Fredagsmys!


Äntligen äntligen så är det HELG! Torsdag och fredag har varit jobbiga. Med många sjuka,mycke gnäll och några som har varit lata och inte vill hjälpa till. Hoppas att nästa vecka blir bättre. Nu har man ätit,duschat och smuttat på ett glas vitt vin. Ska inte göra ett smack ikväll,bara glo på TV och försöka lägga mig tidigt. Imorgon ska man upp ganska tidigt för då ska man på marknad. Hoppas solen vill titta fram då för idag har det bara regnat. Må så gott!

Härliga fredag


Torsdagskväll

Så har det blivit torsdagskväll. Har precis mumsat på böckling. Mmm va gott! Idag har vi haft ATP möte på eftermiddagen. Kul kul! Imorgon är det äntligen FREDAG. Har längtat efter fredag hela veckan. På lördag blir det ULVA MARKNAD. Det ser jag fram emot. Nu ska jag kika lite på TV ett tag innan jag går och lägger mig

Gomorron


Hej på er

Jisses va trött och seg jag har varit idag. Har inte lust med nånting kånner jag. Tänk om man fick va ledig en hel vecka,det skulle va skönt de. Imorgon ska jag iallafall vara på Fyris fick jag veta idag. Imorgon har vi även möte på eftermiddan...kul kul! Man kommer väl att somna... Nä nu ska jag ta mig en titt i frysen,börja bli lite hungrig. Ha en mysig onsdagskväll.

God Morgon


Gonatt på er

Nä,nu är det dags att börja tänka på sängen. Hade tänkt läsa lite innan jag släcker,så jag säger Gonatt!

Fyrisån i Uppsala





Tisdag


Har precis kommit hem. Det tar typ 10 minuter att gå så det är så skönt. Blir att jag är på förskolorna imorgon också. Tror nog att det blir hela veckan,det verkar så. Fy sjutton va det va kallt imorse. Är det höst eller? Nu tänker jag fixa en cappucciono och sätter mig i fåtöljen och läsa en stund innan jag börjar med maten. Ha de så gott!

God Morgon på er


Brons blommor


Mändag

Idag har man varit på Lilla och Stora Von Bahr igen. Fick reda på det att jag skulle dit när man hade precis landat på Fyris. Blir där i morgon också. Har precis kommit hem. Är inte så trött som man brukar va på måndagar och det känns skönt. Ska ta  en härlig dusch nu och sen ska jag fixa nåt i matväg. Ha de så mysigt!

Lite fler bilder från gårdagens Tornerspel


Boktips

"Mordet i Eiffeltornet" AV: Claude Izner

God Morgon på er alla


Lite bilder från Tornespelet idag


God Morgon

Gomorron. Vaknade tidigt igen...som vanligt. Har varit vaken nu i ca en timme,har försökt att somna om men se det går inte. Idag blir det Tornerspel,ska bli nog kul att se. Annars händer det inte mera här.

Bläää...

Fy fan va jag är less,så jävla less!

God Morgon


En liten fågel


Onsdag

Onsdagen är nästan förbi. Ska snart gå och lägga mig och läsa en stund innan jag släcker. Det har varit en trött och seg dag. Och lååång...ville bara hem. Usch,är så less på vissa saker och det blir inte bättre även om man säger nåt till samordnaren. Dom kan inte göra nåt säger dom bara. Men visst kan dom göra nåt...det är bara att flytta på en person det... Nåja.det är snart helg och då slipper man tänka på det i två dagar. Ha en fortsatt trevlig onsdagskväll. Pussi pussi!

Gomorron


Har GRATTAT Camilla

Nu har man varit och grattat svägerskan som fyllde i söndags. Kaffe och mat fick man,gott gott! Har precis duschat färdigt och nu ska jag fixa matlådan tills imorgon. Blir nog sängen tidigt i kväll,hade tänkt läsa en stund innan jag släcker. Ha de gott! Pussi pussi!

Gomorron


Dags igen...

Så har man äntligen kommit hem. Tvåorna och Treorna började idag och det märktes. Det var så skönt när det bara var Ettorna som var på skolan. Nu va det skrik och gap och en massa spring igen. Ute är det fortfarande typ "sommarväder" och det är härligt!

God Morgon alla glada måndagsdiggare


Citat

"Många ting går förlorade
för att ingen frågar
efter dom"

Blomma


GRATTIS Svägerskan

Grattis Camilla som fyller år i dag

Här ska de va en rubrik...


Sov länge idag...

Idag sov jag länge,vaknade för en halvtimme sen. Ska klä mig nu och sen ska jag kila till Gränby Centrum och småhandla lite plus köpa present.

Nu är det HELG... Härligt!

Härliga ljuvliga fredageftermiddag! Har precis klivit in genom dörren. Ska bara skriva några rader och sen ska jag duscha och sen njuta över att det är HELG. Ska hälla upp ett glas vin när jag har duschat. På eftermiddan har jag och Yvonne gjort det sista golvvården på Walmstedtska. Varmt och kvavt är det ute idag igen,har lite svårt att andas då eftersom jag har astma. Nä nu blir det dusch... Pussi pussi!

Fyrisån i Uppsala


Regnet det bara öser ner...

Kände mig som en dränkt katt när jag väl kom hem. Det var som om jag hade duschat med kläderna på. Vilket ösregn det kom...

Hej och Gomorron allihopa


Gonatt på er - Vi höres av imorgon igen


Lite bilder från idag


Kom hem precis

Har precis kommit hem. Efter jobbet hade jag en tid hos Matilda på HVC. Blev en Dianteribehandling (eller hur det nu stavas). Idag har jag och Yvonne börjat storstäda på Walmstedtska. Mycke dammning och dammsugning. Ska fortsätta imorgon. Nu blir det en dusch innan jag sätter igång med maten.

Gomorron


Tisdag

Nu är det tisdagkväll och det är bara 3 dagar kvar till helgen. Vi håller på med att städa upp på Fyrisskolan,det är mycke kvar men det är tur att det är bara Ettorna som börjar på torsdag. Tvåorna och Treorna börjar nästa vecka.Ikväll blir det nog tidigt i säng,är så trött...

God Morgon


Snart Wallander på TV

Så har måndagen gått...nästan iallafall. Ska se på Wallander först. Idag har man varit på Fyris,sist jag va där va vecka 24. Resten av gänget kom tillbaks och vi fick en ny tjej också. Lagom till avslutningen så slutade Sanna och istället för henne fick vi en annan Sanna. Det ska nog gå bra,än så länge så verkar hon bra. Håller på att städa upp tills på torsdag då Ettorna börjar. Varmt idag...så det var superduperskönt att få duscha när man kom hem. Nä,nu ska jag besöka ett ställe innan Wallander börjar och hämta ett iskallt vatten. Gonatt och så hörs vi i morrn. Pussi pussi!

God Morgon. Det har blivit måndag...


Boktips

"I det lugnaste vatten" AV: Viveca Sten

Goder Morgon på er


Lite nytt blev det...

Fick med mig hem en hel del nytt från shoppingen idag. Två par svarta BHar från Twilfit,ett par byxor och en tröja från KappAhl,tre par trosor från Åhlens,vin från Systemet och mat från CoopExtra. Aningen tungt att bära hem allt men kom hem till slut iallafall. När jag kom hem dansade jag runt med snabeldraken ett tag. Sen en välförtjänt kaffepaus med en bra bok.  Ha en fortsatt mysig lördagkväll! Pussi pussi!

Så vackert...


God lördag på er

Härliga lördag! Inatt har jag sovit 7 1/2 timme. Guu så skönt. Måste nog ha varit trött. Annars brukar jag bara sova i ca 4-5 timmar. Sitter här med en Cappuccino,gott gott! Såg att jag inte hade skrivit på några dar så det kanske är dags att skriva några rader. Även denna vecka så har jag varit på Lilla och Stora Von Bahrs förskolor. Nu på måndag får man "komma hem" igen till Fyrisskolan. Då kommer resten av gänget tillbaks från deras semestrar. Funderar på att göra om bloggen till en Fotoblogg istället. Älskar ju att fota! Men då måste jag be Malin hjälpa mig att ändra den,jag vet inte alls hur man gör... Nä nu ska jag ta mig en smörgås och en Cappuccino till,sen ska jag klä på mig. Ska till Gränby Centrum idag och shoppa lite. Pussi pussi!

Måndag

Så har måndagen gått. Bara 4 dagar kvar tills det är helg igen. Idag har det varit kvavt hela dan,både ute och inne. Har så svårt att andas då,har ju astma. Kanske blir det en regnskur till kvällen...

Cats...


Gomorron


OS på TV just nu

Har haft en härlig dag med trevligt sällskap,god mat,härligt väder och bra shopping. Jag och Ivette hade en trevlig dag på stan, Hittade en tröja och mascara och...en ängel. Vi åt på Panini,satt ute i solen, Jättehärligt! Tog inte kameran med mig,orkade inte bära på en stor och tung kamera. Senare tog vi en Cappuccino på Landings. När jag kom hem drog jag fram snabeldraken och dansade runt med den ett tag. Nu ser jag på OS på TV. Det är friidrott och det är kul att se på. Ha en fortsatt mysig lördagskväll!

På stan idag

Idag blir det stan med en god vän. Gå och strosa och äta lite plus fika. Härligt!

God Morgon på er alla


Torsdag

Dags att skriva lite här i bloggen. Den här veckan är jag på Lilla Von Bahr och Von Bahr Förskolor. Även nästa vecka. Den här veckan är det inte så mycke. Alla barnen har inte börjat än så alla avdelningar är inte öppna och sen så har det varit storstädat i båda förskolor. Nästa vecka blir det mer. Min förkylning är inte riktigt borta än. Har en envis snuva som inte vill gå bort och den retliga rethostan är även den kvar hos mig. Har jag ledsnat på förkylningen eller har jag ledsnat???... Ska ta en härlig dusch nu och sen blir det lite matlagning. Kyckling med ris hade jag tänkt att ha idag. Ha en fortsatt härlig dag och ni...imorgon är det FREDAG! Pussi pussi!

RSS 2.0