Är det en förkylning på gång eller...

Va jag känner mig konstig. Öm i hela kroppen,trött,hängig,huvudvärk och nyser hela tiden. Vill inte bli sjuk... Det blir en tidig"sängkväll" i kväll. Hoppas jag känner mig bättre i morgon. Pussi pussi!

God Morgon


Tisdag 30/8

Jisses va mörbultad jag va när jag vaknade i morse. Duschvurpan igår blev lite värre än va jag trodde. Är öm i hela kroppen.Men det va bara att stiga upp iallafall... Idag tycker jag att jag har gått hela tiden. Imorgon blir det förskolan på morgonen men sen är det Fyris resten av dagen,skönt. Har kollat på skor idag men hittade inga. Måste ha nåt till hösten. Får väl kolla mer sen på Skopunkten om dom har dom nåt till mig... Nu ska jag gå  och sussa,är så trött. Pussi pussi!


Måndan är över...

Måndan är nästan över. Imorse var jag först till Svartbäckens förskola. Ska vara där hela veckan...kul kul...! Har varit trött och seg hela dan. Har ont i ryggen,vänstra axeln,vänstra knät och tro det eller ej så va jag klumpig i duschen så jag råkade halka så jag gjorde illa mig i vänstra handled. Fråga mig inte hur jag gjorde men jag halkade... Nåja,jag köpte DVD filmen "Hur många lingon finns i hela världen" idag och den va kanonbra. Skrattade en hel del... Imorgon blir det först förskolan sen fika på Fyris och ska jag vandra vidare till Walmstedtska. Jag går från Central stationen till Svartbäckens förskola. Sen går jag från förskolan till Fyris. Går från Fyris till Walmstedtska och från Walmstedtska till Fyris. Jag bara går å går å går... Nu ska jag jag läsa lite bloggar innan jag går och lägger mig. Gonatt! Pussi pussi!


Ha ha..älskar er...


Tack Malin

Tack Malin för att du hjälpte mig med bloggen,har ändrat lite. Ska hoppa in i duschen nu...

Gästbloggning !

Hej hopp !
Malin här !
Jag har fixat Marithas blogg lite ;)
Men nu ska jag gå så inget lång blev de, men snart kanske Maritha skriver, för hon ska åka hem snart !
Herrå :*

24/8


Ängeln i fönstret


Citat

"Livet ska räknas i gärningar
och inte i dagars tal"


God Morgon


Blev inget...

Jaha,Tornerspelet är inställt pga regn. Gräsmattan är så hal så hästarna kan inte springa. Just nu öser det ner. Ska fixa en cappuccinno och sen rensa lite i klädkammaren... Ha en trevlig lördag fast det regnar. Pussi pussi!


Boktips

"I denna stilla natt"
AV: Mari Jungstedt


Regn och åter regn

Nä usch va less jag är på regnet just nu. Jag som ska iväg och kolla på Tornerspelet kl 16. Men det blir av iallafall. Inger kommer och hämtar mig. Ingers brorsa Hans är med och hjälper till där och brukar va präst ibland. Sen är Ingers svägerska Kerstin en riddare,Nattens Fasa.  En fd lärare Klasse,på Fyris, är riddare,Tjuren från Östra Aros. Sen ska även Hasses och Kerstins äldsta dotter vara med för första gången. Så självklart måste man dit...


God morgon på er

Äntligen har det slutat regna. Kors i jösse namn vad det regnade i går kväll och i natt. Trodde nästan att det skulle bli översvämmning här hos mig. Det bara forsade ner. Nu får det inte regna mer idag. Ieftermiddan blir det Tornerspelet och då får det absolut inte regna. Nu blir det kaffe... Pussi pussi!

Fredag fredag fredag


Svägerskan Camilla

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN. Ha en bra dag.


Huvudvärk

Vaknade med världens huvudvärk. Usch,har bara lust att hoppa ner i sängen igen. Men det får man väl inte... Hoppas det blir någonlunda lugn dag.


Tisdag 16/8

Gick och la mig kl 21 igår kväll för jag var så trött. Kunde lätt somna vid 19 tiden också...sov hela natten men känner mig inte riktigt utvilad än men jag är mer pigg än vanligt iallafall... Ska börja klä mig nu så jag hinner med bussen kvart i eller rättare sagt jag går till bussen kvart... Ha en fin dag!

Måndan är nästan över...

Så har man jobbat måndan och det är "bara" fyra dar kvar tills det är helg igen. På Fyrisskolan håller vi på att städa upp innan eleverna kommer. På ondag börjar ettorna och på fredag börjar tvåarna och treorna. Så än så länge är det lugnt och skönt. Lärarna började i måndags förra veckan,och det är alltid kul att träffa dom igen efter sommarlovet. Nu snart ska jag duscha och sen ska jag fixa matlådan (korvstroganoff och ris). Ha en mysig måndagskväll alla.Pussi pussi!


Åsså blev det måndag igen...

Härliga underbara måndag...not!


Gomorron

Gomorron på er! Solen lyser och det verkar bli en fin dag. Själv har jag tvättstugan i dag och blir det väl att ta fram snabeldraken och dansa runt med han ett tag. Ha det fint! Pussi pussi!


Söta va...


Ljuvliga härliga lördag


You say you sorry but...


En bra dag...

Härliga fredag,ljuvliga fredag! Hoppas dagen går fort så man får börja fira att det är helg. Ha en alldeles underbar dag alla goa människor där ute! Puss på er!


Regn och åter regn

Jösses va det regnar. Har precis kommit hem och jag är dyngsur. Paraplyet hade jag naturligtvis inte med mig...hänger så bra här hemma. Nu blir det en dusch och sen fixar jag till en sallad. Pussi pussi!


Onsdag


Slutet är nära...

Nä,så dramatiskt är det inte. Har ju varit på Walmstedtska Gården och storstädat måndag och tisdag och är nästan nästan klar så jag blir klar imorgon. Fick ju "hjälp" igår och idag av Fredrik (en 17 åring som var med på Löten) men imorgon blir jag väl ensam,kul kul! Har ju köket och pentryt kvar. Fick ju inte mycke hjälp. Han var trött hela tiden och vill helst ligga på soffan hela tiden. Så man kan ju säga att jag har gjort det ensam. (det känns så iallafall) Nåväl,nu ska jag se på Allsången på teve. Pussi pussi!

Trött tröttare tröttast

Idag är jag TRÖTT,usch! Men jag hade svårt att somna igårkväll eller rättare sagt inatt. Omkring kvart i ett somnade jag och så upp kl fem i fyra...inte många timmar. Men jag får väl häva i mig en massa kaffe så jag klarar dagen. Ha en fin dag alla! Pussi pussi!

Shoppingtur

Idag har jag och Inger varit på en shoppingtur. Eller rättare sagt jag har handlat. Har varit på Jysk.ÖB och Rusta. Länge sen jag var på dom ställena så det var kul att kika lite. Vi blev ju lite hungriga efter ett tag så vi åt kebab och det var gott men mättsamt. Efteråt åkte vi hem till mig och fikade. Nu hade jag tänkt ta och duscha och sen bädda rent i sängen och sen teve för hela slanten nu i kväll. Usch...jag vill inte jobba imorgon. Ska börja storstäda på Walmstedtska imorgon...inte kul! Nä några veckors semester skulle inte va så dumt... Pussi pussi!

Boktips

"Sjöjungfrun"  AV: Camilla Läckberg


Oj

Ojdå,jag råkade nysa precis när jag tryckte på publiceraknappen så det blev 2 likadana inslag...sorry!

Solen är uppe och jag med

Imorse vaknade jag strax före 6. Och inte kunde jag somna om. Så jag gick upp... Vad kvavt det var igår,varmt och kvavt. Sitter här med en cappuccino,gott! Ska snart börja klä på mig. Ha en skön dag alla!

Solen är uppe och jag med

Imorse vaknade jag strax före 6. Och inte kunde jag somna om. Så jag gick upp... Vad kvavt det var igår,varmt och kvavt. Sitter här med en cappuccino,gott! Ska snart börja klä på mig. Ha en skön dag alla!

Lördagmorgon


Ellinor och Malin,2 goa tjejer


FREDAG


Torsdag

Så blev det torsdag och fredan närmar sig...ska bli så skönt med helg. Kände att det inte blev riktig helg förra helgen pga att jag jobbade på lördan. Man hann liksom inte vila sig. Den här helgen ska jag ta det lugnt...härligt! Ha en trevlig dag alla!

Tack Inger

Tack Inger för hjälpen. Fick hjälp med att storhandla. Har ju varken bil eller körkort så...hon är så snäll med att hon hjälper mig med det. Så nu är skafferiet,frysen och kylen påfyllt,så skönt! Efter handlingen åt vi hamburgare,gott gott! Har nu duschat så nu tänker jag sätta mig i soffan ett tag och glo på teve. Ha en fortsatt trevlig tisdagkväll! Pussi pussi!

Morgon redan...


RSS 2.0