ABC utbildning

Idag hade vi ABC utbildning på brandstationen Victoria. Det var samma brandmänskillar som höll i det som igår. Patric kände igen oss dvs mig,Veronika och Abbe,direkt när han kom för att hämta oss. Han bara skrattade åt oss hela tiden. Jisses va snygg han va... Nåja,utbildning var nyttig och vi fick veta mycke man inte visste om. Sen idag så kom ju även snöovädret hit till Uppsala. Jisses va det snöar och blåser. Vi har fått mycke mycke snö. Kallt är det också. Ikväll ska jag bara mysa under filten och glo på teven. Pussi pussi!

Veckans boktips

            "Flickan från ovan" AV: Alice Sebold

HLR utbildning

Idag  på eftermiddan var vi på HLR utbildning på brandstationen  Vitcoria.  2 snygga brandmän höll i kursen. Den ena Tobias kände jag lite grann så man blev lite paff när man såg att det var han som kom och mötte oss. Det var några år sen jag såg han så han har ju blivit en man,en ung man. Han var ju bara en pojk när man såg han sist. Den andra brandmannen Patric var så snygg så man ville ju pilla på han...Men det fick man ju ej. Vi hade det väldigt skoj och man skrattade hela tiden. Patric hade  det skoj med oss,han skrattade åt oss ofta och han kom och hjälpte oss väldigt ofta. Vi blåste och pumpade den stackars dockan... Men det var nyttigt och bra att kunna. Imorgon är det ABC utbildning på Victoria. Få se om det är lika roligt då.                    


Stal ström för 10000 kronor

DOROTEA. Det finns olika sätt att spara pengar på. En man i Dorotea kapade ström vid två tillfällen och sparade just då närmare 10 000 kronor. Den 40 årige mannen ledde elströmmen förbi en elmätare och in i sin bostad. Mannen har i förhör erkänt sin avledande manöver.

Citat

Konsten att tråka ut är att berätta allt

Semestern är slut

Semestern är slut och på måndag är det dags igen. Det har varit himmelskt skönt att va ledig en hel vecka. Jag har verkligen njutit. Jag fick visserligen inte mina fönster putsade men...vad gör det? Lördag idag och jag har inga direkta planer. Skönt att bara slappa också. I torsdags fyllde ju Malin år. Deras grannar kom dit och grattade henne. Av mig fick hon ett par örhängen,en glasängel och presentkort på en biobiljett. Det verkade på henne att hon blev glad. Annat hon fick va bla presentkort på Gina Tricot,pengar,blommor,halsduk och mycke annat. Malin och Ellinor hade gjort tårta som var mumsig. Nä nu ska jag hämta lite mera kaffe och sen ska jag läsa lite. Pussi pussi!

Grattis Malin

Ett stort GRATTIS och en stor kram till Malin som fyller 13 år idag. Hoppas du får en bra dag idag. Vi ses om några timmar. Ska duscha,äta frukost och fixa lite här först sen så kommer jag.

Hem ljuva hem

Nu har jag kommit hem från Matilda. Blev jättenöjd. Hon är duktig och jättetrevlig.Det blir nog fler gånger att jag går dit så hon får plocka mina ögonbryn. 160 kr gick det bara på för ca en halvtimme. Sen gick jag på stan för bla att köpa present till Malin. Det blev 3 st. Hoppas hon blir nöjd och glad för dom. Efter det så åkte jag till Gränby Centrum och handlade lite. Hade inte så mycke pengar kvar i plånboken när jag kom hem. Satte på kaffe direkt när jag kom hem för jisses va kaffesugen jag var. Har ju varit hemma ett tag nu och nu börjar jag känna mig lite hungrig. Hade tänkt äta kycklingsallad med vitlöksdressing. Mmmm va gott!

Till Matilda

Ska alldeles strax till bussen. Ska till Matilda på Hudvårdscenter för hon ska plocka mina ögonbryn. Hon har aldrig gjort det på mig förut men jag har hört att hon är väldigt noga och duktig. Sen ska jag köpa present till Malin som fyller år i morgon torsdag. Tänk att "ungen" blir 13. Inte klokt alltså. Nä nu ska jag göra mig färdig så jag hinner med bussen. Pussi pussi!

Älgko fick ingen apotekshjälp

DALSJÖFORS: En ung älgko hoppade plötsligt in genom fönstret till apoteket i Dalsjöfors. Älgen förirrade sig därefter ut på en innegård där den skadad och skrämd sprang runt innan en hastigt tillkallad jägare avslutade djurets liv. Enligt Borås Tidning skadades ingen människa av älgens framfart.

Nyvaken

Är nyvaken och har precis satt på kaffe,gott! Kors va snuvig jag är idag...fast snuvan kan inte förstöra min semester,det kan inget. Få se om jag tar itur med mina fönster idag eller om jag börjar med klädkammaren. Ska fika först och klä på mig så får jag se vad jag har lust med. Ha en bra dag!

Veckans boktips

"Pubertet" AV: Ivar Lo-Johansson

Första semesterdan är över

Jaha,så har första semesterdag gått. Fick en skön sovmorgon... När Inger hade slutat jobbet så stack vi en snabbis till Rusta,ÖB och Coop Forum. Köpte bla en ny sjuarmad stake till köket,4 par tubstrumpor,en svart duk och lite annat smått och gott. Jisses vad skönt det var imorse när man slapp gå upp tidigt och man kunde ta det lugnt och bara gå runt och strosa lite här hemma. Imorgon ska jag väl ta och städa lite och kanske ta och putsa nåt fönster. Få se vad lusten faller på. Jag har iallafall haft en skön dag och jag hoppas att ni också har haft det. Pussi pussi!

RSS 2.0