Inne i Orangeriet i Botaniska Trädgården i Uppsala


När vi var uppe vid Slottet


Heeej


Boktips

"Mamma pappa barn"
AV: Carin Gerhardsen


Hopp in i duschen

Har precis kommit hem,huga vad trött och svettig jag är. Det tog längre tid än vad vi trodde att det skulle göra. Nu ska jag duscha så jag känner mig som en människa igen. Sen ska jag fixa lite käk,börja bli lite hungrig.

Ska snart iväg och...

Ska snart iväg och jobba i några timmar. Är så trött så jag hoppas det inte blir så många timmar. Pussi pussi!

God morgon


Gott med sushi

Äntligen helg. Min första jobbvecka har varit lååång och seg och
tung. Nästa vecka ska jag vara på Löten men då är det bara
vanlig städ. Barnen börjar på måndag.
I morgon lördag ska jag jobba några timmar. Jag och Mari ska jobb
lite extra med att lägga på polisch och pollywascha (eller hur det nu
stavas) i en lång lång korridor. Så kl 10 kommer hon och
hämtar mig.
Har nu ätit sushi och det var gottigott.och nu ska jag hoppa in
i duschen. Är så trött så det är väl en risk att jag somnar i
duschen. Ha en mysig fredagkväll!


Härliga fredag


Ska snart gå i säng...

Det var ju meningen att vi skulle till Menja idag men när vi kom till Fyris (vi skulle träffas där) så skulle jag och Tony vara kvar på Fyris och fixa lite golvvård. Dom andra fick åka till Menja. Ska vara på Fyris även imorgon. Skönt att vara "hemma" igen. Är så trött på att få flaxa hit och dit hela tiden. Nästa vecka ska jag vara på Löten hela veckan. Ylva som är där egentligen har en vecka kvar på semestern. Idag har jag shoppat lite. 2 par jeans blev det. Ett par svarta och ett par blåa. Skönt med lite nytt. Vet ni vad det är för dag imorgon... FREDAG! Härliga,ljuvliga fredag! Pussi pussi!

Det känns...

Det känns nästan man har jobbat hela tiden och inte haft nån semester alls. Nu är vi iallafall klara på Löten och i morgon ska vi troligen till Menja som ligger nånstans i Stabby. Dom här tre dagarna har varit jättejobbiga. Tre unga killar som helst bara vill ha rast hela tiden och ingen ansvar har dom heller inte. Är så trött och har ont i hela kroppen. Men i morgon kommer vi va flera så jag behöver inte "se efter" dom. Nu ska jag se på Miss Marple på fyran och sen blir det mat. Ha de bra! Pussi pussi!

Öhh...behöver jag säga hur jag känner mig just nu...


Hemma...

Har nu kommit hem efter första jobbdagen efter semestern. Hugaligen va jag är trött,har ont i ryggen och ont i fötterna. Jobbade ihop med Tony,Pontus och Fredrik. Tre unga pojkar... Nu känner jag att jag måste vila mig en stund på soffan innan jag hoppar in i duschen och sen blir det mat. Blir nog tidigt i säng ikväll... Pussi pussi!


Dags att jobba

Usch och fy! Vill inte alltså. Är så trött så trött.Lyllo er som kan får ligga kvar i eran sköna säng... Nu ska jag fortsätta klä mig. Ha en bra dag! Pussi pussi!


Imorgon är det dax igen...

Imorgon ska jag jobba igen...fy faen alltså. 4 veckor gick alldeles för fort. Vill inte vill inte. Fick reda på idag att jag ska till Löten imorgon,storstäd... Det enda som är bra är att jag kan sova till halv 5. Löten ligger ju alldeles i närheten. Sov gott!

En dag i maj


24/7 2011


Mina tankar går till Norge idag


Hej hopp


Trevlig helg


Min lägenhet

Först 2 bilder i köket. 2 bilder från vardagsrummet. 1 bild i sovrummet. 2 bilder från hallen. 2 från badrummet och 1bild från sovrummet. Lite bilder när jag skulle flytta in.


Sista dagen på semestern...


Har inte mått bra idag

Idag har jag hållt mig inne. Legat på soffan och sovit. Har mått illa och haft ont. Just nu mår jag inte illa men har lite ont fortfarande...

Godmorgon


Hmm...

När Malin fyllde år förra året så var man liiite trött...så jag råkade somna på soffan. Malin var så snäll och förevigade det... Visst har man en snäll brorsdotter så säg... Fast...jag älskar dig ändå Malingumman.


Onsdag idag

Solen skiner och man har semester,finns det nåt bättre?


Domkyrkan


Boktips

"En liten hattaffär på hörnet"
AV: Marita Conlon-McKenna.
En charmig och söt bok.


Sitter på min toadörr


En vecka kvar

Gomorron på er alla! Ställde klockan vid 6 i morse bara för att jag inte ska få en chock nästa vecka Går ju upp kl 4 när jag jobbar. Så den här veckan blir det kl 6 varje morgon. Är nu påklädd och klar. Funderar på att gå till centrum och handla lite. Det är smågrått ute och inatt har det visst regnat. Ha det trevlig dag alla! Pussi pussi!


Grattis

Idag fyller min bror Glehnn 51 år. Så ett stort GRATTIS till honom idag.


Citat

Lyckan ser alltid liten ut när du håller den i dina händer,
men släpp den,
och du inser genast hur stor och dyrbar den är.


Älskar delfiner


Botaniska Trädgården

Några bilder från Botaniskan


GOTT


Grattis

GRATTIS KRONPRINSESSAN VIKTORIA PÅ 34 ÅRSDAGEN


Världens bästa faster det är jag det...

Fick denna fina mugg av Malin,gullungen!


M/S Kung Carl-Gustaf

Jaha,igår kväll ar man på Carl-Gustaf och hade det väldigt trevligt. Det var jag och Inger som åkte. Dom hade tagit bort räkorna och hade istället Skärgårdsbuffé vilket var jättegott. Vi fick kyckling,ugnsbakad lax,strömming,potatisgratäng,skinka,sallad,böckling,bröd,couscous plus lite annat smågrejor till. Mums var det! Drack vitt vin till. Vädret var på topp. Väldigt mysig kväll. Hemvägen blev det kaffe och nån liten tryffelbit,gott gott! Eftersom jag drack kaffe så sent så kunde jag bara inte somna föräns ca 3 tiden inatt,det gick bara inte alltså. Men vad gör väl det...jag har inte nåt för mig idag så jag kan slappa. Ska bara iväg och småhandla lite och det gör jag om en liten stund. Bilder på kvällen får ni när jag har laddat upp dom. Ha en mysig och härlig dag! Pussi pussi!


Båttur i kväll

Ikväll blir det "räkbåten". Fast med utan räkor. Dom har tydligen slutat med räkor och dom har en slags "skärgårdsbuffé istället. Men det fanns mycke gott så det blir nog mumsigt. Hoppas det blir fint väder då,just nu skiner solen iallafall. Håll tummarna!

Från i torsdags

Lite bilder från i torsdags i Statsträdgården när jag och Ylwa hade ett litet äventyr runt Uppsala


Malin och jag

Idag har alltså Malin och jag varit på Studenternas och spelat lite minigolf. Det var kul! Tror det var ett år sen sist. När bollen skulle rulla rakt...rullade den åt sidan och när den skulle åt sidan kom den rakt...men men,det var kul och det var väl huvudsaken. När vi hade spelat klart gick vi till Kebabhouse och åt kebab,gott gott! Mätta och trötta så åkte vi hem till mig och fikade. Var så kaffesugen...Nu har Malin åkt hem och jag ska lägga mig i soffan och vila lite. Ha en fortsatt mysig tisdagkväll. Glöm inte att det är Morden i Midsomer i kväll. Kl 21.00,efter Allsången. Pussi pussi!


Minigolf på Studenternas idag

Idag ska jag och Malin till Studenternas och spela lite minigolf. Det ska bli kul,både träffa Malin och spela lite golf. Kanske blir det lunch och glass också. Ha en bra dag alla sköna människor där ute. Pussi pussi!

Tvättdag

Gomorron på er! Idag (just nu iallafall) skiner solen och det ser härligt ut ute. Har tvätttid kl 11 och efter tvätten ska jag träffa Laura (min granne). Har alldeles nyss kommit ut från duschen,mycke uppiggande. Nu dricker jag kaffe,gott gott!  Nä nu ska jag plocka ihop lite smutstvätt och sen klä på mig. Ha en jättefin dag alla. Pussi pussi!


Söndag redan

Söndag redan och snart är den förbi och det är en ny vecka.
Jag njuter fortfarande av semestern och ska göra det i 2
veckor till.
Har haft tur med vädret,har varit sol och varmt.
Idag har jag småstädat här hemma,plockat
undan,dammsugit och bäddat rent i sängen.
Nu tänker jag ta mig en liten slurk kaffe och läsa
en stund. Pussi pussi!


Boktips

"I en annan del av Bromma"
AV: Martina Haag


Gårdagen

Igår var jag och Ylwa till Botaniska Trädgården,Svandammen Statsträdgården,Slottet och Domkyrkan. Kom hem vid 18 tiden och då var man så trött,svettig och hade ont i fötterna och ryggen. I statsträdgården fikade vi och där hade 4H lite djur bla getter,griskultingar,kaniner och lamm plus tuppar. Vid botaniskan tog vi oss en dricka och satte ner oss en stund och vila. Vid 16 tiden gick vi till Alexander och åt. Jag tog en Pikilia,gott gott! Efter maten gick vi till Domkyrkan. När vi väntade på skjuts hem så åt vi mjukglass,mums! Hoppade direkt in i duschen när jag kom hem,kände mig så äcligt svettig. Det var ju så varmt igår och solen sken hela tiden och man gick å gick å gick hela tiden. Men det var en trevlig och rolig dag. Har lite ont i ryggen idag och lite i fötterna men det går väl över...hoppas jag. Ha en toppendag idag alla! Pussi pussi!

Botaniska trädgården

Gomorron på er! Idag ska jag och Ylwa och jag till bla Botaniska Trädgården och Statsparken. Ska bli kul! Vi ska fota mycke,fika och äta nåt gott. Ha de bra alla! Pussi pussi!

Farmor

Idag om min farmor hade levt så skulle hon ha fyllt 111 år. Så jag säger bara GRATTIS farmor Mimmi. Hoppas du ha de bra där uppe i himlen.

I Storvreta

Idag har jag varit i Storvreta hela dan hos Linda och hennes döttrar. Hade det väldigt trevligt. Fikade och åt jordgubbspaj med marsansås,gott gott! Nu ska jag fixa lite mat och sen hopp in i duschen. Bye bye!

Stolt ägare av...

Idag köpte jag mig en ny kamera. Det blev en systemkamera,en Canon EOS 1000D.Har inte provat den än (bara i affärn) men ska ut i morgon och göra det. Nu ska här fotas...

Gomorron

Vaknade halv 6 i morse och kunde inte somna om.
Har ingen huvudvärk idag. Huvudvärken blev värre igår och trodde att jag skulle få migrän men det var en vanlig huvudvärk. Men ont hade jag så jag höll mig inne igår och låg och vilade då och då. På kvällen släppte huvudvärken och det var skönt.
Nu på morgonen har jag bara löst lite korsord och druckit lite kaffe. Ska snart börja klä på mig.
Ingen sol idag och ingen sol igår heller. Men det har iallafall inte regnat. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen ska jag klä mig. Ha en bra dag!


2:a veckan

Gomorron! Min andra semestervecka och jag njuter fortfarande. Imorse när jag vaknade så hade jag ont i huvudet. Usch,då kommer jag säkert ha det hela dan. Nåja få se vad dagen erbjuder idag... Nu ska jag ta mig min andra mugg kaffe för idag.


Nu ska jag frossa

Nu ska jag frossa i jordgubbar,körsbär och melon. Så gott så gott!

Skål


Snabb laxgryta

400 g skinn och benfri laxfile.
500 g potatis.
1 liter Kelda tomatsoppa.
2 tsk dillfrö.
2 dl frysta gröna ärtor.
2 krm svartpeppar.
GÖR SÅ HÄR: Skala och skär potatisen i bitar. Häll soppan i en kastrull.
Tillsätt potatis och dillfrö. Koka på svag värme ca 15 minuter.
Skär laxen i ca 2 cm stora kuber. Lägg ner laxen och ärtorna i grytan.
Sjud ytterligare 3-4 minuter. Smaksätt med peppar.
Servera grytan med gräddfil och dill.
2 portioner.
Smaklig måltid!


1/7 idag

Det är redan första juli,sommaren går... Och jag har redan haft en veckas semester. Men gu´ va skönt det har varit. Bara slappat,precis vad jag behövde. Inga måsten... Ha en skön fredag alla ni sköna människor! Pussi pussi!


RSS 2.0