Julklappar - julstjärna - amaryllis

Så har man äntligen kommit hem. Stack iväg till Gränby Centrum efter jobbet för att köpa 4 julklappar,1 julstjärna och 1 amaryllis och sen laddade jag busskortet och handlade mat. Gick åt mycke pengar...suck! Nu ska jag fixa lite mat...kyckling och ris med currysås. Och hörni...det är FREDAG!

Just nu hos mig...


Gomorron på er alla


HVC

Nu har man äntligen kommit hem. Hade en tid hos Jeanette på Hudvårdscenter för Diatermi kl 15.30 men kom inte in förrän kl 16.10. En missnöjd kund hade kommit dit och börja gorma och bråka så allt blev försenat. Egentligen var det kunden som hade gjort fel men det ville hon inte erkänna. Pga att det blev kraftigt försenat fick jag rabatt. Fick knappt betala nånting alls. Ute småsnöar det och det blåser och är kallt. Fick stå och vänta på bussen ett bra tag. Nu är man kall och hungrig. Har satt på ugnen,tänker ta mig en härlig dusch först innan jag lägger korvarna i ugnen. Tänker äta varm korv med bröd,orkar inte stå och laga mat nu. Mys på er! Pussi pussi!

Onsdag


Tisdag

Sitter och ta de lugnt. Behöver inte gå hemifrån förräns kvart i sex och jag är där på Ling ca 3 eller 2 minuter i 6 och jag börjar kl 6. Härligt att bo nära. Jag är halvklar så jag kan sitta här en liten stund. Dricker min Berocca nu. Jag bara längtar till helgen så man får sätta upp stjärnor och stakar,blir så mysigt då... Ha en fin tisdag alla ni!

Ling och tårta

Från idag till början på januari ska jag vara på Ling på mornarna,från 6-10. Chefen på Ling ville att jag skulle komma dit så då tyckte våran samordnare att det var lika bra att jag kom dit så det ine skulle bli nå gnäll. Det är helt ok för mig. När jag kom till Fyris så fick man tårta. Två lärare hade fått nå slags pris så Rektorn bjöd på tårta,gott! Nu i kväll ska jag bara ta de lugnt i soffan. Pussi pussi!

Tröttis...

Jisses va trött jag är... Vi var först på julmarknaden. Gick runt där en liten stund. Kallt var det och det var inte många stånd/knallar. Trodde det skulle va lite mera. Köpte lite sidfläsk,gott! Sen åkte vi runt till ÖB och Rusta och kollade in lite julsaker. Köpte bla 2 sjuarmade stakar till vardagsrummet. Blev hungriga så vi åkte iväg och åt hamburgare. Har varit hemma en liten stund nu och jag är trött. Ska snart hoppa in i duschen tänkte jag. Blir en lugn söndagskväll. Pussi pussi!

Gomorron på er

Nu är 2 maskiner igång i tvättstugan. Dricker min första kopp kaffe och njuter av att det är fortfarande 1 dag kvar som man är ledig. Sen idag så ska vi åka till Ulva julmarknad och titta runt lite. Mysigt! Om en vecka idag så är det 1 advent...går så fort nu. Ha en bra dag!

Gomorron


Muffins

Nu när jag mår bättre så har jag en sån energi att jag haft lite långtråkigt så jag har bakat muffins idag. Mums så gott!

Gomorron

Idag känner jag mig bättre. Har inte ont i halsen längre och både snuvan och hostan är betydligt bättre. Lite småhängig är jag och lite huvudvärk har jag. Ingen feber alls. Så jätteskönt alltså! Är hemma idag också och jag ska ta de lugnt,vill bli helt frisk. Dricker mitt glas me Berocca nu innan jag dricker mitt kaffe. Ha en fin dag idag alla ni,de är ju FREDAG!

Torsdagkväll...

Jag känner mig bättre och bättre och det är skönt. Fast jag ska va hemma imorgon också så jag blir helt frisk tills på måndag. Nu ikväll har jag legat i soffan och glott på TV plus pratat med Inger i telefonen,så nu ska jag sitta här en stund och sen kommer jag väl att hamna i soffan igen tror jag. Ha en fortsatt fin kväll! Pussi pussi!

Lips...


God Morgon

Hej och god morgon på er alla friska och ofriska plus sköna människor där ute! Är hemma idag också,känner mig dock lite bättre idag. Halsen svider inte lika mycke och snuvan har blivit en aning bättre men hostan och feber har jag allt. Hängig känner jag mig också. Dricker min första kaffe för idag och igår blev det inget kaffe alls eller rättare sagt det blev en cappuccino. Jag ska förflytta mig till soffan snart och sätta på TVn. Men det finns väl inget bra att glo på som vanligt. Ha de så bra alla!

Rapport från en sjukling

Nu har jag kvicknat till lite. Har sovit hela dan. Har vaknat då och då och då hämta jag bara vatten eller gick på toa och sen gick jag och la mig igen och somnade. Har ätit en hård smörgås och druckit en cappuccino plus tagit en Ipren. Ska lägga mig en stund på soffan och titta lite på TV. Usch va min halsen svider...hujedamej!

Sjuk

Nu har jag ringt till Ullis (våran samordnare) och sjukskrivit mig. Det small till ordentligt igår kväll. Är jättesnuvig,halsont,huvudvärk,hostig och feber. Usch! Mår inte alls bra. Ska ta en Ipren nu och sen lägga mig.

Några tankekorn

Senare blir ofta för sent
 
 
När man är ute på djupt vatten
är det klokt att hålla munnen stängd
 
 
 
Inget svar är också ett svar

Lite förkyld...

Nu har man gått och blivit lite förkyld. Snuvig och hosta. Bara man inte får feber också... Nu hopp in i duschen och sen lite mat.

God Morgon


Söndagkväll...

Så har helgen sprungit iväg igen. Imorgon är det dags igen att återigen gå till jobbet. Tycker det är det enda man gör,jobba jobba och jobba. Är just nu så less på allt va jobb heter och är. Usch!  Hoppas ni har haft en fin helg för det har jag haft iallafall. Pussi pussi!

God Morgon på er


Lördag

Gomorron på er alla! Var tydligen väldigt trött i går kväll. Somnade i soffan och vaknade först vid halv 1 på natten. Så då var det bara att stänga av TVn och släcka allt och gå och lägga sig. Vaknade ca halv 9 i morse. Har väl aldrig sovit så länge. Nu njuter jag av morgonens andra mugg kaffe. Få se vad man ska pyssla med i dag då. Ha en bra dag alla Pussi pussi!

Fredagen den 16/11 2012

Här har ni en som har längtat till denna dag. Har precis kommit hem,har satt på ugnen och alldeles strax ska jag ta mig en härlig dusch. Sen blir det matlagning. Mysa i soffan framför TVn ska jag göra i kväll...härligt! Ha en underbar fredagskväll!

Tröttis...

Är så trött så trött. Höll nästan på att somna när jag stod i duschen. Blir nog tidigt i säng i kväll. Pussi pussi!

Gomorron på er alla


Korsord

Medans jag har slötittat på tv så har jag löst lite korsord i Knep & Knåp. Nu är det dags att lägga sig så jag säger nu GONATT och SOV SÅ GOTT!

Kläder och Alexander

Nu har man varit och provat nya arbetskläder. Västen och tröjan va okej men byxorna...nä fy alltså. Jag vill ha jeans. Jag är en jeansmänniska. Tycker att dom som vill ha jeans borde få ha det,så det så!

Sen gick Eva.Inger och jag till Alexander och åt. Jag tog först till förrätt Toast Skagen. Sen tog jag Fläskfile med kantarellsås. Gott gott! Sen blev det naturligtvis kaffe.

Nu har man varit hemma ca en halvtimma,ska ta mig en dusch och sen parkera mig i soffan ett tag innan jag går och lägger mig. . Pussi pussi!


Dagens middag - Fiskpinnar,stuvad spenat och kokt potatis


Heeej på er!

Nu är det bara 3 dagar kvar tills det är helg igen...härligt! Har precis kommit hem så jag tänker ta mig en dusch om en liten stund och sen börja lite smått med maten. Tänker ha fiskpinnar,stuvad spenat och kokt potatis,gott gott! Imorgon ska vi åka iväg och prova nya arbetskläder och efter det ska Eva,Inger och jag ut och äta,gottis gottis! Få se vart vi hamnar nånstans. Må så mysigt! Pussi pussi!

Gomorron - en ny härlig vecka väntar oss...not


Sockerkaka

Idag bakade jag en sockerkaka. God blev den också. Den åker in i frysen där bullarna ligger som jag bakade förra helgen.

11 november 2012

Gomorron på er. Har precis varit ute i tvättstugan och satt igång 2 maskiner. Kaffet är påsatt så snart får man sitt älskade kaffe... Det blev ingen bakning igår för jag fick en fruktansvärd huvudvärk så jag låg nästan hela dan. Huvudvärken försvann på kvällen,skönt. Så jag kanske bakar idag istället när tvätten är klar. Det regnar ute förresten...småduggar. Nu ska det drickas kaffe...

God Lördag på er alla

Så härligt att få vakna upp och veta att det är helg. Så härligt alltså. I dag ska jag nog baka lite tror jag. Ska kika lite kakboken som jag köpte nu i veckan. Få se hur jag gör. Nu först ska jag dricka kaffe och äta en smörgås och sen klä mig. Ska bara dricka upp mitt glas me Berocca. Ha de så bra! Pussi pussi!

Mysfredag

Ikväll blir det mys med vin och chips,gott! Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen blir det lite mat. Härliga fredag!

Härliga fredag...som jag har längtat


Julklapp

Nu har jag köpt min första julklapp för i år. Tänkte jag skulle vara duktig i år och börja köpa julklapparna i god tid. Få se om jag lyckas...

God Morgon


Boktips

"Först när givaren är död" AV: Anna Jansson

Tisdagen är avklarad

Nu står potatisen på spisen och småkokar. Maten är snart klar...magen börjar småkurra. I morse småsnöade det litegrann,men det är redan borta. Kallt är det också. Få se vad som händer i kväll... Vi höres... Pussi pussi!

Gomorron på er


Hej

Så har måndagen gått...nu är det bara 4 dagar kvar till helgen. Det var lite jobbigt att gå upp kl 4 i morse men det gick. Det var ganska lugnt idag eftersom det var lov förra veckan så nästan allt var klart. Det blir nog värre i morgon skulle jag tro. Ska bara ta de lugnt i kväll och glo på tv. Blir nog tidigt i säng i kväll tror jag,det känns så iallafall. Ha de så bra! Pussi pussi!

Gomorron - dags att jobba igen


Nu har man grattat Malin...


Ska gratta Malin idag

I dag ska jag gratta Malin,min brorsdotter,som fyller 15 år. Presenterna är inslagna och jag har precis duschat. Nu dricker jag kaffe och äter en smörgås. Ska försöka komma ihåg att ta med kameran så ska jag fota mycke... Ha en mysig söndag! Pussi pussi!

GRATTIS MALIN som fyller 15 år i dag.


Har bakat bullar

Idag har jag bakat bullar...me vanilj och me kakao. Goda blev dom också... Nu väntar jag på att kaffet blir klart så vi kan fika me nybakade bullar

Blue bubbles...


God Morgon alla fina människor där ute. Ha en skön lördag!


Gomorron - det är fredag...


Nu har man både mat och dryck...

Nu har man storhandlat så nu är kyl,frys och skafferiet fullt. Så skönt att det är fullproppat. Var även in på Systemet och inhandla lite vin och likör. Sen fick Inger bestämma vad hon vill äta för nåt och hon ville ha hamburgare så då åkte vi och åt hamburgare,gott. Det var länge sen man åt det så det var extra gott.

Storhandling idag

I dag blir det storhandling. Och det behövs...det ekar tomt i frys,kyl och skafferi. Listan är lååång... Det ska bli verkligen skönt att få hem allt samtidigt och slippa gå nästan varje gång och det är tungt. Har ju varken körkort eller bil. Snälla Inger hjälper mig. Som tack bjuder jag henne på nåt ätbart. Jag brukar tacka henne så,få se vad det blir. Annars har jag bara legat i soffan och läst lite. Egentligen skulle det behövas dammsugas här vilket jag INTE gjorde igår när jag kom hem från stan. Men vafan...man har ju SEMESTER.

Gomorron alla torsdagsdiggare


RSS 2.0