Änglar


Min vän Inger

Det här är Inger när vi var på räkbåten för 3 år sen.


Grattis Maritha!



Hej nu är jag och Malin här hos Maritha. Vi har fikat och sen ska vi äta mat här också :)
Har precis lärt Maritha att lägga in bilder här på bloggen / Ellinor


Godmorgon

Gomorron alla! Hoppas ni får en fin dag!! Själv ska jag ha lite främmande här hemma. Ska hoppa in i duschen alldeles strax och sen börja fixa lite här. Pussi pussi!

Härliga fredag

Äntligen äntligen så är det helg. Imorgon lördag kommer det lite folk och grattar mig i efterskott. Tänker ta itur med den jättestora högen med ren tvätt ikväll,inte kul att gästerna ser den högen... Sen ska jag bara slappa,se Let´s dance och dricka lite vin. Ha en skön fredagskväll!


Lön och handlat

Idag är det lön och det betyder handla handla handla. Först var vi till  IKEA och jag köpte mig ett vitrinskåp för mina änglar. Sen bar det iväg till Coop extra för storhandling. Skönt att få det gjort. Smet även in på systemet och inhandla mig lite vitt vin. Magarna våra kurrade så vi åkte och köpte varsin hamburgare vilket var mumsigt. Nu ska jag sätta mig i soffan ett tag och kika lite på tv. Pussi pussi!

Grattis till mig själv idag

Idag tänker jag gratta mig själv. GRATTIS GRATTIS MARITHA PÅ DIN FÖDELSEDAG IDAG. HURRA HURRA HURRA!

Måndagen är över

Äntligen är måndagen över. Nu är det bara 4 dar kvar tills det är helg och 3 dar kvar till det är löning...det liksom ekar i plånboken. Hoppas ni har haft en bra måndag och att ni kommer få en bra kväll...

Boktips



        "Jack" AV: Ulf Lundell

Grattis

Idag vill jag gratta 2 st. Först ett stort GRATTIS till Gudrun som fyller 63 år och sen ännu ett stort GRATTIS till Eva som blir hela 48 år. Grattis tjejer!


Sovit en stund

Har sovit en stund och proppat i mig eeze tabletter. Känner att migränen börjar sakta men säkert gå över men änsålänge har jag fortfarande ont.  Fick reda på för en liten stund sen att den 2/2 får jag herrbesök som stannar i hela 2 veckor...vem är han då???

Duscha,mat och vila

Nyss hemkommen från jobbet. Har fortfarande ont i huvudet. Det är lite bättre men det känns...inte blir det bättre när jag är på jobbet. Där skriker eleverna och dom far omkring. Ska duscha,äta lite och sen ska jag vila. Ha det bra alla!

Fortfarande huvudvärk

Alldeles nyss hemkommen och jag har fortfarande ont i huvudet. Ska bara duscha och sen tänker jag lägga mig i soffan och vila mig. Det var extremt jobbigt på jobbet idag pga huvudvärken. Hoppas den har försvunnit imorgon,orkar inte ha den kvar länge till. Hoppas ni mår bra allihopa!

Huvudvärk

Gomorron alla! Idag har jag ont i huvudet. Har precis tagit en tablett,hoppas den hjälper men jag misstänker det är migrän på gång,det känns så. Var ett tag sen jag hade det så det är väl dags nu kanske. Ska börja göra mig iordning så jag hinner med 4.59 bussen. Ha en bra dag alla! Pussi pussi!

Kaffe kaffe kaffe

Är precis nyvaken och är så sugen på kaffe. Det är alldeles strax klart. Ska förtsätta städa undan julen idag,har inte mycke kvar. Sen har jag tvättstugan. Usch...imorgon är det jobbdags igen...jag storknar alltså.

Boktips



"Pojken som kallades för Det" AV: Dave Pelzer

Citat

"Tala alltid sanning om du inte kan säga en bra lögn"

Äntligen helg

Efter en lång seg deppig tung vecka så är det äntligen helg. Nu i helgen åker julen ut. Ska bli skönt att få bort den. Nu i helgen ska jag bara vara...Pussi pussi!

Morden i Midsomer

Ni har väl inte glömt att det är "Morden i Midsomer" på svt1 i kväll kl 21.00. Sen följde det ju med en dvd film med Expressen idag. Ni har väl inte missat det???

Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Filmen var bra. Trodde inte att den skulle va de men den var bra. Tyckte inte alls att 2:an var någe vidare så jag trodde den här skulla va kass. Men den får helt klart godkänt. Det blev lite tårar i början och det blev lite skratt här och var. Gå och se den!

Bio

Gomorron alla! Är alldeles nyvaken. Kors vad det har regnat. Började regna redan i går kväll och förtsatte hela natten. OCH...det regnar fortfarande. Mycke snö har försvunnit. Idag blir det bio. Inte här i Uppsala utan i Tierp. Vi ska se på "Änglagård-Tredje gången gillt". Hoppas den är bra! Nu ska jag äta lite frukost. Pussi pussi!

Gomorron

Gomorron alla! Hoppas ni har sovit gott. Själv vaknade jag en gång inatt och var vaken en timme ca,sen kunde jag somna om igen. Vaknade sen kl 7 och kunde sen inte sova. Gick upp och duschade istället. Idag har jag tvättstugan och jag ska väl ta fram snabeldraken en stund och dansa runt med den en stund. Pussi pussi!


Shopping

Idag kände jag mig lite shoppingsugen så efter jobbet åkte jag till Gränby Centrum. På Åhlens köpte jag mig en ny väska,en svart en vad annars... Hade gått och kollat in den ett tag så nu slog jag till. Sen gick jag till Guldfynd och köpte mig ett par örhängen. Skulle behöva ha lite kläder också men det får bli en annan dag. Är nöjd med mina inköp för idag. Idag var det för en gång skull kul på jobbet. Det var bara dom som man tyckte om som jobbade och det bästa av allt så var min gode vän Eva där också idag. Hon är egentligen på en annan skola men idag fick vi hjälp av henne och det var så kuligt. Såna här dagar ska det alltid va,då mår man bra. Ska snart gå och lägga mig,är trött så in i norden. Längtar till sängen...Pussi pussi!

I ett ljummet sommarregn

"Jag fick följa med min farbror ut på fjärden och hjälpa till att ta upp sik. Jag var 10 år  och underbar var världen som den är nu i detta ögonblick.  Jag vill inte komma till himlen,jag stannar hellre här med dig vid detta himmelska hav,i ett ljummet sommarregn"  / Markus Berjlund

Citat

Om du vill komma någonstans,gå nånstans.

Varför?

Idag när man är ledig så hade jag tänkt att ha en riktig sovmorgon...men tji fick jag. Vaknade 6.50 och kunde INTE somna om. Blev så arg. Gick upp och satte på kaffe så nu är jag inne på min andra mugg. Och snöar gör det också...snön tar aldrig slut verkar det som.  Pussi pussi!

Veckans boktips



           "Dödlig list" AV: Minette Walters

TV tips

Ikväll kl 21.00 på SVT 1 kommer ett helt nytt avsnitt av "Morden i Midsomer". Missa inte det för guds skull. Själv ska jag sitta fastklistrad framför teven...

Snöigt

Kors vad det har snöat. Visserligen hade vi mycke snö innan men hela kvällen igår och på natten så snöade det. Det är mysigt (när man är inne). Okej,årets första dag...undrar hur året blir i år. Jag hoppas det kommer blir ett glatt och händelserikt år med mycke värme och glada dagar. Jag ska iallafall tänka på hur jag mår. Har inte mått så bra med både det ena och det andra... Sen SKA jag lära mig hur man lägger upp bilder på bloggen. Ellinor...jag ringer dig! Ska lära mig att lägga mig mycke tidigare än vad jag har gjort. Går ju upp väldigt tidigt så man är skittrött när klockan ringer. Ha en bra dag!

Nyårslöften

Jaha,så var det här med nyårslöften...löften som man aldrig kan hålla. Men man kan ju alltid försöka.  1.Äta lite hälsosammare.  2.Röra på mig mera.  3.Ta inte åt mig så mycke söm jag alltid gör(skit i va dom säger)  4.Tänka på mig mera(känna efter hur jag mår bla). Ja,det får räcka. Har ni några nyårslöften?

Nyårslöften

Jaha,så var det här med nyårslöften...löften som man aldrig kan hålla. Men man kan ju alltid försöka.  1.Äta lite hälsosammare.  2.Röra på mig mera.  3.Ta inte åt mig så mycke söm jag alltid gör(skit i va dom säger)  4.Tänka på mig mera(känna efter hur jag mår bla). Ja,det får räcka. Har ni några nyårslöften?

RSS 2.0