Lördageftermiddag

Imorse när man vaknade snöade det och det blåste. Inge vår här inte... Nu lyser solen och det har slutat att snöa. Lite snö ligger trots kvar men det går nog bort. Har legat och läst mycke idag. Kände imorse när jag vaknade att jag var otroligt seg och trött så jag bestämde att jag skulle ta de lugnt och inte göra nåt speciellt. Nu funderar jag på att börja lite smått med maten och jag har varit sugen på pasta med köttfärssås så det kanske bli det. Hoppas ni har haft en fin dag ni alla andra. Pussi pussi!

God Morgon på er


Let´s dance - äntligen


Fredag...nu blir det fredagsmys...

Fy fan vilken vecka. Vi har gått kort hela veckan och imorse var vi bara 3 st på 5 områden. Vi ska vara 6 st på morgonen. Är så trött i hela kroppen och i knoppen. Både rygg och fötter värker. Pizzan är i ugnen och jag är nyduschad. Ska hälla upp ett glas vin alldeles strax. Nu ska jag bara njuta av att det är fredagskväll. Ha en fin kväll alla. Pussi pussi!

Grattis Britt som fyller år idag. Hurra Hurra Hurra!


Snart fredag...

Det har varit en jättejobbig vecka. Vi har varit kort om folk hela veckan,extremt kort om folk. Vi ska vara 6 på morgonen och vi kommer bli 3. Kanske kanske är vi 4. Jag har tagit C huset alldeles själv och där ska vi vara 2 pers. I C huset finns även bibblan och aulan och dom tar tid att göra. Min rygg värker som bara den. Skönt att det är påsklov nästa vecka. Kommer bli lite lite lugnare. Vi har visserligen mycke att göra men inte på samma sätt. Nu ska jag snart börja med maten och sen en härlig dusch. Ha de bra!


Middag - Pastagratäng med kassler. Mums!


Lite påskfint hemma


God Morgon på er


Lördagsmys...


Gomorron på er alla

Gomorron! Vaknade alldeles nyss och vilket härligt väder vi har. Solen lyser och fåglarna kvittrar som om dom har fått pippi... Kom knappt upp ur sängen. Har så helvetiskt ont i ryggen. Får börja äta Voltaren igen,länge sen jag åt dom nu. Tog 2 i morse,få se om dom hjälper lite. Får väl ta 2 till i kväll... Men annar mår jag bra... Hoppas ni gör det också. Ha en fin dag i solen! Pussi pussi!


Just nu på köksbordet


Äntligen så är det helg

Äntligen är man ledig i två dagar. Den här veckn har varit hemsk. Vi har varit väldigt kort om folk och råga på allt så hade vi möte på eftermiddan i går. Vilket vi egentligen inte hade tid med. Hela kroppen har jag ont i och trött så in i helvete. Ska snart hoppa in i duschen och sen blir det kaffe. Mat blir det väl också kanske så småningom. Ha nu en mysig fredagskväll alla! Pussi pussi!

Måndagen är över,bara fyra dagar kvar till helgen...


God Morgon


Naturbilder


God Morgon


Jiippii Hurra. Det är HELG!

Så jädrans skönt att det är helg! Nu blir det en härlig dusch och sen en krabbsallad med ett glas vin till. Det har varit en jobbig och stressig vecka så nu i helgen ska jag bara ta det lugnt och ägna mig åt mig själv. Ha en jättefin fredagskväll!


Nu blir det sushi till middag


God Morgon på er alla


Det är svårt att hitta på rubriker ibland


2 bilder till på Malin


Vinst

Jag köpte två trisslotter och fick en tialott på köpet. Jag vann 50 kr på en trisslott och på tialotten vann jag 10 kr. Så nu ska jag har nya lotter...önska mig lycka till!


Okej Malin,här kommer fler bilder...


Tisdag

Lika stressigt och jobbigt idag som igår. Två områden på morgonen och på eftermiddagen även då två områden. Blir så även morgon. Är så trött och fötterna värker. Kom hem för ca 20 minuter sen och ska snart börja med maten. Det blir spagetthi och köttfärssås idag. Vädret har varit på topp och det gillar vi. Längtar till våren... Ha en fin tisdagskväll alla! Pussi pussi!

God Morgon


Malin vill att jag ska lägga upp lite bilder på henne från i söndags så...


Måndag

Jag hatar måndagar! Vi är alltid kort om folk då...Två områden fick man ta i morse...spring spring spring. Nåja,nu är måndagen över iallafall. Fisken är i ugnen och jag ska alldeles strax hoppa in i duschen för att ta en snabbdusch. Blir nog en tidig sängkväll i kväll,det känns så iallafall. Mys på er!


Till middag åt vi Kebab med stripes...gott!


God söndag på er


Malin spexar lite..


Malin är här

Malin har kommit hit nu. Än så länge har vi inte gjort nåt speciellt,bara spelat lite kort. Vi funderar på att gå ut och fota lite. Få se hur vi gör.  Skriver kanske mer sen.Pussi pussi!


God Morgon på er


Jävla fredag...

Nu ska jag inte tänka på jobbet och en viss idiot till person på 2 dagar. Idag när jag och Tony skulle till Studenternas (har varit där hela veckan) så halkade jag på isen på parkeringen. Fick ont i det onda knät plus att jag gjorde illa mig i vänster ringfinger. Den är nu blålila och svullen. När vi var där så snubblade jag på ett munstycke till vattensugen...kan nästa tro att det är fredagen den 13:onde... Sen började en person krångla och börja skrika och höll på. Naturligtvis var det synd om henne och vi fick skit när det egentligen va tvärtom... Så jävla skönt att det är fredag... Nu är jag trött,har ont i fingret,ont i knät och ska egentligen dammsuga här hemma men det orkar jag inte. I morgon kommer Malin hit och ska sova över till på söndan. Malin är min brorsdotter på 14 år (blir 15 i november) Ska bli kul att hon kommer,Skruttungen. Nu tänker jag ta mig en tablett och lägga mig en stund på soffan innan jag går och bäddar rent i sängen. Pussi pussi!

Äntligen fredag


Onsdag

Det har redan blivit onsdag. Ska duscha om en liten liten stund. I kväll ska vi ut och äta. Inger och jag ska gratta Berit som har fyllt 70. Jag som är megatrött. Vi var väldigt kort om folk i morse så jag fick ta två andra områden plus mitt eget.Våren är på väg. I solen är de hääärligt! Ha det bra! Pussi pussi!

En halvtimme övertid...

Så är måndagen nästan över. Jag och två till jobbade över en halvtimme idag så jag ar precis kommit hem. Skönt att det bara blev en halvtimme,är så trött. Ska fixa till lite mat,ska woka lite,gott gott! Ha en mysig måndagskväll alla! Pussi pussi!

Min söndag

Haft huvudvärk hela dan.
Har tvättat 2 maskiner.
Har STORHANDLAT och fyllt kylen.frysen och skafferiet...HÄRLIGT!
Ätit hamburgare.
Duschat.
Dammsugit.
Och nu ska jag vila i soffan ett tag och glo på TV.


God söndag på er


Vår i köket


RSS 2.0