Grattis Inger!

Hurra för Inger som fyller år idag! GRATTIS GRATTIS!

Gomorron alla


God att dricka ur...


Ha en trevlig helg alla


Mmm...likörer är gott


Köpte en ny tröja i förra veckan...


Gomorron

Fredag idag! Sprang ut till tvättstugan för en liten stund sen. Skönt att tvätta nu så slipper jag tänka på det i helgen. Idag ska jag småstäda lite. Sen på eftermiddag kommer Ivette hit,ska fika lite. Blir nog trevligt. Ha en fin dag alla! Pussi pussi!


Det var slaskigt och halt ute

Gu´ så skönt att få komma ut. Jag har ju varit sjuk så jag har hållt mig inne hela veckan. Var och handlade och det behövdes,hade ju ingenting hemma. Köpte mig en semla bla och det var superduper gott. Sen var jag in en snabbis på Akademi bokhandeln och kollade lite på bokrean. Hittade ingen som jag blev sugen på. När jag väl var hemma fick jag lägga mig. När jag var på väg hem så började jag se "stjärnor" och fick dunder huvudvärk. Nu känns det bättre. Sov en stund och tog en tablett. Nu ska jag fixa till lite mat. Kyckling i kokosmjölk och röd paprika plus jasminris. Gottis!

Gomorron och GRATTIS till Viktoria och Daniel

Gomorron på er! Först får man väl säga GRATTIS till Kronprinsessan Viktoria och Prins Daniel som fick en liten flicka kl 04.26 i morse.  Idag har jag semester och det känns skönt. Har fortfarande lite ont i huvudet men har tagit en tablett så jag hoppas att det går över snart. Ha en fin dag alla!

Boktips

"Borta bäst"
AV: Sara Kadefors


It´s complicated

Har legat i soffan och tittat på filmen It´s complicated . En mycke bra film,rolig. Så den rekommenderar jag  varmt för. Missade den när den gick på bio så jag köpte DVDn istället. Se den!


Blir bättre och bättre

Jag är hemma idag också. Kände att jag behövde det. Men migränen blir bättre och bättre. Har inte så ont i dag och jag fick sova hela natten i natt och det var skönt. I morgon och på fredag har jag semester så då vill jag inte ha huvudvärk... Kaffet är påsatt och jag ska klä på mig snart. I dag ska jag vara uppe hade jag tänkt,får väl lägga mig när jag känner att jag inte orkar längre. Ha en fin dag alla! Pussi pussi!

Hej mitt vinterland...


Mår lite bättre idag

Huvudvärken har släppt lite grann,den är inte lika "tung". Men jag är hemma idag också. Vill fortfarande ligga i ett tyst och mörkt rum. Har varit uppe ca en halvtimme och ätit frukost och druckit kaffe men nu vill jag lägga mig igen. Pussi puss!

Idag är jag hemma...

Idag är jag hemma från jobbet,har migrän. Började lite smått i går kväll men under natten blev det värre. Nu ska jag lägga mig igen... Ha en bra dag ni andra! Pussi pussi!


Nu har man tvättat klart för den här gången


God Morgon


Tulpaner...


Favoritparfymer


God morgon på er alla. Ha en härlig lördag


Helg!

Varit hemma i ca 25 minuter och kaffet blev precis klart. Känns så jäv... skönt att det är helg nu! Nästa vecka har vi sportlov här i Uppsala. Måndag till onsdag ska jag vara på Lilla Von Bahrs förskola och Von Bahrs förskola och på torsdag och fredag har jag SEMESTER så det blir en bra vecka. I kväll blir det fredagsmys med vitt vin och ostbågar,gott gott! Ha en härlig fredagkväll alla! Pussi pussi!


FREDAG...


Älskar ljus...


Hemmagjord pizza

Den hemmagjorda pizzan med räkor,tonfisk och musslor är i ugnen. Och medans pizzan är i ugnen tänker jag hoppa in i duschen och ta en härlig dusch. I morgon är det FREDAG,härliga fredag! Längtar jag eller längtar jag?Pussi pussi!

Nu blire SUSHI...mmm gott


Laxpudding i ugnen

Äntligen är den jobbiga måndan över. Bara 4 dagar kvar till helgen... Laxpuddingen står i ugnen,är snart klar,gotti gotti. Ikväll blir det Familjen Annorlunda... Må så gott!


Boktips

"Livstid" AV: Liza Marklund


Ugnsbakad frittata med zucchini

200 g zucchini,tärnad
1 msk olivolja
salt
svatpeppar
1 1/2 dl mjölk
2 msk vetemjöl
8 ägg
2 dl vispgrädde
200 g riven ost
200 g ca 10 st plommontomater,skivade

Gör så här: Fräs zucchinitärningarna i olja 2-3 minuter. Salta och peppra. Rör ner ost och zucchinitärningarna.
Täck en ugnsäcker form med bakplåtspapper. Häll blandningen i formen och täck med tomatskivorna.
Grädda i 225 graders unsvärme i 25-30 minuter.

Ca 6 potioner
Ca 45 minuter att göra


Gomorron


I kväll blir det detta...


Känner mig inte bra idag

Vaknade vid 9 tiden med halsont,huvudvärk,smått hängig och trött så jag tänker bli inne hel dan idag. Vill inte bli sjuk,vill inte vill inte. Så jag tänker småpyssla lite här hemma. Hoppas ni får en fin lördag! Pussi pussi!


Gonatt


Känner mig ganska mör

Äntligen äntligen helg! Fy faen vilken dag. Fem över sex i morse fick jag veta att jag skulle till Svartbäckens förskola. Kom dit tjugo över 6. Första avdelningen öppnar halv 7. Stressigt värre hela tiden jag var där. Var ju sen. Dom gillar inte att man städar när barnen kommer,då ska det vara klart. Blev klar där kl 9 så jag stressade vidare till Fyrisskolan där jag bara tog nyckeln till Walmstedtska och drog vidare dit. Halv 10 kom jag dit (hade ingen rast när jag kom till fyris) och började dammsuga och tog toaletterna. Igår kväll var det stor middag och i kväll är det VIP middag. Kom tillbaks till fyris halv 12 och var då rejält trött,ont i fötterna och kaffesugen plus hungrig. Sen när jag vaknade i morse så hade jag ont i halsen och inte kände mig hundra sådär pigg. På eftermiddan höll jag på med allergistäd och det var tvunget att bli klart idag. Efter jobbet skulle jag handla så halv 5 kom jag hem. Har nu ätit sushi och druckit ett glas vin. Ska hoppa in i duschen snart. Ska bli skönt med 2 lediga dagar. Ha en mysig fredagkväll!

Ibland är det svårt att hitta på rubrik...


Mmm...TOY!


Marknad och Kinabuffé

Efter en snabb runda på marknaden så gick jag och Inger till China River och åt buffé. Gott var det! På marknaden köpte jag ingenting,kikade efter änglar men hittade inga alls. Svinkallt var det att gå runt där så man ville bara komma in nånstans och värma sig. Nu ska jag hoppa in i duschen och värma mig för nu fryser jag så in i helv...

God Morgon


Ozzy

Grannens hund Ozzy (efter Ozzy Osbourne) 10 månader. Gränbys bussigaste och gulligaste vovve.


Vinterbilder

Var ute i morse då det fortfarande var lite småmörkt och fotade lite. Precis utanför där jag bor...


God Söndag på er

God morgon! Vaknade för en timme sen men det gjorde inget för jag ska ut till tvättstugan om ca 20 minuter. Allt är klart så jag kan sitta här en liten stund. Igår var jag på en 40 års kalas. Var inte där så länge (det var fler som gick tidigt) men det var trevligt. Vi fick en supergod hemmagjord smörgåstårta och vin. Sen kaffe och tårta. Sen under kvällen var det småplock som man gick och åt på. Gott gott! Melodifestivalen igår missade jag så jag har ingen aning hur låtarna va. Ville ju se den men... Ha en fin dag!


God morgon på er

Lördagmorgon...härligt! En hel helg framför sig. Idag blir det att fara på en 40 års kalas. Just nu känner jag att jag inte har nån större lust men man kan va där en stund och sen åka hem. Vill hellre va hemma och strosa och mysa... Svinkallt skulle det bli nu i helgen,undrar hur kallt det är nu... Nu ska jag ta mig lite kaffe och smörgås och sen börja klä på mig. Ska iväg och handla lite nu på förmiddan. Mys så mycke ni kan! Pussi pussi!

Äntligen...

Äntligen har det blivit fredag. Det har varit en lång och TRÖTT vecka. Har varit som en zoombie varje kväll och inte har orkat göra nåt alls. Har även varit på Ottelinskolan hela veckan,men på måndag kommer Inger tillbaks så förhoppningsvis är jag på Fyris då. Kallt har det varit så in i helvete...och kallare ska vi få har jag hört...brrr! Ha en mysig fredag! *Pussi pussi!

RSS 2.0