Räkor i rismajonnäs

  • Ca 500 g räkor
  • 2 dl kallt kokt ris
  • Dill

Sås: 1 dl majonnäs. 1 dl Creme Fraiche. 1/2 dl finstrimlad purjolök. 1/2 hackad röd paprika. 1/2 tsk salt. 1 kryddmått nymald svartpeppar. 1/2 tsk curry.

  1. Blanda samman ingredienserna till såsen. Smaka av den väl med salt,peppar och curry.
  2. Skala räkorna och skär 3/4 av dem i bitar. Blanda ner riset och de skurna räkorna i såsen.
  3. Fördela salladen i potionsglas. Garnera med räkor och dill.
  4. Servera med rostat bröd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0