GOTT NYTT ÅR - Vi hörs nästa år igen


Gomorron på er alla


Ny parfym i julklapp

Måste ju visa er min nya parfym som jag fick i julklapp av Ellinor och Malin. French Attitude heter den och doftar helt underbart.

Fredagen...

Hej och gomorron på er. Vaknade för en liten stund sen och inte somna om. Så jag gick upp och satte mig här istället. Igår fredag fick jag besök av Inger. Jag bjöd på mat. Först blev det Avocado med fyllning. Fyllningen bestod av creme fraich,räkor och lax. Gott! Sen åt vi Chow mein. Wokad kyckling med nudlar,sockerärter,salladslök,vitlök,sesamolja och ljus soja. Gott! Glömde helt bort att ta några kort...hmmm! Idag vet jag inte vad som händer. Vill gärna läsa,vill läsa ut boken som jag håller på att läsa. Men jag skulle behöva rensa och städa klädkammaren,få se vad som händer. Nu ska jag fixa till lite kaffe.

Gomorron

Har precis vaknat. Känner mig ganska pigg,har sovit ca 6 timmar inatt och det är flera timmar mer än vad jag har sovit på ganska länge. Härligt! Sitter här med en cappuccino,gott gott! Det regnar fortfarande ute. Igår regnade det hela dan. Säkert är det halt ute också...skit också. AVSKYR när det är halt. Jag som måste gå och handla idag,ska ha främmande imorgon. Den cykel och gångvägen jag går brukar kommunen glömma att sanda och när dom väl är där och sanda så blir det bara några sandkorn här och där. Konstigt att dom inte bryrs sig om det för det är där folk går när dom går till Gränby Centrum. Får väl sätta på mig mina slip stoppers...

God Morgon


Min änglajulgran


Tack så jättemycke Glehnn och Camilla

Av min bror och hans fru fick jag en Tassimo kaffemaskin i julklapp. Blev så jätteglad. Tack så jättemycke!

God Jul på er alla


Snart så...

Jahaja,dan före dopparedan är det idag. Va fort december har gått. Håller på att tvätta nu,sista gången för i år. Kom precis in från tvättstugan. Kaffet va klart när jag kom in,härligt! Va vore livet utan kaffe???  Idag ska jag småpyssla lite. Har lite julstök kvar att göra. Fick en sån huvudvärk igår så jag fick lägga mig en stund. Ha en skön söndag!

Lördagen den 22/12

Jaha,så va de dax igen då. Vaknade för en halvtimme sen och kunde absolut inte somna om igen. Så jag gick upp och satte på kaffe och satte mig här. Kaffet är snart klart. Idag ska jag göra köttbullarna och klä granen + slå in alla julklapparna. Men först kaffe och slötitt på TV en stund. Ha en mysig dag!

Handlat mat,glögg och vin.

Nu har man då äntligen kommit hem. Har varit och handlat julmat och varit in på Bolaget och inhandlat glögg och vin. Sen bjöd jag Inger på hamburgare och hon fick en julblomma av mig. Jag själv fick en julklapp av henne,tack tack! Och TUSEN TACK för hjälpen! Har plockat in varorna nu och nu väntar duschen på mig. Jag är så trött så jag nästan faller ihop snart. Nu ska jag ha en och en halv veckas semester,vilket jag har längtat efter! Det ska bli så skönt så skönt!

Gomorron


Boktips

"Tretton timmar"
AV: Deon Meyer

Hej hopp

Skulle kunna sova i veckor...

APT möte och julklapp

Vi har haft APT möte idag. Då fick vi våran julklapp från jobbet. En massa olika choklad... säger inte mer om det...Vi i gruppen gav våran samordnare en julklapp. Hon blev så glad och rörd. Nu jobbar man bara 3 dagar till och sen har man semester 27/12 och 28/12,så skönt så skönt! Jag längtar! Nu ska jag leta i frysen om jag hittar nåt i matväg,magen börjar bli lite hungrig.

Grattis Carola på födelsedagen


Slip Stopper

På väg till bussen när vi skulle hem så halkade jag. Landade på mitt onda knä så nu är knät extra svullet och lite blålila,inte så roligt. Så jag gick in i närmaste Apotek och inhandlade ett par Slip Stopper. Nu hoppas jag verkligen att dom är bra för jag vill INTE halka igen.

Har grattat Carola nu

Har nu kommit hem från Vendel. Vi fick kaffe,tårta,mat och dryck. Gott va det så nu är man mätt.

Redan söndag...

Gomorgon! Har varit ute i tvättstugan och satt i gång en maskin. Nu har jag satt på kaffebryggan för att vakna till lite.
Det blev inte så mycke julstök i går som jag hade planerat men lite blev gjort iallafall. Det är alltid så för mig. Om jag planerat nåt så blir det oftast inte gjorda.
Idag ska vi allafall åka till Carola och Tobbe i Vendel på födelsedagskalas. Carola fyller år på tisdag men har sitt firande idag istället. Jag får åka med Pernilla och Per. Ojj.kom nu på att jag måste slå in presenterna också...hade helt glömt bort det. Bäst att göra det nu. Återkommer med lite bilder från kalaset... Ha en mysig tredje advent!

Lördag 15/12

Gomorron på er alla! Så trött jag var igår när jag kom hem...säger bara det...SÅ SKÖNT ATT DET ÄR HELG! Jag fick åka till Fyrisskolan på morgonen igår för det var väldigt lite med folk där. Jisses va vi sprang för att hinna. Efter rasten fick jag åka till Ling och avsluta där. Nu jobbar man bara 5 dagar sen har man semester i några dagar,härligt härligt! Idag blir det julstök för hela slanten här hemma. Och imorgon blir det tvättstugan på morgonen och sen till att åka till Vendel på födelsedagskalas. Ha en mysig dag! Pussi pussi!

Gomorron på er alla fredagsdiggare


Äntligen är jag klar...

Nu äntligen är jag klar med alla julklapparna. Sista klappen inhandlades idag. Sen har jag postat iväg julkorten,härligt härligt! Har även köpt julens första must och den ska avnjutas till maten. Köpte också mer apelsiner som är så goda nu,mums mums. Nu ska jag börja med maten,magen börjar kurra lite.

Hej mitt vinterland...

Kom just hem. Var på stan en snabbis och inhandla julklappar och present. Nu har jag bara en julklapp kvar att köpa sen är jag klar. Den julklappen köper jag imorgon. Så skönt att klapparna är klara. Ute är det kallt och det småsnöar. Nu ska jag fixa till lite mat. Blev så sugen på Kebab och pommes frites så jag tänker ha det i dag.

God morgon på er

Så blev det onsdag då... Igår tisdag satt jag inte alls vid datan. Var så trött hela dan och kände mig helkonstig i huvudet. Huvudet känns konstigt idag också känner jag men inte lika mycke som igår. Vet inte varför. Kanske att jag sover för lite...vet inte. Nu jobbar man bara 1 1/2 vecka och sen har man semester i några dagar,sitter inte alls dumt de. Ha en go onsdag!

Gomorron


Klämde mig i fingret...

Så har måndagen gått och det är bara 4 dagar kvar till helgen... Klämde mitt högra pekfinger i en dörr i morse. Jag stängde dörren utan att tänka mig för var jag hade andra handen nånstans. Jädrar va ont det gjorde. Tur att man var ensam för jag skrek rakt ut. Blodet bara forsade. Nu har man en öm svullen sårig blåig pekfinger...aj aj aj. När man kom till Fyrisskolan  efter man hade varit på Ling så fick man höra att en arbetskamrat är sjukskriven till den 20/1. Hon hade halkat i fredags när hon skulle hem så hon fick en spricka i armen. Aj Aj Aj! Jag ringde upp henne och frågade hur det var. Hon var så ledsen och hade jätteont sa hon. Usch,stackars henne!  Nä nu ska jag fixa matlådan och sen ska jag sätta mig ner och kolla lite på TV. Pussi pussi!

God Morgon på er


Var ute en stund i morse och fotade lite


Tvättdags...


Äntligen äntligen så är det HELG


Gomorron


Mycke snö e de...


Hej tomtegubbar slå i glasen...

Ute snöar det för fullt. Och mer snö ska det komma har jag hört.

God Morgon


Så har måndagen gått...

Så har man gjort sig av med lite pengar igen. Åkte till Gränby Centrum efter jobbet och hem kom jag med julklappar,glögg,julkort och mat. Nu är jag kall och hungrig så jag tänker börja lite med maten först och sen hoppar jag in i duschen och sen äter jag. Jag är ju fortfarande på Ling på mornarna och där är det så skönt. Går och lunkar på och där är det så tyst och lugnt. Härligt! Ute är det svinkallt idag...-15 hörde jag i morse att det var... Nä nu ska jag börja med maten. Pussi pussi!

Ha en mysig 1:a Advent


1 december 2012

Är nu i full färd med att sätta upp stjärnor och stakar plus lägga på lite juldukar. Mysigt! Ute är det mycke snö. Snön kom lagom till Första Advent...

RSS 2.0