PÅSKDAN

Blev lite för mycke av de goda igår så idag vill jag inte ens se de...

GLAD PÅSK på er alla


Långfredag i dag

Så har det blivit långfredag,min semester har börjat. Nu är man ledig till den 8/4,härligt! Nu ska man ta det lugnt och vila. Ska läsa,lösa korsord,rensa i klädkammaren,rensa i linneskåpet,tvätta fönstrena och hänga upp nya gardiner,storhandla osv. Ska naturligtvis äta ägg och godis också... Idag har jag tvättstugan kl 11 så jag ska plocka ihop lite smutstvätt om en stund. Ha en fin dag alla!

Söndagmorgon

Så har det gått några dagar sen jag skrev igen. Jag orkar bara inte göra nåt när jag kommer hem. Är så trött och sliten. På helgerna ligger jag bara och sover,gör inge nytta alls. Orkar bara inte. Är så less på allt,usch! Men nu jobbar jag bara 4 dagar sen så har jag SEMESTER. Ska bli så skönt. Har ont i ryggen,knät,fötterna och hälen så det ska bli så skönt att få vila lite. Nu precis så har jag varit ut till tvättstugan och satt igång 2 maskiner. Dricker min andra kopp kaffe. Idag måste jag ta mig i kragen och dammsuga här hemma,bädda rent i sängen,vattna blommorna,ta ut soporna och småplocka lite.

Polisen

Igår måndag var jag på Svartbäckens fsk på morgonen och sen på Fyris. Så trött jag var i fötterna på kvällen,usch. Idag slapp jag ta det men imorgon bitti får jag gå dit igen. Efter jobbet i dag gick jag till Polisen. Skulle förnya mitt ID kort. Så tjusig jag blev på fotot då...jisses. Börjar på nästa vecka får jag hämta ut det. Blev 400 kr fattigare... Nu blir det lite kaffe innan jag börjar med maten.

Gomorron på er

Så har det blivit söndag igen och jag ska ut till tvättstugan om en liten stund. Kaffet är snart klart. Ute är det - 8 grader...brr.

Heej!

Kanske dags att börja skriva lite igen...

RSS 2.0