Dagens boktips

 "Flakmopedisten" AV: Lasse Berghagen
 

Lunchen med Hanna i går :-)

Igår va jag med Hanna och åt lunch på Magnussons. Vi tog båda räk och kräft sallad och vitt vin till. Gott gott! Satt ute och njöt. Sen gick vi till Statsträdgården och fikade. Efter det gick vi till Domkyrkan och tittade och sen till Gustavianum Museum. Sen hamnade vi på Stationen Svenssons Krog och där tog vi vin och rosé. Varmt var det hela dan och vi hade det väldigt trevligt och mycke roligt. Ska träffa henne igen i morgon torsdag. Kul!
 

Min andra semestervecka...

Så har den dragit igång då...min andra semestervecka. Det är så skönt med ledighet så ni anar inte. Jag kan knappt tro det själv... Än så länge så har jag läst mycke,träffat lite folk,löst lite korsord,druckit vin och öl och bara njutit. Imorgon tisdag ska jag träffa Hanna på stan på en lunch,det ska bli trevligt! Hoppas ni har en fin sommar alla ni. Nu ska jag ta och bädda rent i sängen och sen glo lite tv. Pussi pussi!

Gomorron...Ha en fin lördag

 

Dagens boktips

 "Alkemins eviga eld"  AV: Anna Jansson
 

God Morgon

 

Gomorron på er

 

Liten fontän

 

Blommor...

 

1/7 2013 - min första semesterdag

Vaknade kl 6 i morse. Och inte kunde jag somna om,blev så arg. Det var bara att gå upp och sätta på lite kaffe. Har läst lite nu på morgonen och spelat lite Wordfeud och Quizkampen. Idag har jag inga planer alls så jag har funderat på att gå till Gärdet (som egentligen heter Gränby Park) och lägga mig där en stund med bok,korsord,jordgubbar och kaffe. Vädret är på topp...just nu iallafall. Tänk att vara ledig i hela 4 veckor. Jag kan knappt tro det,gu så HÄRLIGT!  Pussi pussi!
 

RSS 2.0