Mot stan...

Nu snart tar jag bussen till stan för att träffa Ivette. Vi ska äta lunch och ska då passa på att köpa present till Malin som fyller  på söndag. Sen när jag kommer hem ska jag nog dansa runt lite med snabeldraken en stund.

Gomorron


Nu har man SEMESTER

Så härligt alltså,nu har man semester i hela 3 dagar. Det ska bli så skönt! Lite har man inplanerat bla träffa en vän på stan och äta lunch med henne och ska då passa på att köpa present samtidigt. Sen ska jag tvätta,storhandla,fixa lite matlådor,gratta Malin,läsa mycke,rensa och städa klädkammaren och slappa. Ta en dag i taget. Myspys alltså! Nu ska jag snart fixa nåt att äta,magen börjar småkurra lite grann. Ha en fin tisdagskväll alla!

Gomorron


Regnet det bara öser ner...

Har varit hemma i ca 6 minuter. Idag och imorgon är jag på Von Bahrs förskolor. Det tar ca 12-15 minuter att gå dit,härligt! Blöt är jag...alltså jag har bytt om till torra kläder men håret är vått. Ska  snart gå och tända lite smålampor så det blir lite mysigt. Sen ska jag klura ut vad jag ska äta för nåt till middag. Ha en mysig måndagskväll!

Tvätten klar och nu ska de bakas...

Tvätten är klar och nu hade jag tänkt göra en äppelsmulpaj. Blev så sugen på de och jag hade allt hemma till pajen. Blir gott till fikat idag. 

God morgon alla söndagsdiggare


Boktips

"I den innersta kretsen" AV: Viveca Sten

God Lördag på er alla

Nu är nog bloggpausen över för den här gången tror jag. Idag ska jag bara ta de lugnt. Småstäda,läsa och ringa ett samtal är inplanerat. Längtar till nästa vecka. Måndag och tisdag ska jag vara på Von Bahrs förskolor och sen onsdag,torsdag och fredag har jag SEMESTER. På söndan 4/11 fyller Malin år så då ska jag till Gottsunda och gratta henne. Köpte en present igår till henne och ska köpa en sak till nu i veckan som kommer. Ha en mysig dag alla så hörs vi snart igen! Pussi pussi!

Tar en liten bloggpaus...

Jag tar en liten paus med bloggen ett tag. Vet inte hur länge men kommer säkert tillbaks snart igen. Ha de så bra så länge. Pussi pussi!

Åhh dessa underbara kissemissar


Go lördag på er

Go morron på er alla. Det verkar va en ljuvlig dag idag. Hade tänkt gå ut en stund om en stund. Mår faktist rätt bra. Har lite huvudvärk fortfarande och är lite matt men annars rätt okej. Solen lyser så det ser ut att va skönt ut. Har inte varit ute sen i tisdags. När jag kommer hem ska ska äntligen dricka KAFFE. På eftermidan har jag tvättstugan. Ha en fin lördag alla ni! Pussi pussi!

Höst...


Mår bättre

Idag känner jag mig ganska bra,skönt! Mår lite lite illa bara och har bara lite ont i huvudet. Är lite matt också men jag känner mig mycke bättre än va jag kände mig i onsdags iallafall. Är så kaffesugen men jag vågar inte dricka kaffe än,ska prova i morgon lördag istället. Dricker te nu. Sen är det ju FREDAG idag,jiippii! Ha en fin fredag alla ni underbara människor där ute. Pussi pussi!

God Morgon

God Morgon på er. I går och i dag är jag hemma från jobbet. Blir nog hemma i morgon också tror jag. I går natt vaknade jag av att jag mådde illa och måste upp och kräkas. Kräktes två gånger denna natt. Mår så jätteilla. Sov och kräktes hela dan i går. Mår lite bättre nu och har inte kräkts sen i går. Men mår fortfarande illa och har fått en sån huvudvärk. Nu ska jag fixa till lite te och sen ska jag lägga mig igen. Hoppas ni mår bra iallafall... Pussi pussi!

Ansiktsbehandling...härligt

Varit hemma ca en halvtimme nu,har tagit en snabbdusch. Efter jobbet var jag till Jeanette på HVC (hudvårdscenter) Fick en härlig ansiktsbehandling. Visst är det dyrt men det är det värt. Och man gör ju inte det så ofta. Sist jag var där var för ett år sen. Sen var jag tvungen att handla lite så ca 18 tiden var jag äntligen hemma. Hoppa direkt in i duschen och nu sitter jag här. Ska fixa lite käk nu,magen börjar kurra lite.

Marknad och China Garden

Nu har man kommit hem och tagit en härlig dusch. Har varit på marknad på Vaksala Torg och där har man inhandlat en jättefin ängel och marknadsgodis (nougat). Gick även in på butiken Kina Li som ligger över gatan och köpte kaffekarameller,mums mums. Sen hamnade vi på China Garden och åt buffe och det var gott som vanligt. Nu är man både trött och mätt. Idag har man varit på Luthagens Familjeenheten och städat lite kontor och toaletter. Man får springa överallt tydligen... Nu blir det soffan en stund och dricka en massa vatten. Blir så törstig efter man har varit och ätit buffe... Pussi pussi!

God Söndag


God Morgon - God Lördag

Så har det blivit lördagsmorgon,kaffet är påsatt och jag är nyvaken. Så skönt att det är helg igen så man får vila sig lite. Det är fortfarande kris med folk på jobbet,ja inte bara hos oss utan överallt. Jag bara längtar till vecka 44 då jag har semester onsdag,torsdag och fredag. Ska bli så skönt! Idag blir det nog en sväng till stan med Ivette. Vi ska nog bara ta oss en fika och kolla in lite folk. Ha en fin lördag alla!

FREDAG...härligt


Phu...

Så skönt att det är fredag i morgon. Tjafs på jobbet igen...orkar inte längre...suck! Kom till Ling efter lunch och tänkte att äntligen lite lugn och ro...tji fick jag. Dom hade inte fått städat på 2 dagar så dom var skitsura. Dom blev glada när dom såg mig. Köks soporna var enorma. Inga toapapper. Inga kontorsrum var städade. Dom får många besök så där ska det vara snyggt. 4 sopsäckar fick jag. Jag hann inte med alla kontorsrum men dom flesta. Får fortsätta i morgon. Nu är jag äntligen hemma och har tagit en välförtjänad dusch. Pizzan står i ugnen,ska äta snart.

Onsdag

Idag efter jobbet hade jag en träff med Eva och Inger. Vi åkte till Gränby Centrum och åkte upp till Food Court och åt mat. Jag åt Kebab tallrik,gott!  Kul att träffa tjejerna igen. Nu ska jag ta igen mig lite,är både mätt och trött. Imorgon är det dax igen att åka till Ling,ska även dit på fredag. Mys på er!

Måndag

Så har måndagen nåstan över. Går fortfarande kort på jobbet. En har kommit tillbaks men det är fortfarande kämpigt. Nu håller jag på med maten. Det blir korvgryta med rotfrukter,mumsgott! Ha en mysig måndagskväll!

God Måndag på er


RSS 2.0