God Morgon


Bara 4 dagar kvar till helgen...

Så har måndagen gått. Snuvan och hostan gjorde mig galen. Är piggare men snuvan är envis och hostan är retlig. Jisses va varmt det har varit idag eller rättare sagt det ÄR VARMT. Ska ta en skön dusch alldeles snart. Ha en mysig måndagskväll alla. Pussi pussi!

God Morgon


Gomorron och tvättdags

Har varit ut till tvättstugan och satt på 2 maskiner. Idag känner jag mig lite bättre. Har precis tagit febern men jag är feberfri och det är skönt. Dock är snuvan kvar och har lite ont i halsen. Solen är uppe och man får hoppas att det blir en fin dag idag.

Heart


Hade lite feber också...

Som jag skrev i morse så kände jag mig dålig när jag vaknade så jag kollade om jag hade feber och mycke riktigt så hade jag det. Har legat nerbäddad i sängen hela dan. Nu i kväll har jag legat i sängen och kollat på TV. Är dock liiite piggare just nu och det känns skönt.

Gomorron

Vaknade upp med en dundrande huvudvärk. Halsen svider och snuvan är värre. Usch va jag mår... Men solen skiner iallafall och det är härligt. Ha en härlig lördag på er alla. Pussi pussi!

Freeedag

Äntligen har det blivit helg så jag får vila mig. I tisdags när jag diskade så skar jag mig i fingret så jag fick ett stort hack. I onsdags klämde jag mig i ett annat finer så det började blöda,så nu är fingret lite blåröd. I går torsdag såg jag inte gropen som barnen på förskolan hade gjort så jag ramlade naturligtvis och har nu två fina blåmärken och en bula på ena knät. Sen har jag blivit dunderförkyld. Halsont,snuva och småhängig. Så tyck synd om mig lite,för det gör jag. Jag har insann förtjänat att vila i två dagar nu. Nu blir det en härlig dusch och sen lite mat och vin. Pussi pussi!

En sommardag i Uppsala


Aj aj aj

Gomorron på er. Jisses va ont jag har överallt. "Träningsvärk"...ont i ryggen,fötterna,armarna och låren. Undrar hur det går idag att storstäda...hmmm. Men det går nog bra...kanske. Ha en bra dag ni andra. Pussi pussi!

Dagens middag - Hemmagjord pizza


Jag överlevde dagen...

Det gick bra att jobba idag men har lite ont i både rygg och fötter. Nu ska jag snart ta mig en välförtjänt dusch och sen ska jag börja med maten. Ska göra pizza hade jag tänkt,gott! Regnat har det gjort hela dan men det gjorde inte nåt,man var ju ändå inne hela dan. Ha en fin måndagskväll alla! Pussi pussi!

Jobbdags...

Nu har den dagen kommit. Det har blivit dags att börja jobba igen. Det har inte blivit många timmars sömn inatt inte. Malin kommer och hämtar mig tjugo i sex. Hon ska till Bälinge också och hon bor i närheten av mig så hon erbjöd sig att komma och hämta upp mig,snällt av henne. Ute regnar det. Nu ska jag fortsätta att fixa till lite här  innan jag går ut och väntar på henne. Ha de så bra i dag!

Light my fire


Hej och Gomorron

Har precis varit ute i tvättstugan och satt på 2 maskiner. Var ju ett tag sen jag tvättade och imorgon ska jag börja jobba igen efter 4 veckors semester så jag vill ha allt rent nu. Blir nog en maskin till tror jag. Solen är uppe också och fåglarna kvittrar,härligt! Njuter nu av en cappuccino medans jag sitter här. Kanske jag ska ut och fota lite sen när jag är klar med tvätten. Ha en mysig dag alla! Pussi pussi!

Min ögonsten...

Igår fredag hämtade jag ut ett paket Cyberphoto och paketet innehöll ett nytt objektiv. Åhh vad jag älskar denna.

God Morgon på er alla sköna människor


Sista semesterdagen...

Det är sista semesterdagen idag. Jisses va 4 veckor har  gått fort Inte vill jag börja jobba på måndag. Då ska jag ut till Bälinge och ha storstäd på Klockarbo förskola. Låter inte alls lockande. Solen lyser idag och det är redan varmt känner jag,härligt! Nu ska jag ta mig en cappuccino och njuta av den.

Sommarblommor


Gomorron på er alla


Var och grattade brorsan igår


Grattis Glehnn - Brorsan fyller år idag


Va på stan igår...

Efter att man hade varit på stan hela dan igår så var man trött och hade ont i fötterna. Vi åt lunch på Cupido,gott. Köpte bara en kajalpenna. Men det var trevligt att bara gå omkring. Idag är det torsdag och man har bara några dagar kvar på semestern...Det har gått så fort... Ha en fin dag idag alla!

Huvudvärk är inte roligt att ha...

Efter att ha haft huvuvdvärk i nästn två dagar så börjar den ge med sig. Nu ska jag ut ett tag och få lite luft...

God Måndag på er alla


Dagens middag


Funbo Kyrka


Så grön och grann...


Gomorron alla fredagsdiggare


God Torsdag På Er


Har kollat in Gunnarsson...

På morgonen har jag tittat på filmen "Kamrer Gunnarsson i skärgården" med bla Magnus Härenstam. Nu ska jag ut och få mig lite luft och sol.

God Morgon


Så söt...


Boktips

"Hundraåringen" AV: Jonas Jonasson

Heeej!

Gomorron på er! Solen skiner och det ser riktigt härligt ute nu. Sommarvärmen kanske har kommit,härligt!

Måndagen den 2/7 2012

Gomorron! Nu intar jag min andra vecka på min semester!

Be happy...


Dagens middag - Chow mein med kyckling


Solen skiner och jag var uppe med tuppen...

Gomorron på er. Här vaknade man kl fem över 6 och det gick inte alls att somna om. Gick upp och satte på kaffe (naturligtvis,va annars). Var iväg och kasta sopor och kollade om det fanns en tvätttid nu på morgonen. Skulle behöva tvätta upp vinterjackan så jag kan hänga in den. Nej,jag har inte gjort det än...men nu blir det av. Var ute i tvättstugan kvart över 7. Det var superskönt ute,äntligen. Hoppas det håller i sig.

RSS 2.0