Trevlig Valborg på er alla

Har precis kommit hem,fick sluta kl 13 idag och det var härligt. Ute lyser solen,varmt och skönt. Ha en fin Valborg!

Citat

"Hemligheten med att förbli ung ligger i att leva hederligt,äta långsamt och ljuga om sin ålder"

Det har blivit söndag...

och jag har varit ut till tvättstugan och satt igång en maskin. Sitter här vid datan med cappuccino,gott. Idag mår jag bättre. Så skönt att va ledig och nästa vecka blir en kort vecka. På måndag får vi sluta kl 1 och det är rackans härligt! Ha det så gott idag. Pussi pussi!


God Morgon

Känner mig faktist rätt så pigg. Har sovit i ca 7 timmar i natt,härligt! Det behöver jag. Solen lyser och jag dricker kaffe OCH...det är lördag. HÄRLIGT!

Ängeln lyser och värmeljusen är tända...


Nu är det äntligen helg...

HEEEJ! Fy faen vad skönt med helg. Den här veckan har varit förjävlig... Usch vad man mår dåligt. I helgen ska jag försöka få sova lite. Har kommit in i en period där jag har svårt att somna på kvällarna. Sover ca 2-3 timmar varje natt. Sen är det stressigt på mornarna på jobbet varje dag. Sen..har vi en kollega som inte är riktigt klok i huvudet. Vi tycker alla att det är jobbigt att ha henne hos oss. Det tar också på krafterna. Nä usch, nu ska jag inte tänka på jobbet på 2 dagar,härligt! Ikväll ska jag kolla på Let´s dance och äta lite ostbågar. Ha en mysig fredagskväll alla! Pussi pussi!

God Morgon...det är FREDAG...


Slutkörd och trött

Idag fick jag höra av några st att jag såg trött och slutkörd ut. Jag känner mig sån också. Är så trött i hela kroppen och ont i både fötter och rygg. Har svårt att sova och på mornarna på jobbet stressar man. Fy fan vad man mår taskigt.  Tänk om man fick vara ledig i några veckor,det skulle va skönt det. Är inte så värst hungrig heller... Nu blir det iallafall lite korv med bröd och sen en härlig dusch. Resten av kvällen blir lugn (hoppas jag). Pussi pussi!

Äntligen..

är måndan över och det är "bara" 4 dagar kvar till helgen. Det har varit en bra dag (för ovanlighetens skull). En sjuk bara och ingen behövde äka iväg nånstans. Rena rama lyxen alltså... Maten är nästan klar...är så hungrig... Sen blir det en hääärlig dusch. Ha en mysig måndagskväll.!

Nu har vi en ny hääärlig vecka framför oss...


Mentos Cola...så gott


Gomorron

Gomorron på er! Har varit ut i tvättstugan och startat 2 maskiner. Kaffet är alldeles snart klart... Ute småduggar det.  Mys på er!

Gomorron på er

Så blev det lördag igen. Var en seg och hemsk vecka. Vi gick kort hela veckan (som vanligt),måndag,onsdag och fredag var jag till Studenternas och städade. Tisdag,torsdag och fredag var jag till Walmstedtska och torsdag eftermiddag hade vi möte. Så helgen är så välkommen! Somnade på soffan igår kväll så jag missade Lets dance så den får jag väl se på reprisen idag. Är inne på min tredje mugg kaffe redan...mmm så gott!  Få se va dagen har att erbjuda en... Ska ta och bädda nu och sen dansa runt med snabeldraken en stund. Ha en fin dag alla!

Ute snöar det...

Gomorron på er! Här vaknar man vid 5 tiden och kunde inte somna om. Har druckit kaffe och småglott på TV ett tag. Kikade ut för en liten stund sen och såg att det snöade för fullt ute. Hmmm...När kommer VÅREN på riktigt??? Nu ska jag ta mig lite kaffe igen och sen kanske börja klä på mig lite. Ha de så fint idag! Pussi pussi!

Ha en trevlig fredag på er...


God Morgon på er


Boktips

"HELGONET"  AV: Carin Gerhardsen

Så söt...


Äntligen...

så kan jag lägga upp bilder igen. Jag har hållt på och fixat det och till slut gick det. Fråga inte hur jag gjorde men nånting rätt gjorde jag iallafall. Nu hoppas jag att det håller i sig. GLAD PÅSK på er förresten! Påskdan idag. Så skönt att man är ledig 2 dagar extra. Det behöver man va ibland. På långfredan var Ivette här på lunch. Bjöd på Kycklingsallad,gott bröd och vin till. Till kaffet åt vi Kladdkaka med grädde. Påskafton och idag har jag tagit lugnt och inte gjort nåt speciellt. Läst mycke och myst. Har ätit Janssons frestelse,lammkotletter,sill,lax och druckit must. Gott gott! Imorgon har jag först tvättstugan på förmiddan och på eftermiddan kommer Tone hit på middag. Tänker bjuda på Ugnslagad lax med citronsås och kokt potatis. Mums! Nu tänker jag ta en svängom med snabeldraken en stund innan jag fortsätter med boken. Ha de så bra! Pussi pussi!

Kan inte lägga upp bild både igår och idag...grrr

God Morgon och GLAD PÅSK på er alla!

Tisdag

Tisdagen är över. Fick reda på idag att vi får sluta  kl 1 på torsdag och det känns riktigt skönt att få göra det. Började må illa när jag satt på bussen på väg hem,men nu mår jag bra igen. Kan nog vara så att jag är så trött,behöver sova lite fler timmar. Ska fixa matlådan nu och sen blir det nog att jag läser ut boken som jag håller på att läsa. Har bara ca 40 sidor kvar. Ha en mysig tisdagskväll. Pussi pussi!


Ingen bild...

Grrr.går inte att lägga upp nån bild,blir så arg. Gick inte att göra det igår heller. Nåväl,det har blivit tisdag och jag ska snart gå till bussen (om en kvart ca). Idag är jag så trött och seg så jag vet inte alltså. Tänk om det ändå kunde vara torsdag. Sen är man ledig i hela 4 dagar,hääärligt! Ha en fin dag på er. Pussi pussi!

Måndag 2/4 2012

Så har måndagen gått. Det är påsklovsvecka så det var lugnt och skönt på skolan. Efter jobbet hade jag tid hos Diana på Hudvårdscenter. En laserbehandling. Hon tyckte det såg så fint ut så nästa gång skulle vi ta med nålar istället. Blir mycke billigare för mig så det blev jag gla över. Har varit hemma i ca 20 minuter nu så jag tänker duscha först innan jag sätter igång med maten. Ha en fin måndagskväll. Pussi pussi!

God Morgon

Gick upp för en timme sen. Har tvättstugan. Blir bara två maskiner idag. Har en dundrande huvudvärk idag. Tog en Ipren för en stund sen,hoppas den hjälper. Kaffet är påsatt och är snart klar,gott!

RSS 2.0