Öhhh...

Tur att det inte blev nå tur till Stockholm idag för jag känner mig seg i huvudet idag. Jag kunde inte somna inatt.Låg och vred och vände mig om flera gånger men det gick inte. Så ca halv 2 gick jag upp och kollade på teve istället. Sist jag tittade på kl så var hon halv 4 sen tror jag att jag slocknade...på soffan. Vaknade på soffan halv 8 och var seg och hade lite huvudvärk. Kände mig inte alls iform. Tog en dusch och drack en massa kaffe och sen gick jag ut en stund och tog mig en promenad runt Gärdet. Men fortfarande är jag konstig i huvudet. Behöver nog sova några timmar till men jag tänker inte lägga mig nu det är väl risk att jag inte alls kan somna inatt. Hur ska det gå när jag ska börja jobba på måndag...hujedamej. Men det skulle vart kul med en liten tur till Stockholm men det blir nog en annan helg. Nu ska jag fixa inlagd gurka och sen ska jag stjälpa i mig kaffe och ska nog ta mig en lite kaka till. Ha en fin lördag alla.

Sista dan på semestern

Det är sista dan på min semester och jag hade inget för mig idag så jag gick till Gränby centrum och skulle kika lite grann. Kom hem med ett par jeans,en dvd film,en bok,yatzi spel och ett par örhängen. Passade på att handla lite mat också när jag ändå var där. Filmen var "Äntligen midsommar" och den var sådär. Har ni sett den? Vad tyckte ni om den? Nu ikväll har jag sett lite friidrott. Det var tänkt att jag skulle till Stockholm imorgon men det blir inte så. Britt ssom jag skulle åka med fick förhinder. Det blir en annan gång istället. Ha en fortsatt trevlig fredagkväll. Pussi Pussi

Vecka boktips

"Idun" AV: Johanne Hildebrandt

Gomorron

En ny vecka har börjat. Det här är min sista semestervecka så jag hoppas den blir bra. Usch jag vill inte börja jobba igen. Gå upp kl 4 igen,stressa och allt. Nä då är det bättre med ledighet. Inge stress alls. Igår regnade det hela dan och det var kallt. Jag tyckte det var kallt iallafall. Ilördags var jag och min granne Laura på stan en liten stund. Vi åkte ner bara för att fika. Mysigt! Ha en bra dag!

Favvodeckaren

Har precis sett min favorit deckare "Morden i Midsomer" på tv. Älskar den serien! Har inte missat ett avsnitt. Kommer att sakna Tom Barneby när han slutar. Eller rättare sagt när John Nettles slutar. Kommer nog inte bli lika bra när hans kusin tar över (Barneby´s kusin). Men jag kommer iallafall att titta. Morden i Midsomer är bäst! Har idag äntligen fått ut min lilla fjäril som har flygit omkring här hemma i några dagar nu. Men idag fick jag äntligen tag i den. Han satte sig så snällt på min hand när jag tog den och gick ut på balkongen och släppte ut den. Kommer att sakna den men fjärilen ska vara ute i det fria. I en veckas tid nu så har mina båda fötter varit svullna. Har inte ont alls men dom är jättesvullna och den vänstra brukar domna bort ibland. Har ingen aning om varför. Känns konstigt i fötterna iallafall. Hoppas dom blir "bra" snart. Ha de!

Veckans boktips

"Hemma hos Martina" AV: Martina Haag

Glehnn fyller år idag

Ett stort GRATTIS till brorsan som fyller hela 50 år idag.HIP HIP HURRA!

Persbrandt

Läste en tidning för en liten liten stund sen och gissa vem jag såg... Sveriges sexigaste man... Mikael Persbrandt. Asså man dregglar ju när man ser han eller hur? Vad gillar ni han ? Annars är jag helt såld på Johnny Deep,slurp och mums!

Lite trött på solen

Nä nu så börjar jag bli lite trött på solen eller rättare sagt på värmen. Håller mig helst inne eller när jag är ute så håller jag mig i skuggan. Tänk om det kunde regna EN dag åtminstone. Det skulle nog många tycka det vore skönt. På nätterna är det svårt att sova för det är så varmt och kvavt inne. En dag regn men sen får det gärna va fint väder igen. Har ju fortfarande semester och det är ljuvligt. Är på stan,rensar lite här hemma,igår va jag och Laura på Studenternas och spelade lite minigolf. Det var kul. Den som förlorade fick bjuda på fika. Gissa vem som förlorade...jag. Men bara med 2 poäng. Ha en trevlig torsdagkväll alla

Gomorron

Gomorron på er alla. En ny solig och varm dag. Min lilla fjäril är kvar hos mig. Den har dock flyttat på sig. Nu är den i taket ute i hallen. Om jag bara kunde få släppa ut den. Vad ska ni göra Idag?

Påfågelöga

Idag flög det in en fin fjäril i lägenheten. Försökte naturligtvis att få ut den men se det gick inte. Nu sitter den i taket i sovrummet och jag når inte den. Bara den inte dör nu när den inte är i naturen. Dom är ju som finast när dom får flyga fritt i naturen. Hur ska jag göra för att få ut den? Har ni några förslag?

Svårt att sova

Guu´ va svårt det är att sova om nätterna när det är så varmt. Bor ju på nedre botten så jag kan inte ha nåt fönster öppet. Varmt och kvavt är det inne. Tror att jag lyckas sova i 2 timmar i natt så man är lite seg idag. Har blivit mycke kaffe. Har haft tvättstugan idag så det har varit lugnt. Hoppas man kan sova bättre i natt... Hur sover ni?

Veckans boktips

"konsten att fylla trettio" AV:Mike Gayle

10 juli

Har varit på gärdet och legat där en liten stund. Låg och löste lite korsord och åt jordbubbar. Det har blivit mycke jordgubbar nu i sommar,nästan varje dag. Men det är så gottigott. Ha en trevlig lördag

Fredag

Fredag redan...när man har srmester så går dagarna väääldigt fort. En vecka har redan gått och jag har bara 3 veckor kvar. Har redan fått ångest. Vill inte börja jobba igen. Jag njuter som bara den att va ledig. Igår började jag rensa lite i min garderob i sovrummet. Ska fortsätta idag. Sen har jag klädkammaren som jag ska städa och rensa. Måste få gjort det där nångång. Ha en skön fredag

Farmor Mimmi

Idag skulle min farmor Fredrika Wilhelmina Pettersson även kallad Mimmi ha fyllt 110 år om hon hade levat. Hon hette Fredrika men alla sa Mimmi till henne. Ett stort GRATTIS till dig farmor.

Sol

Idag på förmiddan så tog jag och Ivette med oss Kaffe,vatten och jordgubbar och varsin filt till gärdet (precis där vi bor) och la oss där ett tag. Så skönt och mysigt. Det var så lugnt och fridfullt så man ville inte gå därifrån. Fast vi var inte ensamna där. Alla kommer dit och lägger sig men man märker inte dom liksom. Va jag gillar att ha semester,gör inte ni det med så säg. Puss och kram

Lunch på stan

Var på stan med Ivette idag. Gick först och kollade runt lite i affärerna och sen gick vi och åt på Panini. Gott! Efteråt tog vi kaffe och det var ljuvligt. Älskar kaffe! Ingen sol idag men det gjorde inget. Ha de gott!

Var är solen?

Godmorgon! Vaknade,vickade upp persiennerna och såg...ingen sol. Var är den? Trodde att det skulle vara sol och värme i 4 veckor nu. Så länge jag ska ha semester alltså... Men idag ska vi på stan så det gör inget. Hoppas ni har sol där ni är.

Måndag

Så skönt det var med sovmorgon imorse. Gick till gränby centrum och shoppade lite,bla en bok,ett par örhängen,en t-shirt och tre par trosor. Handlade lite mat sen och där träffade jag på brorsan. Dom skulle åka till Siggefora idag och vara där i några dar. På eftermiddan kom Ivette och fikade. Denna vecka är hon utan man och barn,vilket hon tycker är så skönt. Vi ska på stan imorgon tisdag och äta lite lunch bestämde vi. Bara gå och strosa. Ha en trevlig måndags kväll alla.

Veckans boktips

"Stum sitter guden" AV: Anna Jansson

Ryggont

Hoppas att min rygg blir bättre nu när man är ledig. Har fortfarande ont på höger sida. Känns nästan som om det vore revbenen jag har ont i. Tappar nästan andan ibland när jag typ vrider på mig,så ont gör det då.

Söndag

Gomorgon alla. Ännu en solig och varm dag. Hoppas det fina vädret fortsätter nu när man har semester. Har inga planer för idag utom att jag har tvättstugan kl 11. Ha en bra dag.

Pontus

Idag har vi grattat Pontus som fyllde 20 den 23/6. Vi hade inte grattat honom förräns nu. Vi var ca 20 st. Kaffe,bulla och kaka och glass fick vi och det var gott. Fina presenter fick han och vi hoppas han blev glad över dom. Kom hem för en liten stund sen. Nu sitter jag här med ett glas vin,gott. Resten av kvällen ska jag anntingen läsa eller glo på tv,skönt. Ha en skön lördagskväll. Puss och kram från mig.

SEMESTER

Nyduschad,semester och ett glas vitt vin,kan man ha det bättre...

2/7

Har precis vaknat. Nu är det bara en dag kvar tills jag får semester. Så skönt det kommer bli med lite ledighet. Ska göra mig iordning nu så jag hinner med bussen om en stund

RSS 2.0