Ha en god tisdag


Kan sova i hundra år...

Äntligen är måndagen över,bara 4 dagar kvar... Imorse fick jag åka iväg till Ottelinskolan. Ska vara där imorgon också vet jag. Blir nog hela veckan skulle jag tro. Kallt har vi också...brrr! Frös som sjutton imorse. Nu ikväll ska jag bara mysa i soffan under en varm pläd och glo på TV. Kl 20.00 ska jag se på Familjen Annorlunda... Nu ska jag fixa en cappuccino..Pussi pussi!

Mums me kålpudding...


God morgon

God morgon på er. Idag blir det först tvättstugan och sen en liten sväng till IKEA. Få se om man hittar nåt där. Ha en fin dag allla! Pussi pussi!


Snabbtur på stan

Har varit på en snabbis på stan med Britt. Skulle kolla efter nån tröja men hittade ingen som dög. Vi åt Kebab på Jalla Jalla och det var gott gott. Nu har jag satt på kaffet som nästan är klart,är så kaffesugen...

God Morgon på er

God morgon på er alla! Undrar varför man alltid vaknar så tidigt varje helg. Har nu varit vaken i ca 45 minuter och inte går det att somna om. Så nu sitter jag här med en god cappuccino. Ha en fin lördag alla!


Har väl aldrig längtat...

så mycke till helgen som jag har gjort denna vecka. Har varit en lång och seg vecka med lite ändringar och vana saker.Nu ska jag njuta av helgen med vitt vin,öl,tacos,chips med dipp och sushi. Plus med trevliga människor. Ha en jätte trevlig och skön helg alla.! Pussi pussi!

GRATTIS till mig idag. Hurra hurra hurra!


God Morgon på er alla


Studenternas idag

Den här veckan ska jag vara på Studenternas i några timmar och städa. Jisses så kallt det var att gå där. *Och en aning stressigt. Imorgon har vi mer att göra. Inne på personalrummet låg en av vaktmästarnas hund och sov. Så söt Ronja va. Jag klappade och gosade med henne så jag glömde nästan bort att jag skulle städa... Imorgon ska vi ta nya friska tag där borta... Sov gott nu alla! Pussi pussi!

GRATTIS

Denna heta brud fyller år idag. Så...Hipp hipp hurra för Eva idag. GRATTIS EVA!


God Morgon


Min änglaprydnadskudde som jag har i soffan


För lugn,ro och skön sömn

Lavendel är kanske alla tiders mest
populära olja.
Den anses lösa upp spänningar,
främja inre ro,djupavslappning
och en god sömn. Kan även dämpa akne.
Bada i lavendelinnan du går och
lägger dig så somnar du lättare och
sover sött natten ut.


Söndag

Det har blivit söndag igen...Helgen går så fort. Igår var jag så trött så jag sov nästan hela dan. Var helt borta,ville bara sova sova sova. Nu känner jag mig bättre,känner mig pigg. Så det kanske bli gjort lite här hemma idag. Har iallafall tvättstugan nu,försökte få en bättre tid men det fanns inte. Men men,man blir ju klar tidigare och det känns bra. Det har snöat i går kväll och i natt,så nu har vi SNÖ. Ska sätta på kaffe nu så...

Saluhallen i Uppsala


God lördag på er

God morgon! Har varit vaken ca 2 timmar så nu är det väl dags att börja klä på sig kanske. Har bara gått här och strosat och tagit lugnt. Druckit kaffe har jag naturligtvis gjort också... Ute är det kallt,frostit ,grått och små små flingor faller ner då och då. Undrar om man vill gå ut idag... Nu ska jag ta mig en kiwi och sen klä på mig. Ha en mysig lördag! Pussi pussi!

Härliga fredag


Mitt ängelkök


Mys


Nedräkning...

Nu är det bara 4 dagar kvar på arbetsveckan...

God frukost


Uppe me tuppen

Gomorron på er! Är uppe och påklädd. Ska ha tvättstugan kl 7. Fanns ingen annan bättre tid. Kaffet är påsatt. Ute är det forfarande mörkt och tyst. Tjing på e!


Hål i ena näsvinge

För ca 6 år sen tog jag hål i ena näsvinge. Hade velat ha det i många många år. Hade det i ca 2-3 år sen lät jag hålet växa igen. Saknar inte det,det var mest i vägen tyckte jag. Kom åt nässmycket hela tiden. Men det var kul så länge det varar...


Boktips

"Gamla stan morden"
AV: Lars Bill Lundholm


Myslördag

Gomorron! Fick en härlig sovmorgon i morse. Nu är det cappuccinodax. Sen funderar jag på att byta gardiner i köket och hänga upp dom ängelpanelgardinerna som jag köpte i december på Hemtex. Och lägga på ängelduken som också blev köpt på Hemtex i december. Blir nog väldigt nice. Ska köpa orkidéer också som ska va i fönstret.Hoppas ni får en fin dag!


Äntligen

Då har det äntligen blivit HELG! Så skönt så skönt!! Onsag,torsdag och fredag fick man iallafall vara på fyris och det va skönt. Fast vi gick ju kort igen (som vanligt) Börjar bli jävligt trött på det nu. Nu ska jag ta mig en härlig dusch och sen tänker jag fixa lite mat. Resten av kvällen består av mysa i soffan och äta lite popcorn med smak av cheddar. Ha en härlig kväll alla! Pussi pussi!


Härliga Fredag


Citat

"Ett hjärta utan tacksamhet,
är som ett ljus utan veke"


Ängel i glas


God Morgon på er alla


Spargris

Denna coca-cola spargris fick jag i julklapp. När den är full med pengar ska jag köpa en sak som jag velat ha,en speciell sak,nämligen en...ja gissa de ni...

Gomorron


Jag överlevde...

Så har man jobbat en dag. Jisses va trött jag är. I morse när jag precis hade bytt om på jobbet så fick jag reda på att jag skulle till Lilla och Stora Von Bahrs Förskolor. Så jag har varit där i dag och kommer att vara där i morgon tisdag också. Onsdag vet jag inte hur det blir. Tårta fick man på eftermiddan på Lilla Von Bahr,gott gott!Nu blir det en dusch innan jag fixar till lite mat. Pussi pussi!

Dags att börja jobba igen...


I somras


4 nya krukväxter

Köpte nya krukväxter igår för 99 kr.

Gardiner gör skillnad

Jag hade svarta gardiner i sovrummet förut men nu i veckan så bytte jag till svartvita och det gjorde mycke. Förut var rummet lite "mörkare" men nu blev det så mycke ljusare.

Lycka är...

fina vita tulpaner

Good Morning på er


Nåt som jag behöver ha är detta...


Ängeln i köket...


Får stanna...

Julstjärnan får stanna ett tag till. Är ganska fin fortfarande. Men nu är jag sugen på att köpa tulpaner...dom är så fina. Pussi pussi!

Tvättstugan

Gomorron på er! Har tvättstugan nu,2 maskiner är igång ute i tvättstugan och jag misstänker det blir 2 maskiner till. Har ju haft semester i 2 veckor så jag har inte tvättat då inte. Så det var väl ca 3 veckor sen jag var i tvättstugan sist. Nu har jag även sängkläder och handdukar och sånt så det blir 2 maskiner till. Sitter här och dricker cappuccino så jag piggnar till lite. Är så trött,hade svårt att somna i går kväll så det har inte blivit så många timmar sömn. Ha en fin dag alla! Pussi pussi!

Nu ska jag snart se på "Viva la Greta" på TV...


Nu ska jag mysa lite...

Semla och lite skvaller...

Go morron


Matlådor...

Idag har jag pysslat med storkok. Har lagat mat så jag har till matlådor. Ska fortsätta imorgon. Skönt att bara kunna ta en matlåda från frysen. Idag har det blivit lasagne,bandpasta med köttfärssås och kycklinggryta med kokosmjölk och ris. Imorgon funderar jag på att göra korvstroganoff med ris,makaronipudding och nån slags fiskgryta. Ska ju börja jobba på måndag och det lockar inte alls. Det har varit så skönt vara ledig under julen. Tagit en dag i taget...nice...I like! Nu ska jag småtitta lite på Jönssonligan på tv som börjar alldeles strax. Ha en fin kväll! Pussi pussi!

Regn regn och åter regn

Gomorron på er alla! Vaknade halv 6 i morse och inte kunde jag somna om. Gick upp och gjorde mig en cappuccino,gott! Ute regnar det. Regnade hela dan i går,plus att det regnade hela natten. Man blir ju depp...Men men,jag ska inte göra nåt speciellt idag som jag vet nu iallafall. Igår var jag inte hemma på hela dan så idag vill jag vara hemma och ta det lugnt. Bara strosa runt och pyssla... Tror jag ska ta mig en cappuccino till...

God Morgon


Boktips

"Baddaren"
AV: Emma Hamberg


Har ätit semla idag...

Det blev inga kläder alls köpta idag. Blev inget shopping alls... Istället åt vi lunch på Panini och fikade på Landings. På Landings drack jag cappuccino och åt en god semla. Mums så gott! Regnat har det gjort hela dan så man är lite ruggig. Har satt på kaffe så man blir lite varm i kroppen. Ska ta och läsa lite nu,har ju inte gjort det på hela dan. Ha de!

God Morgon

God morgon på er alla! Här har ni en som precis har vaknat,så skönt att få sova lite längre. Och så skönt att fortfarande ha semester. Är ledig denna vecka också,härligt! Igår sysselsatte jag mig att plocka bort tomtarna och på kvällen tog jag bort granen. Nu är det bara stakarna,stjärnan och juldukarna kvar men dom får kvar den här veckan så tar jag bort dom i helgen. Är trött på julen nu... I dag blir det stan med Ivette en stund. Få se om man hittar nåt i klädväg att handla. Sen blir det väl lunch också,det blir säkert på Panini. Vi går alltid dit...Nä nu är kaffet klart. Ha en fin dag på er! Pussi pussi!

IVANHOE - Ett måste vid varje nyår...


RSS 2.0