Nya skor...

Mötet upp Eva på Skopunkten efter jobbet. Hade henne som smakråd,he he. Kom hem med 3 par skor. (Ta 3 betala för 2). Jättesköna alla tre. Nu blir det att vila en liten liten stund innan jag börjar med maten. Pussi pussi!

Precis kommit hem

Har precis kommit hem. Efter jobbet var jag till Emelinda på Hudvårdscenter. Behövde integöra nån laserbehandling denna gång utan det blev en Diaterni behandling eller hur det nu stavas. Blev mycke mycke billigare och det är skönt. Nu är jag trött och hungrig. Ska fixa till en sallad nu hade jag tänkt och sen en välförtjänt dusch. Pussi pussi!


God Morgon


Skopunkten nästa vecka...

Nästa vecka hade jag tänkt knalla iväg till Skopunkten och köpa lite skor. Är stort behov av skor just nu. Få se om jag hittar några...

Uppe me tuppen

Gick upp kl halv 7 i morse. Ute i tvättstugan kl 7. Solen var vaken och sken för fullt,jisses va varmt det är redan. Men det är bara härligt! Idag hade jag tänkt lägga mig på gärdet med en bra bok och kaffe en stund. Så skönt att det är så nära,tar ca 1-2 minuter att gå dit...härligt! Nu blir det kaffe...


Eurovisionschlagern på TV

Slötittar på Eurovisionschlagern på TVn just nu...


God morgon på er alla


Sol och värme...hela dagen lång - hääärligt

Ännu en dag har gått och i morgon är det...FREDAG och LÖN! Kanoners alltså! En mycke efterlängtad dag. Dusch och mat väntar...


God Morron


Röda pelagonier


Har kommit hem nu

Har varit hos Pettersson och grattat Ellinor som fyllde i lördags. Fick mat och kaffe,gott gott!


God Morron - Lill lördag idag...


Ännu en solig och varm dag

Det bev en härlig varm och solig dag iallafall fast jag trodde i morse när jag gick till bussen att det skulle bli lite svalare. Fast värmen och solen är så välkomna. Ska snart gå och lägga mig. Imorgon efter jobbet åker jag till Gottsunda och gratta Ellinor. Ha en fortsatt fin kväll!


God Morron alla


SOL SOL och åter SOL

Idag har SOLEN verkligen visat sin bästa sida. Som varmast som jag vet iallafall så har vi haft 23 grader varmt,härligt! Direkt på morgonen så var jag på Walmstedtska. Sen på förmiddan hade vi ATP möte. Direkt efter åkte jag,Yvonne och Tony till Studenternas och var där till kvart i ett. Det var extra mycke där i dag. Det var tydligen Amerikansk fotboll där i helgen. Hade en god lunch och fika break när vi kom tillbaks. Sen var det lite jobb kvar innan man fick åka hem. Innan bussen styrde hem med mig så inhandlade jag ett par vita byxor och en present till Ellinor. Nu blir det inga fler presenter...ska gratta henne nu på onsdag. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det lite mat. Pussi pussi!

God Morgon på er


Kaffe mår man bra av...


God Morgon


Boktips

"Marshmallows till frukost" AV: Dorothy Koomson


Citat

Att ha en vän är som
att vakna och
känna att solen skiner


Grattis Ellinor som fyller 19 år idag - Hip Hip Hurra


God Fredag på er

Det har blivit fredag och jag har semester. Jag är fortfarande förkyld. Jättetäppt,hostig och hes. Usch,är less på det nu. Har precis satt på kaffet så det ska bli gott med en kopp när det är klart. Igår var jag till Gränby Centrum och köpte en present till Ellinor som fyller på lördag. Ska väl gratta henne nångång nästa vecka. Nu ska jag gå och klä på mig och sen blir det kaffe. Ha de bra alla! Pussi pussi!


Söt ödla

Denna lilla söta ödlan har jag på mitt skåp på jobbet...


God Morgon alla


Det börjar ta sig...

Nu dröjer det inte så länge till förrän jag kan inhandla den speciella saken som jag velat ha ett tag nu...


Gomorron

Är hemma idag också. Febern har gått ner lite och jag har inte ont i halsen längre. Men jag är hes...hostar som en galning och är snuvig till tusen. Tur man är ledig i morgon torsdag och sen har jag semester på fredag. Ha en skön dag alla ni!


Hemma från jobbet idag

Är hemma från jobbet idag. Mdde dåligt redan igår men jobbade. Har feber,halsont,hes,snuva,hosta och ont i hela kroppen. Det ända jag har gjort idag är sovit,druckit vatten och ätit tabletter. Ska ta mig en smörgås nu och en kopp kaffe innan jag kryper ner i sängen igen. Ha de så bra alla! Pussi pussi!

Grattis till mig och till Malin idag.

Idag har jag och Malin namnsdag,det är Linnea.


God Söndag på er alla

Här är man uppe med tuppen. Varit i tvättstugan och satt på en maskin. Solen skiner och det är ljuvligt ute redan nu. Har lite ont i halsen,huvudvärk och ont i knät men det är ingen fara,jag överlever... Ha en fin dag alla!

God Morgon


Äntligen helg

Varit hemma i ca 15 minuter,har öppnat en Cider och sitter här och kollar runt lite på datorn och NJUTER av att det är HELG. Nästa vecka är det en kort vecka. Har tagit semester på fredag så jag jobbar bara 3 dagar,så skönt så skönt.

God Morgon på er alla


Nyinköpt...

I tisdags var jag och köpte mig ett nytt turkos halssmycke på Guldfynd för 69 kr. Sen var jag in på KappAhl och inhandlade mig en turkosa storblus och en turkos linne som man kan ha under blusen. Nu fattas det bara ett par vita byxor till detta...


Var hos Berit

Idag efter jobbet åkte Inger och jag hem till Berit för att fika och prata lite goja. Det va skoj och trevligt!


Vaknade väldigt tidigt

Här vaknade man före kl 3 och inte kunde man somna om. Blir så arg. Så nu är man påklädd och klar. Mår lite illa idag men inte lika mycke. Huvudvärk har jag fortfarande. Gik och la mig tidigt igår kväll och tänkte att jag kunde sova bort illamåendet och huvudvärken men icke sa nicke. Ha en trevlig dag på er alla. Pussi pussi!

Illamående och huvudvärk

På eftermiddan fick jag huvuvärk och började må illa. Vet inte varför. Tog en Ipren men jag känner mig inte bättre. Usch,jag VILL INTE bli sjuk. Jag tänker lägga mig på soffan och vila mig ett tag innan jag börjar med maten,för mat vill jag inte ha NU. Härligt varmt och strålande väder har vi och det är skönt. Ha de så gott!

Måndagen är över...

Har precis kommit hem. Hade ett möte efter jobbet som tog en timma ca. Nu håller jag på med maten,sen blir det en härlig dusch. Faktiskt så är jag inte så trött som jag brukar va och det känns skönt. Kunde sova nån time mer i natt. Ha en trevlig måndagskväll. Pussi pussi!


God Morgon


Nyinköpt...

Igår hade jag en shoppingdag. Var in på Stadium först och inhandlade ett par turkosa skor för 99 kr. Blev även 3 st t-shirtar,också för 99 kr (för 3 st alltså). Sen in på KappAhl och där hittade jag en tröja och ett par jeans. Alltid lika kul att få lite nytt.


God morgon,det är redan söndag


Rosor i köket


God Lördag på er alla


Vitt vin och cider - här ska firas att det är helg...


Storhandling

Har varit och storhandlat idag efter jobbet. Så skönt att ha allting hemma. Nu är skafferiet,kylen och frysen fulla...hääärligt! Var även in på systembolaget och inhandla 2 vita viner och 4 cider,gott gott! Nu blir det en härlig dusch innan jag sätter mig till ro framför teven. Ha en skön onsdagskväll!

God Morgon på er alla


På min balkong idag


1 Maj idag

Skönt med en ledig dag...men om man ändå kunde sova länge. Det är jämt sånär ma är ledig och får sova länge så vaknar man vid 6 eller 7 tiden. Imorse vaknade jag fem i sex och kunde inte somna om. Hade huvudvärk när jag vaknade också,har tagit en Ipren och hoppas att det går över snart. Solen lyser och det är ett underbart väder ute. Må så gott alla och ha de så bra idag!

RSS 2.0