Gott slut

ETT GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR JAG ER ALLA! Vi höres av nästa år. Pussi pussi!

Inte alls avundsjuk

Nädå,inte är jag avundsjuk bara för jag ska iväg och jobba och ni andra får ligga kvar i sängen... Nä, inte ett dugg. Det är så kul så...


Juldikt

Nu tindrar stjärnor i det blå i hus och fönster likaså. Och alla röda tomtar gå med vita skägg och luvor på. Ge oss musik,fiolen stäm och sjung om julen och Betlehem. Låt Staffan vattna sina fålar fem och god havre fodra dem. Låt friden komma till envar sen Kalle Anka tystnat har,sen klapputdelningen är klar och bara sömnigheten är kvar.

Ledig i dag

Idag var jag ledig från jobbet. Skönt! Min gode vän Inger var så snäll och hjälpte mig när jag skulle storhandla. Jag har ju varken körkort eller bil. Köpte mig en ny dammsugare gjorde jag också. Den andre ville liksom inte mera. Han har sugit färdigt. Så nu ska jag suga som jag aldrig har sugit förr. Så skönt med fulla skafferi,kyl och frys. Härligt! Åkte hem och åt hamburgare som vi hade köpt. Gott! Nu har Inger åkt hem och jag ska packa upp dammsugaren och börja suga... Pussi pussi!


Glögg

Glögg glögg och åter glögg. Mmm gott! Starkvinsglögg ska de va... Skål!

Glöggtryffel

1 dl grädde. 25 g smör. 5 msk socker. 3 msk valfri glögg. 200 g choklad. Gör så här: !. Värm grädde,smör.socker och glögg i en kastrull. 2. Ta av den från plattan precis innan den börjar koka. 3. Bryt i chokladen och rör tills allt har smält. 4. Låt svalna helt och forma sedan runda bollar,rulla dem i kakao.


Tomten har kommit

Tomten kom igår och tyckte väl att jag hade varit snäll för julklappar fick jag. Bla en bok,3 änglar,presentkort på IKEA,grillset och mycke annat. Annars blev det must,glögg,god mat och choklad igår. En lugn julafton,skönt! Idag blir det nog en lika lugn dag. Det är bra det för jag har inte kännt mig riktigt kry i ca 3 veckor nu. Febern kommer och går,halsont då och då och en envis snuva som aldrig försvinner. Nu blir det kaffe...

GOD JUL

GOD JUL på er alla! Nu ska jag fira jul. öppna julklappar, äta god mat,dricka julmust,dricka glögg och se på Kalle. Ha en riktig trevlig jul alla!

Veckans boktips

          "Barn 312" AV: Hans Ulrich Horster

Slagit in lite julklappar

Ikväll har jag slagit in lite julklappar. Tror jag är klar med mina julklapppsinköp. Det får räcka. Imorgon kommer väl granen upp tror jag. Kommer iallafall ta ut den från förrådet och ställa den i vardagsrummet. Japp...jag har en konstgjord och det funkar hur bra som helst. I min gran har jag bara änglar i. Min fina ängeljulgran. Nu är det nog dags att hoppa i sängen så jag orkar upp imorgon bitti. Gonatt!

I´m back

Nu är jag tillbaka efter lite strul med internet.  Har ju inte kommit in på internet på ett bra tag men nu så...
Vad har då hänt sen sist...var på julbord på Odinsborg med Inger den 2/12. Så gott så gott! Mätt blev man. Har ju firat första andra och även tredje advent,mysigt! Igår var jag till Vendel  och grattade Carola som fyllde 45 år. Fick kaffe,tårta och mat (flygande jacob) Vilket inte var helt dumt! Nu ska jag göra lite nytta här hemma. Skriver mera sen. Pussi pussi!

RSS 2.0