Änglarna från Thuns

Dessa tvä änglar köpte jag på Thuns i onsdags. Fina va?

Something you said you´d never...


God Lördag på er alla


Summernights...


Gog Morgon på er


Rödklöver i Funbo


God Morgon


Trött och mätt

Efter en dag i olika affärer så är man trött och har skapligt ont i både rygg och knä. Vi var till Thuns i Faringe först och där hade jag tänkt att jag skulle hitta lite kläder men...fann bara 2 par BHar.Sen köpte jag 6 st cappuccino glas plus skedar. Sen blev det 2 änglar,12 st assietter i glas,kajal,skohorn och lite annat smått och gott. Här hemma i Uppsala var vi in till ÖB och där blev det diskborstar,disktrasor,värmeljus,mjukmedel mm. Mat åt vi också,det blev hamburgare på Max. När jag kom hem blev det kaffe och jag la mig på soffan en stund. Nu ska jag ta och läsa en liten stund. Pussi pussi!

Det blir en liten tripp idag

God morgon på er! Solen lyser!!! Helt otroligt alltså,så härligt. Idag ska Inger och jag iväg till Thuns och kika lite. Få se om man hittar nåt att handla. Jag har inte varit där på ca 12 år om inte mera så dom har gjort om där mycke.Har precis duschat så nu blir det frukost. Ha de så fin idag!

Detta köpte jag idag...


Dagens middag - Lax med philidelphiaost,kokt potatis och grönsallad


Kom hem för en 2 timmar sen...

Efter jag hade ätit frukost så stack jag iväg med bussen till stan. Halv 11 skulle jag vara hos Matilda på HVC (hudvårdcenter). Blev en laserbehandling på överläppen denna gång. Men det var kul att träffa Matilda igen,det var 1 år sen sist. Hon pluggar nu så hon jobbar bara över sommaren. När jag var klar gick jag på stan ett tag. Var in på Sko-punkten och köpte ett par skor. Sen gick jag runt i alla möjliga butiker. Köpte  bla 2 dvd filmer och en ny axelväska. När jag kom hem satte jag på kaffe och satt och kollade på en av filmerna. Ska ta och fundera på vad jag ska ha för mat till middag. Ha en fin dag alla.

God Morgon


Dagens kvällsmiddag - Kycklingfajitas med salsa


Ute regnar det...

fortfarande och det blåser som sjutton. Hoppas det är bättre väder i morgon för då ska jag till stan.

Present från Anna-Carin

Denna fina älva har jag fått av Anna-Carin eftersom hon vet att jag samlar på änglar. Gulligt eller hur? Tack snälla!

Hej och God Morgon

Vaknade 7 minuter över 5 i morse och trodde att jag hade försovit mig. Brukar ju gå upp kl 4 när jag jobbar. Hoppar upp ur sängen och sprang till badrummet. Hade väl varit där inne ca 4-5 minuter när jag började tycka att det var lite konstigt,det stämde liksom inte. Kom på att jag hade SEMESTER. Gissa om jag blev arg. Gick och la mig igen och försökte somna om men se det gick inte,var ju helt klarvaken. Gick upp och satte på kaffe. Kl är nästan 7 nu och jag funderar på att klä på mig. Ute regnar det men se det gör ingenting. Idag har jag inte tänkt göra nåt speciellt,bara njuta av att vara ledig. Ska nog läsa...lösa lite korsord...sitta vid datorn...dammsuga...bädda rent i sängen...dricka kaffe...och lite annat. Ha de gott! Pussi pussi!

God Morgon på er alla


Hej på er

Nu har man firat midsommar med sill och potatis,lax,grillat,potatisgratäng,korv och köttbullar,färsk potatis,jordgubbstårta,vattenmelon,sallad och mycke annat. Tillbringade min midsommar i Storvreta.. Vädret var på topp.Solen sken och det var varmt och skönt. Kom hem på kvällen i bra tid,blev inte så sent. Nu ska jag ta mig en lite fika och kolla på filmen Att angöra en brygga som går på TV just nu. Ha en fin lördags kväll! Pussi pussi!.

GRATTIS Pontus på 23 års dagen - Hipp Hipp Hurra


Boktips

"Fånge i hundpalatset" AV: Martina Haag

God Morgon och Trevlig Midsommar


SEMESTER

Fick sluta kl 1 idag och gissa om det var skönt. Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen ska jag fira att NU ÄR DET SEMESTER I HELA 4 VECKOR.  HÄRLIGT! Solen skiner och det är superduper skönt ute,hoppas att det är soligt i 4 veckor nu... Ha en jättefin torsdags kväll alla!

Bara 1 dag kvar till SEMESTERN...


I Stadsparken i Uppsala


Grrr

Usch,gillar INTE nya blogg.se

Fredag...hääärligt


4 nya böcker...

Gick förbi Akademibokhandeln idag och såg att dom hade erbjudandet Ta 4 pocket betala för 3 och naurligtvis kunde jag inte låta bli att gå in och jag hittade 4 böcker. Jag som INTE behöver köpa några nya för jag har så många böcker hemma redan som jag ska läsa. Men som sagt...jag kunde ju inte låta bli.

Nedräkningen har börjat,6 dagar kvar till SEMESTER


Tisdag 12/6

När jag precis hade kommit till Lilla Von Bahr imorse ringde samordnaden och sa att det hade varit en vattenläcka på Stora Von Bahr igår eftermiddag. Kul kul tänkte jag. När jag kom dit vid halv 9 så var det inte såå farligt. Okej det hade blivit förstört och så men all vatten var borta och det var skönt. Alla ungar fick va ute mycke idag så jag fick vara ifred och det gör väldigt mycke det. Nästa vecka ska jag dit igen och då blir det hela veckan. Och veckan efter...börjar min SEMESTER. JIIPPII! Solen tittade fram idag vilket är väldigt välkommet. Imorgon blir det Fyris... Ha en bra tisdagskväll!

God Morgon på er


Blev dyngsur på väg hem...

Fick gå ca 10 minuter innan jag kom hem och när jag var väl hemma så var jag så blöt så jag kunde vrida ur regnvattnet ur kläderna. Nu är jag torr och varm igen,härligt! Ska fixa till lite mat nu,magen börjar kurra lite grann. Imorgon tisdag ska jag vara på Lilla Von Bahrs och Von Bahrs förskolor. Då får jag sovmorgon,härligt! Pussi pussi!

Otäcka kryp...


Här är den...

Här är den som jag ska köpa som jag håller på att spara till. Har pengarna nu så...


God Morgon alla morgonpigga

Har varit ute i tvättstugan och satt på 2 maskiner. Kaffet är alldeles strax klart. Ute skiner solen och fåglarna kvittrar,härligt! Igår var det grått och mulet hela dan. Hade tänkt ta och städa lite här hemma idag. Plocka undan,dammsuga,bädda rent i sängen,kasta sopor osv. Ha en fin dag ni alla! Pussi pussi!


Boktips

"Pojke försvunnen" AV: Anna Jansson


Härliga Fredag


Skattepengarna

Idag fick jag mina skattepengar,jiipiie!  Mycke efterlängtade!

Torsdag

Efter en jobbig morgon när man fick städa upp efter studenterna så flöt dagen på i ganska lugn och behaglig takt. Nu är det bara 1:orna och 2:orna kvar på skolan och det märks att 3:orna är borta. Har nu ätit en god kycklingssallad och drack isvatten till,gott! Har precis duschat och det var ljuvligt. Ska nu ta och läsa lite och sen kolla lite på TV innan jag går och lägger mig. Pussi pussi!


Jobbdags igen...

Så skönt det va att va ledig igår så här mitt i veckan. Gillar röda dagar...Igår blev det en slappardag vilket va hääärligt. Men nu är det dags igen att stiga upp tidigt och åka iväg till jobbet. Ha en bra dag och imorgon...är det fredag. Härligt! Pussi pussi!


6/6 2012 Sveriges Nationaldag


Trött och sliten

Gu´va trött och sliten man är. Igår gjorde jag ingenting...orkade ingenting. Sov och läste va de ända jag gjorde igår. Men igår regnade det hela dan,och det blåste som sjutton. Inget trevligt väder att vara ute heller. Idag har jag haft tvättstugan på förmiddan,sen har jag bara läst och plockat undan ren disk. Usch,har varken ork eller lust att göra nåt. Nu längtar jag bara efter min semester som börjar vecka 26,ska bli skönt. Ha de gott! Pussi pussi!


God Morgon


RSS 2.0