Ny i Tomtefamiljen


Ännu en dag gjord

Äntligen är onsdagen över. Jobbig morgon...fick ta 1 1/2 område. Mitt eget och halva åt en annan. Likadant på eftermiddan. Så nu är jag TRÖTT! TRÖTT TRÖTT TRÖTT!!! Vill sova en vecka...får jag det? Nä det tror jag inte. Ska fixa till lite Minnestronesoppa och sen blir det dusch. Mys på er alla! Pussi pussi!

Ha en God Onsdag


Ätit kinamat

Har nyss kommit hem. Har träffat Britt och vi har ätit kinabuffe och pratat lite gojja i några timmar. Viåt på China Garden,gott gott! Så nu är man både mätt och trött. Ska ta och hoppa in i duschen nu och sen blir det lite TV tittande och sen i säng. Trött trött!

Halt och kallt

Imorse var det halt så det tog längre tid att komma till jobbet. Jag brukar gå till jobbet från centralen... Kallt var det också... Idag fick vi en ny tjej. Hon verkar va en bra tjej så jag hoppas att hon är det också. Det gick iallafall väldigt bra idag med henne. Nu ska jag fixa lite i matväg...fyllda crepes...gott!

God Morgon


Hos mig just nu - Första snön


Lite Adventsfint


Första Advent


Trisslott

I onsdags köpte jag mig en trisslott. När jag var väl hemma så började jag skrapa. Jag skrapade och skrapade. Och se...vann 25 kr! Sen skrapade jag hur många gånger vinst jag skulle vinna... 2 gånger vinst! Så igår tog jag 2 nya lotter och...int vann jag nåt...

God Morgon på er alla

Kaffet är påsatt och jag ska snart klä på mig. Tänkte jag skulle börja tidigt idag. Ska ju städa och göra det adventsfint. Ska bli mysigt när allt är klart. Ha en jättemysig lördag alla! Pussi pussi!

Äntligen fredag...

Härliga ljuvliga fredag! Gick in på Hemtex igen...Kunde ju inte låta bli att köpa ängla duken och ängelpanelgardinen. Så fina! Nu får det vara bra ett tag... Imorgon ska jag städa och sätta upp lite stjärnor och stakar,kommer bli mysig! Ha en fin fredagskväll!

God Morgon på er alla


Hmm...hur var det nu man gjorde...


Änglar och åter änglar

Jag var ju bara tvungen att gå till Hemtex idag igen. Idag köpte jag mig en soffkudde,en pläd och påslakanset. Dom är så fina! Såg att dom har mycke mer men...man måste ha pengar också.

Det blev mer än vad jag hade tänkt...

Åhh,mina fötter! Är nyss hemkommen. Har varit och handlat lite,eller lite å lite...det blev mer än vad jag hade tänkt köpa. Planerad inköp var glögg,en liten lykta till badrummet och sen en jullöpare till köksbordet. Det blev 2 löpare,2 änglahanddukar och 2 prydnadsänglar mer... Men imorgon befarar jag att jag går in på Hemtex igen. Fanns ännu mer fina änglasaker...måste bara ha dom... Nu har jag slängt in en fryspizza i ugnen så jag ska äta snart. Ha en mysig måndagskväll! Pussi pussi!


Måndag igen...


Min fina ängel

Om en vecka då det är Första Advent får jag äntligen hänga upp min ängel i fönstret. Längtar!

Fin va...


Kall Romsås

4 dl creme fraiche
1 dl majonäs
1 burk röd rom
Salt
Finhackad dill


Söndag 20 november 2011


Citat

"Din smak är din ensak"

Leia och Ina


Det här får man läsa när man kommer till Pettersson...


Mår dåligt

Fy vad jag mår dåligt. Halsont,snuvig,huvudvärk,feber,ont i hela kroppen och fryser... Jag hade ju tvättstugan igår fredag kl 17 men se det gick inte,jag låg då. Imorgon söndag skulle jag ha PartyLite men det har jag ställt in. Måste kurera mig så jag kan jobba på måndag. Idag blir det sängen. Ha de så bra ni andra!

God Fredag på er


Nu är det kört igen...

Känner mig dålig igen. Halsont,lite snuvig och hängig. Usch,blir så trött på det här. VILL INTE bli sjuk igen. Nu tänker jag ta mig en djupdykning i frysen och kolla vad jag ska äta för nåt till middag. Ha en myspyskväll alla!

Är ju bara så tvungen att visa er 2 härliga dårar...


Tjena Tjaba Hallå

Hujedamig så trött jag är. Sjuka sjuka sjuka...Undrar hur få vi är imorgonbitti. Vi orkar inte snart längre. Ikväll är det Öppet Hus på skolan så vi fick ju städa upp vissa områden på skolan. Våran samordnare fick till och med komma och hjälpa oss,annars så skulle det inte funka,vi va ju inte så många. Nu ska jag ta mig en kopp fika innan jag börjar med maten. Mys så gott! Pussi pussi!

Hejsan Svejsan

Fy va kallt det var i morse,höll nästan på att frysa rumpan av mig! Är det månne snön som är på väg eller? Hoppas inte det,inte än. Snön får komma till Första Advent tycker jag. Nu blir det lite matfix... Mysig måndagskväll ska ni ha alla! Pussi pussi!


Juleskum och Tania är aldrig fel...


Att fota är kul,det tycker även Camilla och Tommy...


Gomorron på er

Vaknade för en timme sen och kunde inte somna om så det var bara att gå upp. Har gjort i ordning cappuccino och sitter här och kollar runt lite. Ska snart klä på mig och börja bädda rent i sängen. Idag SKA jag städa här hemma lite grann. Plocka undan lite och kasta lite sopor bla kasta tidningar och kartonger. Vattna blommorna måste jag göra ser jag för dom ser väldigt ledsna ut...men först ska jag njuta av cappuccinon och smörgåsen. Pussi pussi!

Lunch med Ivette

Har varit på lunch med Ivette idag. Vi åt på Cupido och jag tog en egenmixad sallad med mycke vitlöksdressing,så gott så gott! Sen var hon tvungen att gå tillbaks till Friskis och Svettis där hon jobbar på helgerna. Jag åkte hem och började dammsuga lite. Nu sitter jag här vid datorn och läser lite bloggar. Idag har det varit grått och småkallt ute,så det ska bli mysigt att tända lite ljus om en liten stund här hemma. Hoppas ni har haft en fin dag. Pussi pussi!

God Morgon


Härliga ljuvliga fredag

Äntligen är det helg! Som man har längtat efter den. En som vanlig jobbig vecka på jobbet. Vi är aldrig alla på jobbet nu för tiden och det tär på krafterna. Fy va trött man är. Nu blir det en cider och dusch och sen blir det TACOS,mmmm gott gott! Ha en underbar skön fredagskväll! Pussi pussi!

God Morgon


Home Sweet Home

Så skönt att få komma hem. Är så trött och har så ont i fötterna. Vi fick nya arbetsskor igår och jag använde dom på förmiddan idag men kände jag var tvungen att byta till dom gamla på eftermiddan. Får väl använda dom lite då och då för att fötterna ska komma in i skorna. Blir hemma ikväll och jag kommer säkert att somna tidigt...

Gonatt


Vita snöbär

Har precis kommit hem från
Pernilla. Har varit och
hämtat mina ljus som
jag beställde när jag
var på PartyLite
hos Carola. Det är vita
värmeljus i doft snöbär.
Luktar så gott! Så i
kväll ska jag tända några
och sniffa snöbär.
Nu blir det lite fix med mat
och sen en
härlig dusch.
Myspys på er!


Citat

"Det är inte vad du säger som påverkar folk,
det är hur du säger det"


Hello there...

Så var måndagen över... Det var liiite segt att komma upp ur sängen imorse,ville liksom inte gå iväg och jobba. Men det var ganska lugnt. Den personen som är "hemskt" kom inte idag. Ska visst vara borta hela veckan,skönt. Vi andades ut när vi fick reda på det. Personen var borta i fredags också så dom som jobbade fick det lugnt och skönt. Ska fixa till lite mat nu,kyckling och jasminris,gott gott! Pussi pussi!


Tvätta och promenad

Idag har det inte blivit så mycke. Tvättade först och sen tog jag mig en promenad. Det var skönt ute,friskt. Sen har jag bara småplockat här hemma. Imorgon är det dags igen...usch! Skulle va skönt med 2 eller 3 veckors semester nu. Men det får man väl aldrig... Nä man får nog bita ihop och gå iväg och jobba...

Rosor


Söndag 6/11

Här vaknar man tidigt. Vaknade halv 6 och kunde inte somna om. Har suttit vid datan ett tag och läst lite bloggar. Nu tänker jag fixa lite frukost. Ha en mysig söndagsmorgon! Pussi pussi!

Hemma...

Har nu kommit hem. Är så mätt,vi fick så mycke gott. Kakor,bullar och tårta. Malin hjälpte mig att få en klocka på bloggen men märker nu att klockan går en timme fel...men Malin då... Nu ska jag lägga mig i soffan ett tag och vila. Ha de! Pussi pussi!


Gästbloggar !

Tjenare !
Malin här ! :)
Jag gästbloggar på Marithas blogg samtidigt som jag ska sätta in klocka på hennes blogg :)
Men nu ska jag forsätta fixa, men besök gärna min blogg genom att trycka hääär ! :D

En bild på mig ! :)


Åker snart till Gottsunda

Snart åker jag till Gottsunda,till brorsan och dom och gratta Malin. Ska bara klä på mig lite... Ha en fin dag ni andra. Pussi pussi!


Lördag


Min änglajulgran julen-09


Malin,sötaste lillgumma fyller 14 år idag. GRATTIS!


Härliga fredag


Ledig imorgon...

Så skönt det ska bli att vara ledig imorgon...slippa allt tjafs från en viss person. När det äntligen börjar bli bra i våran grupp så kommer hon och förstör allt igen... Imorgon ska jag inte tänka alls på jobbet. Nu blir det dusch,ett glas vitt och sen mat. Ha en fin torsdagskäll! Pussi pussi!

Citat

"De flesta människor skjuter
upp till i morgon
vad de borde gjort igår"


Det har blivit onsdag...

Nu jobbar man bara en dag till sen är jag ledig på fredag,skönt. Imorgon har vi även gruppmöte eller som det heter ATP möte. Det är ju höstlov denna vecka så det är lugnt på skolan. Vi håller på att städa upp områderna och har även golvvård i elevernas matsal. Är frisk ,äntligen! Har bara lite lite snuva men det är ingenting. Nu får jag inte bli sjuk igen...har inte råd. Igår köpte jag presenter till Malin som fyller år på fredag. Ska dit på lördag och gratta henne,lillgumman. Tyckte inte det var länge sen Camilla och Glehnn kom hem från BB med henne och då var hon bara några timmar gammal och nu blir hon 14 år. Nä,nu blir det matlagning...lax i ugnmed citronsås och jasminris,gott gott! Ha en jättefin onsdagskväll alla! Pussi pussi!


Tisdag


RSS 2.0