Phu va varmt...

Jösses va varmt det blev idag. Hoppas verkligen att det blir fint väder imorgon när 3orna tar studenten. Först imorgon ska jag till Ottelin och 10an,sen fort tillbaka till Fyris för att se när dom springer ut. Idag på lunchen stack vi iväg till Mariannes Grill och åt kebabtallrik,gott gott!  Nu blir det en dusch. Pussi pussi!


Nedräkning har börjat...

Nedräkning har börjat...nu är det inte långt kvar till 5 dagars ledighet. Bara idag och imorgon sen så... Ha en bra dag alla! Pussi pussi!

Shopping

Efter jobbet idag var jag och Yvonne på stan. Jag skulle ha skor så hon hängde på. Dessa skor köpte jag på sko-punkten. Var i stor behov av sommarskor. Jättesköna är dom!  Sen blev det systemet också... Vitt vin "Rolling",cider,Smirnoff ice och Bacardi Breezer "Tropical lime". Gott gott!  Nu snart ska jag äta laxpudding mums mums. Pussipussi!

En ny vecka...


I morgon är det dags igen...

Så imorgon är det dags igen för jobb. Så nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar gå upp kl 4. Nästa cecka är en kort vecka. Jobbar nämligen bara 3 dagar. Har tagit semester på fredag och det ska bli så skönt. Då får man 5 dagars ledighet... Gonatt!

Personlig rekord

Fick en liten stund sen ett sms från Björn som sprang Stockholm Marathon. Han var så glad. Han sprang på 3.31.14. Det blev personligt rekord på hela 19 minuter. Han hade inte ont nånstans heller så han var så glad. Nu ska han åka hem och fira. GRATTIS BJÖRN!

Stockholm Marathon

Idag är det Stockholm Marathon. En arbetskamrat,Björn,ska springa. Det blir hans noinde gång. Så jag önskar honom Lycka Till idag.

Härligt härligt


Äntligen

Så äntligen blev det ju så att vi kom i väg och tog oss en fika med nåt gott till efter jobbet. Vi har sagt det väldigt länge nu att vi (jag och Eva) skulle ta oss en snabbfika efter jobbet. Vi gick till Landings och satt och surrade ett tag. Det var Både kul och skönt att bara sitta och prata. Hoppas det blir fler gånger (eller hur Eva?). Kom hem för en kvart sen. Nu blir det dusch och sen mat,är vrålhungrig. Ha de bra! Pussi pussi!

Rubrik rubrik


Sorg

Suck,helgen är över! Det har gått så fort,som vanligt. Nu är det 5 dagar till helg igen... Nä,ryck upp dig nu Maritha,det kommer bli en ljuvlig vecka...not!

Dessa vill jag ha


Vill ha

Jag vill ha en ny kamera. Nån sån här vill jag ha...

Helgen börjar ta slut


Bloggen 1 år

Idag blir bloggen 1 år. Så grattis till den.

Sötis


Boktips

"En gudsförgäten stad" AV : Ross Thomas


Vargtass

"Vargtass" är en svensk klassiker från Norrland. Det ska vara äkta lingondricka,helst outspädd,och inte någon form av enkel lingonsaft. Blandningen kan också silas till ett högt serveringsglas fyllt med krossad is.

6 cl 3/10 vodka
12 cl 7/10 lingondricka

1. Fyll ett högt serveringsglas med isbitar.
2. Häll i vodka.
3. Fyll upp med lingondricka.
4. Rör om med en barsked.


Hejhej

Så har helgen äntligen infunnit sig,så skönt så skönt. Solen lyser och det skulle bli varmt idag har dom sagt,härligt! Ska träffa Laura (grannen) idag. Vi ska ha en liten picknick ute på Gärdet så jag hoppas att det blir varmt och fint hela dan. Annars ska jag väl bara småstäda lite här och ta det lugnt och njuta av att det är HELG. Ha de bra. Pussi pussi!

Gomorron


Fredag fredag fredag


Ännu en dag...

Ännu en dag har gått. Nu är det bara en arbetsdag kvar,så skönt så skönt. Fick vara på Fyris idag och det var skönt att slippa flänga runt. Solen och värmen kom på eftermiddan,undrar hur det blir i helgen...sol och varm eller regn och kallt... Nu ska jag fixa lite mat. Spagetthi med köttfärssås...gott! Ha de gott alla!

Grattis Ellinor

GRATTIS ELLINOR SOM FYLLER 18 ÅR IDAG. HIPP HIPP HURRA FÖR DIG IDAG!

Har grattat Ellinor idag

Idag har jag varit på Ottelinskolan.10:an och ROK för Inger hade ledigt idag. Direkt efter jobbet åkte jag till Gottsunda för att gratta Ellinor som fyller 18 imorgon torsdag. Vi fick skink o ost sallad som var superduper. Till kaffet fick vi tårta. Allt var så gott. Där var även Kari och Tommy och lite senare kom även deras granne Roza. Har nu varit hemma ca en halvtimme och hoppade direkt in i duschen,härligt härligt! Imorgon ska jag nog vara på Fyris skolan om ingen annan blir sjuk. Nu ska jag kolla lite på teve och sen ska jag nog hoppa i säng. Pussi pussi!

Trött tröttare tröttast

Idag har jag varit så jättetrött. Har gått som en nersövd zoombie. Först i morse var jag på Svartbäckens förskola och stressa runt där. Kom tillbaks till Fyris för att snabbfika och sen gick jag till Walmstedtska och dammsög och dammade. Imorgon ska jag till Ottelin,ROK och 10:an och ska vara där hela dan. Direkt efter jobbet åker jag till Gottsunda för att fira en snart 18 åring. Nu har jag precis duschat och ska snart gå och slå in presenterna. Tror nog att det blir en tidig sängkväll i kväll. Få se hur länge jag ska flänga runt. Det tar på krafterna. Må så gott alla!

Spring spring spring

Äntligen är måndagen över. Idag har jag bara sprungit tycker jag.
Imorse när jag kom till Fyris och hade bytt om och allt fick jag reda på att jag skulle till Svartbäckens förskola.
Dom öppnar kl halv 7 på en avdelning och dom vill helst att städningen är klart där då. Jag kom dit ca kvart
över 6. Stress stress. Kl 9 skulle vi ha gruppmöte på fyris så jag hade bråttom. Pga att vi hade möte så blev vi lite sena med det andra ställena så det var bara att skynda sig. Nu har jag precis kommit hem. Har varit och köpt en present till Ellinor först. Nu är man både trött och hungrig plus att man har ont i fötterna. Ska äta duscha och
chilla lite framför teven en stund innan man stupar i säng. Imorgon blir förskolan och sen rast på fyris och sen springa till Walmstedtska och dammsuga alla rum. Phu... nä nu ska jag äta. Hoppas ni har haft en bra dag.


Jaha...

Jaha,då får man välkomna den nya veckan då...

Renklämma

1 bit mjukt tunnbröd.
15 g smör + 1 tsk riven pepparrot.
2 skivor rökt renkött.

Blanda samman pepparrotssmöret och bred på tunnbrödet.
Lägg på renköttet.
Rulla ihop som en strut.

Till en person


Rekord

Gomorron! Vaknade strax över 8 och märkte att jag hade sovit i nästan 8 1/2 timme. Det är rekord för mig det.
Men jag känner mig seg och trött fortfarande. Jag ska ändå vara hemma och småpyssla lite så det gör inget.
Dom har sagt att det skulle bli kallt och regn idag men solen lyser och det är varmt och skönt.
Nu ska jag bädda rent i sängen och sen ta fram snabeldraken. Ha en fin dag alla och njut av helgen. Pussi pussi!


Skål...


Äntligen


Imorgon...

Inte blev jag på bättre humör efter jag hade duschat. Vad tror hon att hon är egentligen??? Hon förstora upp allting och sen får jag skulden... Har god lust att säga upp mig...  TACK och lov att det är FREDAG imorgon. GODNATT på er alla.

irriterad...

Man kan kan bli irriterad på vissa ibland. Har en på jobbet som tror att hon kan och vet allt. Hon gör inte så värst mycke heller och sen går hon hem 1 timme tidigare varje dag. Hon tror att vi inte vet hur dags hon ska sluta men det vet vi...vi nästan börja tro att hon är samordnarens lila gullgris,hon slipper undan väldigt mycke... usch så trött jag är... nä usch vad jag gnäller. JAg ska nog ta mig en dusch så jag blir på bättre humör.

Snart blir det sushi

Nyss hemkommen. Kors va varmt men man ska inte klaga,rätt som det är så är det kallt igen. Köpte hem lite sushi som jag alldeles strax sa smaska i mig,gott! Är trött i hela kroppen och ont i fötterna,har sprungit idag på jobbet...igen. Vi är som vanligt kort om folk,va även de igår och det blir vi hela veckan...det är vardags mat för oss det! Nu ska jag äta så pussar och kramar!

Gomorron

Gomorron alla! Inatt har jag sovit ca 5 1/2 timme och det är bra för att vara mig. Skulle gärna vilja sova i nån timme till men... Idag är det iallafall onsdag och helgen närmar sig långsamt. Ha en bra dag!

Varma mackor

Hej på er alla! Jösses va varmt det är idag men skönt. Nu vill man bara ligga i en hängmatta och bara vara...härligt! Men...det dröjer några veckor till innan man har semester... Ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag börja med maten. Hade tänkt äta varma mackor,gott! Pussi pussi!

Så trött så trött...

Inatt har jag sovit jättedåligt,vaknade flera gånger och hade svårt att somna om. Har väl sovit ca 2-3 timmar och jag känner mig helkonstig i huvudet. Hoppas dagen går fort så jag får åka hem. Nu ska jag göra mig iordning så jag hinner med 5 bussen. Ha en härlig dag alla och puss på er.


Aha

Aha,nu har jag fått en förklaring varför mina inlägg inte syntes. Det var nämligen driftproblem och nu har jag kunnat lägga in dom. Skönt att det inte var större problem. Jaha,nu har ju måndagen gått och det är bara fyra dagar kvar tills det är helg igen. Underbart väder vi har haft idag,man hade sån lust att vara ledig. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa lite i matväg. Ha en skön kväll!

Var blev inlägget av???

Skrev ett inlägg igår kväll men man kan inte se det... Inlägget finns i arkivet och jag har tryckt på spara o publicera ännu en gång men icke att den vill visa sig. Vad gör jag för fel??? Få se om detta inlägg kan ses... Det är iallafall måndag igen,helgen gick kanon fort...som vanligt. Hoppas att veckan går lika fort. Ha de så bra alla!

Myste i det gröna

Det blev ingen promenad vid Gärdet utan jag tog med mig kaffe och en bok och satte mig på Gärdet och hade det så gott. Så lungt och skönt! Varmt var det också i solen,så härligt! Jag riktigt njöt... Hoppas ni också haft en toppen dag. Pussi pussi!


Åsså blev det söndag igen...

Så blev det söndag igen...
Fint väder är det ute och det är skönt.
Det enda jag ska göra idag är att jag ska ha tvättstugan.
Kanske jag tar en promenad också runt Gärdet
Ha en fin dag. Pussi pussi!


Citat

Romantikens hela väsen ligger i ovissheten.

Har kommit hem

Har nu kommit hem och är en aningen trött. Kom hem med enhel del saker men dock inte skor som jag egentligen skulle ha. Köpte bla två tröjor,ett par svarta mjukisbyxor,en turkos armbands klocka,present till Ellinor,kajal och mascara. Det var nog allt. Malin fick en ängel mobilsmycke av mig,den som hon hade förut hade gått sönder.   Vi åt på Cupido och vi åt sallad som man fick mixa ihop själva och det var mums. Men jag och även Malin blev väldigt mätta. Sen åt vi glass,jag åt mjukglass och det var så gott. Nu tänker jag ta mig en mugg kaffe och slänga mig ner i soffan ett tag innan jag börjar göra lite nytta här hemma. Pussi pussi!

På stan idag

Idag ska jag på stan med Malin,min brorsdotter. Jag hade tänkt kolla på skor,några lätta att ha i sommar. Blir väl att vi äter på stan också. Solen lyser och det verkar bli en fin dag. Ska ta med kameran,ska ta lite nya kort hade jag tänkt. Ha en fin och bra dag alla Pussi pussi!

Härliga helg...


Äntligen är det helg...

Äntligen är den jobbiga och långa arbetsveckan slut. Är så trött så trött. Hoppas verkligen vi är fler nästa vecka. Är nyduschad och nu ska jag ta mig en kall stark,mmm mmm gott! Pussi pussi!


Gissa vad det är för dag idag...

Äntligen är det fredag. Det har varit en lång och jobbig vecka. Knappt inga folk på jobbet och man har varit så trött hela veckan. Har blivit tröttare och tröttare för varje dag så helgen är så välkommen. Ha en bra dag alla. Pussi pussi!


Myskatt...


Lill-lördag


Fy va...

Fy va kallt det är ute. Imorse snöar det lite,fy fabian! Vart tog det varma och fina vårvädret vägen?


Trött och hungrig

Kom alldeles nyss hem. Efter jobbet var jag till Matilda på HVC. Ännu en laserbehandling. Ont gjorde det men man ser resultatet,är helnöjd. Sen gick jag och handlade och träffade på nästan alla som jag känner. Prata och prata... Har varit hemma nu i ca 10 minuter. Är både trött och hungrig. Ska sätta på potatisen och medans den kokar så duschar jag. Ha en bra dag. Pussi pussi!

Suck...


Citat

Framgång beror bara på tur. Fråga en som har misslyckats


Några fler änglar...

Några av mina Christina Schollins änglar


1 maj 2011

Jag och min brorsdotter Malin


RSS 2.0