bli kul. Pussi pussi!

Ont i ryggen

Har fått ont i ryggen igen. Förut var det längst ner men nu är det mitt i. När jag har böjt mig ner och ska resa mig upp...attans va ont det gör. Tappar nästan andan. Fick lite ont igår onsdag men idag  är det värre. Aj Aj Aj!

Filmtips

"Pappas pojkar" med bla Carl-Gustav Lindstedt,Magnus och Brasse,Torsten Lilliecrona,Meg Westergren mfl. En TV serie som gick på 70 talet.


Fobi

Tänkte i detta inlägg breätta lite om en fobi jag har. Jag är livrädd för spindlar! Bara tanken på spindlar mår jag illa,får hjärtklappning och vill bara fly därifrån. Här i Sverige är spindlarna in farliga,det vetjag innerst inne. Men för mig är dom hemska monster och livsfarliga. Dom springer mot mig med sina tusen ben (okej,jag vet att dom inte har tusen ben utan åtta men det ser ut som om dom har det när dom kommer mot en) Usch,jag ryser när jag tänker på det. Det finns folk som inte förstår hur vi  som är rädda känner oss. Dom ska alltid "skoja" och komma frammed en spindel och sätta den på en. Jag säger bara så här om det: GE FAN I DET!  Jag blir så förbannad när dom gör så. Fattar dom inte hur rädda vi blir,man får ju panik och nästan gråtfärdig. När man sen försöker förklara så skrattar dom bara och tycker man är löjlig. Har dom ingen respekt alls undrar man... Snälla ni,ni som gör så: SLUTA MED DET! Visa lite medkänsla,tack!

Gomorron

Gomorron på er alla! Hoppas ni mår bra.
Vaknade strax efter 7 och det är så typiskt att vakna så tidigt när man förengångs skull får sova länge.
Solen skiner iallafall och det verkar va ett underbart väder ute. Undrar om man inte ska tillbringa dagen ute,
passa på medans det är fint...
Nä,nu ska jag dricka lite kaffe och ta mig en macka. Ha de bra alla!


Nu så är man...

Nu så är man ledig i hela 5 dagar och det ska bli så skönt. Ska njuta dom här dagarna...


1 dag kvar bara...

Gomorron på er alla! Nu sitter jag här och hoppas att dagen går fort så det blir "helg". Ska blir riktigt skönt att va ledig i 5 dar. Ska verkligen njuta . Ska göra mig färdig och sen gå till bussen. På förmiddan ska jag vara på Ottelin och 10an för Inger är ledig. Sen åker jag tillbaks till Fyrisskolan så jag hinner se när 3orna springer ut. Ha en jättebra dag alla. Pussi pussi!

RSS 2.0