Vinterbild


Nu har jag grattat färdigt

Både i lördags och idag har jag haft främmande. Bjöd på 2 olika smörgåstårtor och vanlig tårta. Här är några bilder.

God Morgon på er


Happy Birthday To Me...

Idag GRATTAR jag mig själv. Fyller nämligen år idag,så...Grattis Grattis Maritha!

GRATTIS EVA

Grattis Eva som fyller 50 år ung! Sorry att jag inte hade ett nyare bild på dig. Puss och Kram på dig!

Strömavbrott i helgen

När man kom till jobbet i morse så kom vi inte in på skolan. Kod dosan var helt död. Och nyckel till dörren har ju inte vi... Vi gick genom gympan så då kom vi in. Men vi märkte att allt var "dött". Vi ska ju använda kortet när vi ska åka hiss men dosan var död. Vissa dörrar kunde vi använda nyckel men inte alla. Vi bar upp 3 vagnar för att kunna städa lite grann men morgonstäden blev lite si och så. Eftersom hissen inte fungerade så kunde vi bara ta en våning. Och larmet gick i gång titt som tätt. En kaotisk morgon...Det visades sig att det var strömavbrott i helgen i det området. Nu på eftermiddan så fungerade allt. Vill inte att det ska hända igen...

Härligt med lördag...

Tänk så skönt det var att vakna upp och veta att det var lördag. Sitter här med en cappuccino och ha det bra. Idag ska jag kolla mina recept och bestämma för vad jag ska bjuda på för mat nästa lördag då jag fyller år. Har ingen aning vad jag ska bjuda på... få se va det blir.

Härliga härliga fredag

Äntligen så har det blivit fredag. Som jag har längtat. Veckan har varit lång och seg. Jag har varit så trött så trött så på kvällarna har jag varit helt borta. Sen har vi ju varit kort om folk på jobbet (vi är alltid det)  och då har vi ju "sprungit" överallt. Sen i måndags fick vi en ny tjej. En urgullig och duktig tjej som är 20 år. Jag fick den äran att ta hand om henne. Hoppas hon kommer att trivas för vi tycker jättemycke om henne. Nu ska jag ta mig en härlig dusch och sen lite mat i magen. Härliga härliga fredag!

When you told me...


GÅTA - Hur många behövs för att fylla på kaffe i en kaffeautomat?

SVAR: 2. En för att fylla på och en som tittar på.

Söndag 13/1

Gomorron på er alla! Söndan har kommit...ångesten också...vill inte jobba imorgon. Tänk om man hade 4 veckors semester nu,så härligt alltså! Men men... man måste väl. Det är bara njuta idag för imorgon börjar allvaret igen. Imorgon ska jag iallafall vara på Fyrisskolan ... I hope! Har precis kommit in från tvättstugan. Har satt igång 2 maskiner. Igår försvann julen här hemma. Eller jag har stakarna i fönstrena kvar. Det blev så mörkt när granen försvann så jag ville inte ta bort stakarna. Men dom tar jag bort idag. Ska bädda rent i sängen idag och dammsuga. Sen blir det nog att göra lite matlådor. Börjar bli lite dåligt med det i frysen såg jag. Nu är kaffet klart så jag ska fika lite nu.

Gomorron


Torsdag

Känner mig fortfarande usch,blä och fy. Ingenting är roligt. Vill inget. Är bara så trött trött trött. Men imorgon är det iallafall FREDAG och det ser jag fram emot. Ska bli så skönt att va ledig i två dagar. Julen ska ut i helgen har jag bestämt. Tomtarna är borttagna men jag har granen och stakarna kvar.

Usch,blä och fy...

Usch,blä och fy...så känner jag mig i dag. Är less på allt och alla.

Måndag

Jahaja,så har måndagen gått då. Det var skönt att få komma tillbaks till Fyrisskolan igen. Men...strax före lunch ringde samordnaren och sa att jag skulle till Ling igen i morgon tisdag och kanske hela veckan. Hon som kom tillbaks idag var förkyld så hon skulle va hemma imorgon. Hmmm...bläää säger jag. Kontorsstäd är inget för mig om jag säger så... Annars så håller vi på att städa upp efter Storvreta cupen. Fy faen va det ser ut. Det var inte bara skitigt utan dom har haft sönder ett bord och flera fåtöljer i kafeterian. Rektorn skulle visst ringa och prata med den som höll i det där. Ha en mysig måndagskväll!

Paketet...

Jag får väl visa vad det var i paketet som jag hämtade ut i går. En ny mobil. En vinröd Samsung Galaxy S 3. En viss skillnad av vad jag hade förut. Har blivit liiite "modernare". Nu ska jag bara lära mig den också...

Gomorron och tvättdags

Har precis kommit in från tvättstugan. Har ju inte tvättat sen dan före julafton så jag hade en del tvätt... Tänk att det redan är söndag...helgerna går så fort. Imorgon ska jag till Fyrisskolan iallafall. I fredags var det sista gången på Ling. Margareta kommer tillbaks imorgon måndag. Skönt! Nu har vi 2 dagar på oss att städa upp efter Storvretacupen. Dom har ju sovit där på Fyris. Förra året när dom hade varit där så såg det ut som en svinstia och ändå så skulle dom städa efter sig. Fy fan va det såg ut! Jaja men det är 2 dagar som vi har på oss. Nu ska jag fika lite...

Paket

Har varit och hämtat ut paketet nu. Vad kan det vara för nåt?

God Morgon alla lördagsdiggare


Några arbetskamrater...


FREDAG...härligt

I dag ska jag jobba. Har fortfarande ont men det är bättre. Äter Voltaren. Om jag tar det försiktigt och inte gör några häftiga rörelser så går det nog bra. Ha en bra fredag.

Idag blir jag hemma...

Är hemma idag. Jag och Yvonne fick gå till äldreboendet Eriksdalgården igår och städade och där fick jag ont i ryggen. Sen på kvällen hos brorsan fick jag mer ont. Imorse när jag skulle kliva upp ur sängen tog det tid. Har så ont. Hoppas jag kan jobba i morgon för jag har inte råd att vara hemma. Hoppas ni har det bra iallafall.

Nyss hemkommen...

Kom hem för en liten stund en,har tagit en snabbdusch. Efter jobbet stack jag till brorsan och svägerskan plus barn. Fick mumsfika och mat. Tog kort på Camillas opererade fot och Malins nya klippning... Nu snart börjar Läckbergs Fjällbackamorden som jag ska se. Pussi pussi!

God Morgon - dags att jobba igen då...


RSS 2.0