Snart klar med tvätten...

Nu är jag nästan klar med tvätten. Ska alldeles strax ut och hämta tvätten. Funderar på att gå till Gränby Centrum och kolla lite...få se hur jag gör. Ha en bra söndag!

Bara för att man...

Bara för att man bor på nedre botten så ska inte folk tro att dom kan knacka på fönstret och vill att man ska öppna åt dom... Halv 3 blev jag väckt av att det knackade febrilt på sovrumsfönstret. Jag gick naturligtvis inte upp utan låg kvar. Några minuter senare några knackningar igen. Sen började dom ropa på nån Emil eller Elin. Tjugo minuter senare blev dom tydligen insläppta hörde jag. Jag försökte somna om men se det gck inte. Det här har hänt förut också. En kvinna som bodde högst upp hade inga nycklar,hennes make hade dom sa hon. Det här var på kvällen,sent på kvällen. Hon knackade på rutan i vardagsrummet. Gick fram till fönstret och vickade på persiennerna. En kvinna som inte kunde så bra svenska stod utanför fönstret och ville komma in. Jag hade sett henne förr så jag visste att hon bodde här. Jag släppte in henne. En vecka senare samma sak igen men då var det inte kvinnan utan hennes man. Han sa att hans fru hade nycklarna...Började undra om dom bara hade ett par nycklar...Nä,bara man bor på nedre botten så är det inte ok att man knackar på så där tycker jag. Nu ska jag snart gå och lägga mig igen och försöka sova. Har tvättstugan kl 7...gäsp! Gonatt me er!

Boktips

"Änglamakerskan" AV: Camilla Läckberg

Höst


God Morgon


Lyser upp i mörkret


Torsdag

Hade djävulskt ont i ryggen imorse när jag vaknade men jag gick upp iallafall och äkte till jobbet. Sprang som en galning i hela C huset för att få allt städat. På eftermiddan hade vi ATP möte. Facket va med denna gång,berättade om våran nya lön bla. Nu är jag så trött så nu tänker jag ta mig en härlig dusch.

Onsdag

Suck,är så trött! Samma sak på jobbet som tidigare dagar. Få med folk,antingen är dom sjuka eller så är dom utlånade...Blir det nånsin bättre??? Dricker cappuccino nu,mmm så gott! Ska snart fixa matlådan tills i morgon. Imorgon har vi ATP möte på eftermiddan,vi kommer väl somna där... Ha en mysig onsdagskväll!

Tisdag

Det är ju en aning kris med folk på Fyrisskolan,alltså med städpersonal. Har ju varit så i några veckor nu. Imorse började jag jobba kl 5 för jag skulle va ensam i C huset. Kommer att va ensam där resten av veckan. På eftermiddagarna har dom varit 2 st och egentligen ska vi va 6 st. Kl 12 sticker jag i väg till Ling för att ta Elsas område. Men idag va det sista dagen jag skulle va där för Margareta som också är på Ling (ordinarie personal) ska få ta Elsas resten av veckan. Jag måste va kvar på skolan. Måste ju finnas nån personal kvar där också. Nu har jag duschat och suttit och läst lite,så nu ska jag fixa lite mat för nu börjar magen kurra. Blir nog en tidig säng kväll för mig känner jag.

...å så va dom bara två...

Fortsätter att va kort om folk på Fyrisskolan. Sjuka och utlånade... Fem på morgonen och två på eftermiddan. Imorgonbitti är vi väl 4 tror jag. På torsdag och fredag morgon är vi kanske 3. På morgonen ska vi vara 6... Jag var ju tvungen att åka iväg till Ling som planerat för det fanns absolut ingen alls som kunde ta det på 2 timmar. Alla va upptagna...jo jo,det tror jag så mycke jag vill på... Nu är jag iallafall hemma. Har duschat och ätit. Nu ska jag ta de lugnt ett tag. Ha en fin måndagskväll!

God Morgon Söndag


Lite bilder


God Morgon


En liten del av mina änglar


Äntligen är det helg

Så skönt att det är helg. Nu ska jag bara njuta av att det är två dagars ledighet. Var in på bolaget efter jobbet och köpte mig lite vitt vin,gott. Ha en mysig fredagskväll alla!

Torsdag idag...

Nu börjar man känna att hösten är på väg. Kallare mornar och regn å rusk. Fast jag älskar hösten. Faktiskt min favoritårstid. Härligt! Jag är kvar på Ling,går bra. Idag kom t.om chefen fram till mig och tyckte jag var så noga och att det var så fint. Ändå gör jag bara det man ska göra och inget extra alls. Fast visst är det kul att dom tycker att man gör ett bra jobb. Nästa vecka ska jag vara där också men bara 2 timmar. Ska ha Elsas område. Margareta kommer tillbaks nästa vecka. Nu ska jag börja med maten,ska ha Jambayala,gott gott!

Tisdag


Grått och mulet plus lite regn har det varit i dag. Blev lite våt när jag gick hem... Fick reda på idag att jag ska vara på Ling hela veckan och då ska jag ta hela huset. Nästa vecka ska jag vara där  också för Margareta har semester även nästa vecka. Fick förresten beröm av flera idag på Margaretas område och det är kul att höra. Länge sen dom hade så fint sa dom. Jättekul att höra! Nu ska jag börja lite med maten,makaroner och falukorv blir det idag. Må så gott! Pussi pussi!

Tjena tjaba hallå

Nyss hemkommen...har satt på kaffe,är så kaffesugen. Var på Fyrisskolan först och efter rasten åkte jag iväg till Ling. Dom hade ju sagt till mig att denna vecka skulle jag bara ha ett område så Elsas våningar tog jag alltså inte. På eftermiddan skulle jag upp och hämta hennes smutstvätt och märkte att hon inte hade kommit än. Hon ska börja kl 9 på morgonen. Jag var där kl 14... Var ju tvungen att ringa till våran samordnare och frågade. Hon var tvungen att kolla så hon skulle ringa upp lite senare... Fick reda på att hon har semester även denna vecka. Så inget av hennes område blev städat idag. Inte mitt fel men jag kommer få mycke i morgon. Dom hade tittat helt fel sa hon. Jättekul tyckte jag...skit också. Jag ska vara där i morgon också vet jag så får jag se hur det blir på onsdag. På onsdag blir det dåligt med folk på Fyris så jag måste kanske stanna kvar där. Nu är kaffet klart så jag tänker ta mig en slurk eller två innan jag börjar med maten. Ha det så mysigt!

Ängelhalssmycet

Här är ängelhalssmycket som jag köpte på  Ulva marknaden

God Morgon på er alla


Lite nytt...




Var in på Guldfynd i dag och köpte detta. Ett par örhängen,ett halssmycke och ett mobilsmycke.

Grattis Grattis


Grattis Glehnn och Camilla på eran 11 års bröllopsdag idag

Ha en fin och mysig helg alla


Carpe Diem


Fredag...härligt!

Äntligen äntligen så är det HELG! Det har varit 3 jobbiga veckor på jobbet och denna vecka har det varit extremt jobbigt. Många många sjuka plus några som har haft semester. Vi har sprungit som galningar på jobbet för att hinna med allt som ska göras. I onsdags.torsdags och i dag fredag har jag även varit på Ling. Haft hela huset eftersom båda två haft semester. Jag skulle egentligen ha 6 timmar där men har haft ca 4 timmar. Har inte haft nån lunch dom här dagarna. På måndag kommer en tillbaks och då har jag bara ett område på 4 timmar vilket är skönt. Har nu duschat och satt på ugnen. Är så HUNGRIG! Måste ha mat NU! Ikväll ska jag mysa i soffan och njuta av att det är HELG,jiippii!

Lips


Ling

I morse fick man reda på att man skulle till Ling efter fika rasten och ska vara där resten av veckan och troligen nästa vecka också. Där är det bara kontor och åter kontor plus lite toaletter och så. Jag som var trött och less även idag var inte så pigg på att sticka iväg men det gick. Dom är väldigt trevliga där så det går. Nu har man duschat,ätit och tagit en Ipren. Nu ska jag snart fixa matlådan och sen ska jag kika lite på TV så jag orkar med morgondagens äventyr. Må så gott alla!

Crazy cats






Vill ha FREDAG NU...


Idag har det inte varit en bra dag. Ville inte alls gå upp i morse men det var man ju tvungen till. Trött och seg plus less hela dan. Sa inte mycke. Dom andra undrade ju va det va eftersom jag brukar ju prata och skoja och så men inte idag. Ville bara hem. Mycke jobbigt på jobbet. Vi orkar inte snart mycke mera. Alla är vi trötta och less. Hemma har jag inte gjort så mycke. Duschat,lagat mat,ätit,bäddat rent i sängen och slötittat på TV. Om det ändå vore helg ändå...

HVC och svamp

Efter jobbet hade jag en tid hos Jeanette på HVC. En Dianternibehandling denna gång. Sen blev det hemgång till en skön dusch. Nu har jag precis rensat lite svamp som jag fick av Inger idag. Tack så mycke! Älskar svamp! Ska frysa in dom... Ha en skön måndagskväll! Pussi pussi!

Söndag


Gomorron gomorron. Nu är det tvättdags igen. 2 maskiner är igång i tvättstugan. Sitter här med en cappuccino,gott gott.

Eldshowen med Celeres Nordica




Kom hem för en liten stund sen. Tog lite bilder men den fördömda kameran krånglade så det blev inte så många bilder. Men här är några iallafall.



Kulturnatten


Nu snart blir jag upphämtad,sen blir det att gå och kolla på eldshowen.

Det har blivit lördag...

Gomorron på er! Nu när man får sova så vaknar man tidigt och inte går det att somna om. Vaknade för en timme sen... Idag är det ju Kulturnatten med mycke aktiviteter. Vi ska bara gå och se på Eldshowen vid Odinslund. Ska bli maffigt. Annars hade jag tänkt småstäda lite och börja läsa på en ny bok. Hoppas det blir bra väder... Ha en fin dag alla!

Härliga Fredag


Hej på er

Så har det blivit torsdag...var några dagar sen som jag skrev... Det har varit kämpigt på jobbet hela veckan. Några sjuka och några utlånade. Vi ska vara 6 på morgonen men vi har varit 4 eller 3. Man har varit så trött när man har kommit hem så man har inte orkat göra så mycke. Tre dagar sen som jag satt vid datorn. Skulle bara skriva och säga att jag lever iallafall,blir väl mer skrivande i helgen skulle jag tro. Ha en mysig torsdagskväll. Pussi pussi!

God Morgon


Marknad

Så kom vi då äntligen iväg till marknaden. Jisses va lerigt det var...inte tänkte jag på de...hade på mig vanliga tygskor. När jag kom hem var dom våta och leriga,usch! Strumporna var även dom våta...  Jag köpte mig en hel del med änglar bla en kudde,halssmycke,prydnadsänglar och en snöglob. Jag och änglar... Sen köpte jag regnbågslax och havrebollar. Här nere är det två bilder från förra året.


Söndag

Gomorron på er alla! Håller på att tvätta nu,2 maskiner är på där ute. Idag är det bättre väder så idag drar vi iväg till Ulva marknad. Dricker lite cappuccino nu så jag piggnar till. Hörs lite senare!

I morgon i stället...

Blir ingen marknad idag utan vi åker i morgon istället. Det är så dåligt väder och i morgon skulle det bli bättre är det sagt...

Trevlig lördag


RSS 2.0