Facebook

Nu har jag (äntligen tycker många) skaffat Facebook...

GRATTIS Ellinor som fyller 20 år i dag. Hip Hip Hurra


I kväll är det dax...


Fyrisån i Uppsala


Lite nytt runt halsen...

I måndags var jag in på Åhlens och hittade 2 halssmycken som jag genast blev förtjust i så dom inhandlade jag.

Pärontårta

Igår fick vi tårta av våran chef. Vi har haft det jättejobbigt i nästan 2 år med en person. Man har nästan inte velat komma till jobbet pga denna person. I tisdags hände det nåt extra jobbigt så chefen beslöt att ta bort person från oss omedelbart. Så då tyckte chefen att vi va värde en tårta. En Pärontårta,som var gudomlig god. Nu ska vi börja om på nytt och hoppas innerligt att allt blir frid och fröjd.

Nu är vi glada igen...

Var på Svartbäckens förskola imorse  också. När jag kom tillbaks till Fyris var det high life där. Mycke jobbigt. Vår chef kom och pratade med oss och sa en sak som vi blev mycke glada över. Skönt,nu kan vi andas ut igen. Nu hoppas vi kan få frid och fröjd igen. Imorgon blir det åter igen förskolan,bläää!

En vårbild tagen i morse


Svartbäckens förskola

Hade ju semester i fredags men fick reda på att jag skulle till svartbäckens fsk i dag måndag,så jag gick till Fyrisskolan först på morgonen och hämtade nyckeln och sen knallade jag iväg till förskolan. När jag väl kom dit och skulle öppna dörren så märkte jag att jag hade tagit fel nyckel. Jäv... vad jag blev arg. Men jag orkade inte gå tillbaks till skolan och hämta rätt nyckel utan jag stod och väntade i 40 minuter när första personalen kom.  Ska dit i morgon igen. Usch,hatar att gå dit!!!  Nåja,idag började en ny tjej hos oss,Annika. Få se hur hon är... pratig va hon iallafall. Hoppas ni har haft en bra dag!

Nya skor...


Gomorron


Vårblommor


Nu är jag här igen...

Hej och Gomorron på er! Nu var det länge sen jag skrev nåt här så det kanske är dags att skriva  nånting nu. Hade semester igår fredag och det va skönt. Jag gjorde rent både frys och kyl. Dammsög och plockade undan lite. Härligt väder va det. Nu är nog våren här...hoppas jag. Idag är det lite kyligare. Idag vet jag inte va jag ska göra men det blir nog nåt. Ha en fin lördag!

RSS 2.0