Söndag i dag

Så har det blivit söndagsmogon igen. Usch,helgerna går så fort. Väntar på att kaffet ska bli klart,är så kaffesugen. I natt har jag sovit dåligt så nu är jag så trött och seg. Men idag ska jag inte göra nåt speciellt så jag kan ta det lugnt idag. I går kom Ivette över på en snabbfika. Vi träffas inte så ofta så det är kul varje gång vi ses. Hon hade med sig var sin semlor till oss,gott gott! Hoppas ni får en fin dag i dag!

God Morgon alla lördagsdiggare

Så skönt att det är helg. Veckan har varit för jävlig. Många många är sjuka och jag har fått springa överallt känns det som. Om man ändå kunde klona mig. När jag åkte hem igår så kändes det som om jag kunde sova en hel helg. Var så trött. Hade ont i fötterna och ont i ryggen och inte kunde jag äta för när jag skulle äta så mådde jag illa. Var nog stressad... Somnade i soffan och sov i några timmar. Gick och la mig och sov till kl 8 i morse. Nu känner jag mig ok. Nu ska jag dricka lite gott kaffe och sen ska jag klä på mig. Ha en underbar lördag alla ni fina människor. Pussi pussi!

Det är snart torsdag...

Ujj va måa som är sjuka nu. Och jag har börjat känna mig dåligt igen. Känner mig hängig och nu ikväll så fick jag ont i halsen. Men jag har varken tid eller råd att vara hemma. Imorgon får jag springa mycke. Först till Walmstedtska på morgonen. Sen till Fyrisskolan och ta en snabbfik på ca 5 minuter. Åker sen till Ling för att vara där till lunch. Äter lunch på Fyris för att vara där på eftermiddag. Jag har begärt ledigt nästa vecka då vi har sportlov men jag vet fortfarande inte än om jag får semester då. Jag kånner att jag behöver det...håll tummarna för mig.

God Morgon på er alla


Jag har vunnit...

När jag kom hem idag från jobbet så låg det ett brunt kuvert bland posten. Det var från tidningen Knep&Knåp. Jag hade vunnit en trisslott. Jippi! Storvinst på gång tänkte jag...men jag tänkte liiite fel. Vann inte ett öre...

Fyris - Walmstedtska - Ling

Så blev det måndag igen. Hade bara lite huvudvärk idag så jag jobbade. Var på Fyrisskolan först på morgonen. Sen efter rasten var det bara att knalla iväg till Walmstedtska. Tillbaks sen till Fyris och äta lunch. Efter lunch fick jag åka till Ling. Margareta har semester hela veckan. Ska dit igen i morgon bitti. Har ätit och duschat så nu sitter jag här vid datorn och dricker cappuccino. Blir nog tidig i säng i kväll,är trött... Snöat har det gjort hela dan och det fortsätter att snöa även nu i kväll.

Snö snö snö


Tvättdags...


Lite änder...


Veckouppdatering...

Jaha så var man här igen efter några dagars uppehåll. Det har väl inte hänt så mycke i veckan men...
MÅNDAG: Var på marknaden. Köpte ingenting. Efter de så gick vi till China River och åt Buffé. Gott var det!
TISDAG:Hände inget speciellt.
ONSDAG: Snöade hela dan. Kände mig småhängig och på kvällen fick jag halsont.
TORSDAG: Vaknade med feber,huvudvärk och halsont. Var hemma.
FREDAG:Var hemma.
 
Ja det var de som har hänt denna vecka. Idag känner jag mig bättre. Ingen feber. Har lite ont i halsen och lite
småhängig. 
Idag händer ingenting,ska bara ta det lugnt och kurera mig. I kväll blir det Melodifestivalen...

Gomorron på er alla

Goder Morgon på er. Vaknade för en halvtimme sen. Så skönt att få en liten sovmorgon. Sov nog ca 7-8 timmar i natt. Tror nog att jag behövde det. Idag blir det en lugn hemmadag. Ska läsa,små plocka lite,dammsuga,lösa lite korsord osv. Det har varit en krävande och jobbig vecka på jobbet så jag behöver detta. Ha en underbar lördag alla ni sköna människor. Pussi pussi!

Dricker lite vin nu.

Äntligen äntligen är det HELG. Sitter och smuttar på ett glas vin,gott gott! Denna veckan har varit jobbig och speciellt idag. Fick gå till Svartbäckens förskola. Skyndade mig där borta. Fort tillbaks till Fyrisskolan och ha en liten rast. Sen knalla iväg till Walmstedtska och dammsuga 7 rum. Knalla tillbas till Fyris och äter lunch. Förbereder några klassrum och sen hjälper till på gula golvet. Väl hemma va jag trött och hade ont i fötterna. Nu ska jag fortsätta njuta av fredagskvällen...

RSS 2.0